- 9 Ocak 2012
- 15.297
- 29.568
- 798
İnsan sarrafı deyince de senKayınbirader Suriyeli sanırsam 5 çocuk nedir arkadaş
Bu konuda haklısınTamam onu bende demiyorum vicdanlı biriyimdir valla diyen çok varda ama bu zamana kadar dert etmedim ettiysemde içimde tuttum her defasında abisinin durumunun düzelmesini bekledim ama ardı kesilmiyor bakıyorum Suriyeli eşi vurdum duymaz hala geçen aya kadar eczaneden test alıyor hamilemi değil mi diye tereddütte yani bu kadar sıkıntının içinden de çalışmalar devam helal olsun çocuk yapmayı marifet sanıyorlar yani 36 yaşında bir adam korunmayı bilemez mi ya Allah 5 tane nasip etmiş daha ne bu çaba
Kazık yemedi mi sanıyorsunuz evliliğimin ilk yılı 10 bin tl destekte bulunmuşlar eşime altın almadı için evleneli bir kaç ay oldu geri istediler 10 bini eşimin haberi yok neye uğradığını şaşırdı annesine dedi ki ben o parayı sen verdin diye senin birikimin sanmıştım kaynanam da yok oğlum yengenlerden almıştım onu dedi o dönem Suriyeli Eltim iç çamaşırı satışı yapıyormuştu kendi kazancını vermiş yalakaEsiniz onlardan cok guzel kazik yer merak etmeyin nereden biliyorsun diye sormayin siz once harcamaya baslayin baktiniz sizin harcamalara laf ediyor onlara akitiyor ozaman ailenizi dinleyin
Bütün sülaleye rezil olmuşlar zaten her sene karısı hamile veya düşük haberiBu konuda haklısın
Hamilelik testini biliyorlar da korunmayı mı bilmiyorlar inatla üreme çabaları saçmalık
Eşin bence söylesin abisine bu durumu
Bekarken evde hic bir seye sayilmayan adam yerine koyulmayan esinizdi sanirimKazık yemedi mi sanıyorsunuz evliliğimin ilk yılı 10 bin tl destekte bulunmuşlar eşime altın almadı için evleneli bir kaç ay oldu geri istediler 10 bini eşimin haberi yok neye uğradığını şaşırdı annesine dedi ki ben o parayı sen verdin diye senin birikimin sanmıştım kaynanam da yok oğlum yengenlerden almıştım onu dedi o dönem Suriyeli Eltim iç çamaşırı satışı yapıyormuştu kendi kazancını vermiş yalaka
Eşi Suriyeli yani Eltim
Bebek odası bence de gereksiz. Zaten ilk sene yanınızda kalacak bebekler. Dolap ve beşik yetiyor yani. Çok paranız olsa yaptırırsınız tabii ama bence size de lüks bu. Onun yerine kenarda üç beş birikim olmalı. Bebeklerle ilgili ne gibi bi masraf çıkacak bilemezsiniz.Ama artık zoruma gidiyor ben kendimi ve bebekleri düşünüyorum ama eşim bizi düşünmüyor öncelik abisinin borçları abim intihar mı etsin napalım diyip diyip her ay abisine gidiyor çalıştığı ev yok araba yok arsa yok birikim desen kolumda üç beş altın bilezik var onuda kendi çalıştığımlq yaptım şu an tek isteğim benek odası ve kurut a makinası almak ama bastırıyor beni sürekli acele etmeyelim daha doğuma 3 ay var bebekler ne anlar odadan zamanla yaparız zaten ev kira ne gibi bir masraf dönebiliriz ki bu gibi konuşmalar bir çok fazlası çok sıkıldım
Yok aksine en sevilendi ama 2 abiside ilk evlendiği dönem aileyle oturup çoluk çocuğa karışıp öyle evden ayrılmışlar ben ve ailem kesinlikle aynı eve karşıydık asla oturmam dedi bana söz geçiremedi direk ayrı eve çıktığımız için eşimden soğumuştu bir dönem kayınbabam aynı evde 3 sene birlikte oturmamızı istemişlerdi hala kaynanam ve kızları siz ayrı evