Eşim kendi kendine konuşuyor (güncelleme)

Yooo suçlasın doktoru. Adam dava açar, ismimi karaladı diye. İthamların şahidi de yok. İsmi karalamanın cezası da var. Hava atacağım duyar kasacağım derken mahkemelik olur
evet ben de öyle biliyorum hatta burada öğrenmiştim, asılsız-ispatlanmamış bu tarz iddialar, karalama sayılıp dava edilebiliyormuş :))

Yooo suçlasın doktoru. Adam dava açar, ismimi karaladı diye. İthamların şahidi de yok. İsmi karalamanın cezası da var. Hava atacağım duyar kasacağım derken mahkemelik olur
Hayır ben zaten olayları taze taze aktarıyorum yani kafam nasıl karışık buda gelmiş doktor da doktooor doktor nerde o doktor bilmem ne...

Hayır ben zaten olayları taze taze aktarıyorum yani kafam nasıl karışık buda gelmiş doktor da doktooor doktor nerde o doktor bilmem ne...
O üye bir ara sizin konunuzda kendi kendine epey bir kavga etmiş zaten sjshd. Hızlı hızlı yardırmış. Konunun tamamını okumayınca böyle oluyor

İnanın varya benimde aklımdan bunlar geçiyordu aklımı okudunuz. Şimdi tekrar geldiğinde ne yapmalıyım bunu düşünüyorum. Hani geçen gün saldıran birdahaki gelişinde kesici aletle vs. gelir mi sorusu var aklımda. İnşallah hayal ettiğim başıma gelmez ancak en son olan başıma gelmişti yani saldırabileceğini biraz tahmin etmiştim.

Bu adam normal değil, kafasında kuruyor ve babanızı iyice düşman belliyor.
Gözü dönmüş memurluğunun yanacağını da düşünmez.

Sizden çok babanıza zarar vereceğini düşünüyorum, tekrar bir araya gelmemeye özen gösterin.

Bir de kumanda olayı kafama takıldı. Orada herhalde çocuğun dikkati başka yere dağılsın, yaşananları hissetmesin diye televizyon açtınız.
Kendisi güç gösterisi yapar gibi TV'yi kapatıyor ve kumandayı babanıza atıyor. Çocuk umrunda bile değil.

Evet evet aslında boşanacak olan benim ancak annemle babama yöneliyor hatta direkt babama yöneliyor. Gerçekten evet sağlıklı düşünme yetisinin sona erdiğini düşünüyorum bende.
Kapıya gelirse veya evin önünde turlarda gitmezse vs. 112 yi aramaya şartladım kendimi. Kapıyı açmam bu bir tedbir ancak farklı tedbirler düşünmek zorunda olduğumun bende farkındayım haklısınız.

Evet önüne kim geçerse geçsin bu çocuğum bu karım vs demez aklına geleni uygular. Tanıdığım kadarıyla bunu söyleyebilirim sizde görmeden birebir anlamışsınız.

Birde orada babamın daha fazla karşılık vereceğini düşündü ancak babam sadece kendini korudu başka bir şey yapmadı. Kendisi geriye püskürtülünce hemen telefonun kamerasını açtı çekiyorum çekiyorum diye bağırdı. Babamda çekde görsünler kimin evinde kime saldırdığını filan dedi. Yani amacı babamı kışkırtıp zor duruma sokmaktı ama planları tutmadı. Kendisinin psikolojik durumu iyice ortaya çıkıyor.

Aradaki engel olarak babanızı görüyor, yani o ortadan kalkarsa sizin tekrar birlikte olacağınızı sanıyor.
Babanıza ve annenize dikkat edin, anlattıklarınızdan korktum ben tehlikeli bu adam.

Siz darp raporu aldık yazmıştınız galiba dimi uzaklaştırmada alın bence.
Şu saatten sonra mahkeme dışında muhattap olmayın bir daha.

Aradaki engel olarak babanızı görüyor, yani o ortadan kalkarsa sizin tekrar birlikte olacağınızı sanıyor.
Babanıza ve annenize dikkat edin, anlattıklarınızdan korktum ben tehlikeli bu adam.
Bu kadar olur birebir tahmin ettiniz doğru evet. Önceden evliyken bir şey oluyor tartışıyoruz sürekli annen mi soktu aklına baban mı soktu diye durmadan soruyor ve tekrar ediyordu. Her ne dersem diyeyim asla inanmıyordu ve o söylediklerini iyice kuruyordu. Annemlerle bir araya gelince de onlara kinli bakıyordu hep. Evet o hep buna inandı ailem olmasa mutlu oluruz zannediyor. İnanın bende korkuyorum önce ailem ve çocuğum için sonra kendim için. Elimden geleni yapacağım hayırlısı olsun inşallah şu adamın hastaneye gitmesini sağlayabilirim. İşte ilk adımı yaptım şikayetçi oldum şüphelerimi aktardım bu yazı okuluna gidecek.

Siz darp raporu aldık yazmıştınız galiba dimi uzaklaştırmada alın bence.
Şu saatten sonra mahkeme dışında muhattap olmayın bir daha.
Evet çok şükür raporumuz var. İlk yaklaştığında uzaklaştırma aldıracağım benimde aklımdan geçen bu. Evet bende zaten artık asla asla hiçbir şekilde muhatap olmak istemiyorum.

Ya zaten basindan beri yapmanız gereken oydu ve bunu herkesde bilmeli adam normal değil etrafindaki herkes dikkatli olsun en azindan
Evet öyleydide geriye baktığımda evet çaba harcadım vicdanım rahat diyebiliyorum ve ılımlı yaklaştığım için içimde rahat. Evet şimdi dikkatli olma zamanı

İlk konunuzu da okudum MDD olabilir. Maladaptive day dreaming. Bir araştırın diycem ancak zaten boşanma işlemleri başlamış gerek yok anlaşılan. Hakkınızda hayırlısı

İlk konunuzu da okudum MDD olabilir. Maladaptive day dreaming. Bir araştırın diycem ancak zaten boşanma işlemleri başlamış gerek yok anlaşılan. Hakkınızda hayırlısı
1 hafta içinde dava açacağım inşallah. Evet artık o muydu bu muydu demeye gerek kalmadı ancak her ne ise kesinlikle bir sıkıntı var ve bile isteye saklamışlar. Ben iyi niyetimi kullandım artık gerekeni yapacağım.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…