Eşim kendi kendine konuşuyor (güncelleme)

kesinlikle aman nasılsa bir şey yapmıyor demek çok saçma çünkü yapmayacağının garantisi yok. bir ana bakar her şey allah korusun.

umarım boşandım konulu yazınızı okuyacağımız günler gelir.

Ailesinden sizi ciddiye alan, önemseyen, ayrıca eşinizin de sözünü dinleyeceği, önemsediği birine durumu anlatıp ondan yardım isteseniz de eşinizi ikna etse olur mu??

Bir de ben olsam tehdit etmezdim sanırım.. Kendini değersiz hissetmesine neden olabilirsiniz .. Belki o zaman ters teper ve boşan o zaman diyebilir size..

Ben olsam dediğim gibi aileden birinden yardım isterdim.. Ya da kendi kendime hallenir, çok üzülür gibi durup dikkatini çekmeye çalışırdım.. Size mecbur soracak neyin var diye.. Sonra başarabiliyorsanız ki ben bunu hiç yapamıyorum, ağlayın o an.

Ağlayıp dertli dertli bunaldım çok üzülüyorum, aramızda problemler var sende bana destek olmuyorsun, yanımda durmuyorsun, birlikte pskiyatıra gidelim, geceleri uyuyamıyorum, depresyona girmiş olabilirim, evladımız var dik durmam lazım belki ilaç kullanırım, rahatlamak istiyorum, artık uyumak istiyorum, elimden tut, bi şekilde kurtar beni bu durumdan şeklinde birşeyler söyleyin bence

Böylece o size üzülüp size destek olmaya çalışır..Gizliden de sizi bu bunalımdan çekip çıkarmayı görev edinir.. Hani onda bir sorun yokmuş da siz bunaldınız, sizin desteğe ihtiyacınız varmış gibi böyle yaparsanız belki sizinle pskiyatıra gelmeyi kabul edebilir mi??

Yok ben yorumumda da belirttiğim üzere ‘konudan bağımsız olarak’ benzer sorunla karşılaşan biri vardır diye yazdım Çok geçmiş olsun sizlere de

Ailesinden sizi ciddiye alan, önemseyen, ayrıca eşinizin de sözünü dinleyeceği, önemsediği birine durumu anlatıp ondan yardım isteseniz de eşinizi ikna etse olur mu??
Nasıl bir durumsa artık yok maalesef. Babasının sözünü dinler binadan atla dese atlar ama babasınında aynı rahatsızlığa sahip olduğunu düşünüyoruz. Zaten hastalığını gizleyenler annesiyle babası. Babası nasıl talimatlar verdiyse rahatsızlığını ölesiye reddediyor. Çünkü her türlü sıkıştırdık kanıtlar sunduk yok sürekli reddediyor normal bir insan olsa pes eder doğruyu söylerdi. Annesi desen onunda kafasının çok yerinde olduğunu düşünmüyoruz ağlanacak yerde gülüyor gülünecek yerde ağlıyor .
Bir de ben olsam tehdit etmezdim sanırım.. Kendini değersiz hissetmesine neden olabilirsiniz .. Belki o zaman ters teper ve boşan o zaman diyebilir size..
Ben maalesef normal biri zannettiğim için sürekli tartıştık ve son noktaya geldiğim için böyle yapmıştım. O yüzden artık rahatsızlığını söyleyeceği varsada söylemez. Babası talimatları yerleştirmiş gene kafasına. Böyle olduğunu bilseydim asla tehdit etmezdim. Şu durumda dersede desin hiçde umrumda değil yutamadığım çok anım var.
Yok o sadece kendini düşünür aşırı bencildir 5 yaşındaki çocuk ondan daha anlayışlıdır. Karşısında ağlarsan güler hatta zevk alır. Birde ağladığın durum her ne ise onu sürekli tekrarlamaya çalışır yani bu kız buna üzülmüş tekrar yapmayayım demez aksine onu beynine yazar sürekli ağlatmaya çalışır. Bu yüzden ben çok dayanamadığım zamanlarda ondan gizli ağlardım onun yanında her daim güçlü mutlu gözükürdüm mecburen.
Ağlayıp dertli dertli bunaldım çok üzülüyorum, aramızda problemler var sende bana destek olmuyorsun, yanımda durmuyorsun, birlikte pskiyatıra gidelim,
Bunu bu şekilde söyledim biz birbirimizi anlamıyoruz gel gidelim doktor sorunlarımızı çözsün dedim. O zaman ben tanıdık doktor bulucam akraba ona gidelim demeye başladı. Bende baktık olmayacak üstelemedim zamana bıraktım nasıl olsa yanıma gelecek o zaman tekrar bunu teklif ederim diye. (Bu yöntemin işe yaramamasının sebebide işte en başta tartışıp sende sıkıntılar var dediğim için artık korkuyor doktora gitmekten sebep ne olursa olsun)
Maalesef elimden tutmaz böyle bir sorumluluk ve hassasiyeti yok sadece kendini düşünür. Bu adam ben acillik olduğumda beni hastaneye götürmemiş insandır. Ailemi aramak zorunda kalmıştım hastaneye götürmeleri için o da olmasaydı ambulansı arayacaktım gerisini siz düşünün. Ha hastaneye götürmemesinin sebebide işe geç kalırmış .
Böylece o size üzülüp size destek olmaya çalışır..Gizliden de sizi bu bunalımdan çekip çıkarmayı görev edinir..
Hayır böyle bir görevi yok onun. O sadece dötünü devirir koltuğa paralarını sayar başkada hiçbir şey umrunda değildir.
Hani onda bir sorun yokmuş da siz bunaldınız, sizin desteğe ihtiyacınız varmış gibi böyle yaparsanız belki sizinle pskiyatıra gelmeyi kabul edebilir mi??
Bunu yapamam önceki sayfalarda sebeplerini uzun uzun açıkladım maalesef bu olmaz. Ancak zannettiğiniz hassasiyete sahip değil bunu bilmenizi isterim.

O zaman maalesef size tek yol boşanmak gibi duruyor böyle hastalıklı ve iyileşmeyi reddeden biriyle hayatınızı heba edebilecek misiniz?? Ailesinin tutumu da çok yanlış resmen evlatlarının yuvasının yıkılmasını nasıl böyle göze alıyorlar.. Burada benim gördüğüm böyle yaparak sizi önemsemiyorlar.. E sizde bi anne babanının evladısınız..yazıkkk yaaa..

2.maddeyi elemişsiniz ama bu kadar farklı tavırları olan birisinin herkes farkındadır.
Kurumunda da vardır yani dikkat çekecek hareketleri.
Yardım isteyebileceğinizi düşünüyorum.
İlk çalıştığım okulda vardı kendi kendine anlamsızca konuşan bir öğretmen, bazı tuhaf davranışları vardı, çok zor durumdaydı dikkatler üzerindeydi.
Amiri ön ayak olabilirdi bence.
İşbirliğine açık olun.

Bence tanıdık doktor dediği kişi daha önceden gittiği doktor, ailesi hastalığını biliyor bence.

O zaman maalesef size tek yol boşanmak gibi duruyor böyle hastalıklı ve iyileşmeyi reddeden biriyle hayatınızı heba edebilecek misiniz??
Önceden bilseydim bana seçme hakkı tanınsaydı belki kabul ederdim ya da etmezdim. Ancak şu durumumla gücüm kalmadı ve istemiyorum. Yüzünü görmeye bile tahammül edemiyorum.
Ailesinin tutumu da çok yanlış resmen evlatlarının yuvasının yıkılmasını nasıl böyle göze alıyorlar..
Evlatlarına bakıcı olurum gözüyle yapmışlar zaten her şey ortada. Ee o zaman bakıcı tutsaydılar kimsenin vebalinide almamış olurlardı.
Burada benim gördüğüm böyle yaparak sizi önemsemiyorlar.. E sizde bi anne babanının evladısınız..yazıkkk yaaa..
Ya zaten onlar kendi aile içlerinde hiçbiri birbiri için önemli değil ki aile dışındaki bizler önemli olalım. O yüzden bu kadar vicdansız, merhametsiz, kansız insanlar...

Yani çok haklısınız bunu bende düşünüyorum. Mutlaka ki bir köşede yalnız kalıp kendi kendine konuşmuştur hele kahkaha attıysa duymamak imkansız okulu inletmiştir. Ancak işte ilk zamanlar birlikteyken şubat mart aylarıydı soğuktu ve virüs vardı o yüzden kimseyi görme şansım olmadı. Birde çok soğuk bir yer çıksan çıkılmıyor her yer kar ve erimiyor.
Aslında müdüründen tırsıyor öyle düşünüyorum belki bu bir işe yarayabilir ancak hani okulda yayıp dalga geçme durumu olurmu onu bilemiyorum müdürünün karakterini bilmiyorum.

Bence tanıdık doktor dediği kişi daha önceden gittiği doktor, ailesi hastalığını biliyor bence.
Evet bunu bende tahmin ediyorum bu yüzden tanıdık manıdık istemiyorum gizleye gizleye Müge anlıda daki şu büyükşen cinayetindeki büşra varya aynı ona döndü. Büşra yı gör eşimi gör aynı tıpkısı. Her şeyi bilir ama bön bön bakar inkar eder.

Quantum boşver sınavına odaklan. Önce iş güç sonra uğraşırsın bunlarla.
Doğru diyorsun bissu. Bende öyle yapmaya çalışıyorum bir yandan çalışıyorum. Ancak işte eşim tekrar gitmeden 2 ayımız var bunuda halletmek istiyorum. Kpss sonucum olumlu mülakatımda olumlu eylülde şehir tercihi yapacağım çok mutluyum inşallah olur. Olmazsada tekrar hazırlanıyorum işte hayırlısı. En olmadı bir dershane çağırdı eylülde oradan kaldığım yerden devam etmek istiyorum mesleğime.

Ne diyeyim Allah bundan sonraki hayatınızı kolaylaştırsın inşallah.. Sizde istemiyormuşsunuz zaten, anladığım kadarıyla aileniz de destek oluyor size.. O zaman daha fazla başınız ağrımadan kurtulun bence bu durumdan..

Amin inşallah sağolun. Evet artık içimde istek, güç hiçbir şey kalmadı. Bende böyle düşünüyorum...

oups güncelleme gelmiş belliydi böyle olacağı, asla muayene olmayacağını biliyordum. artık tek seçenek boşanmak maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…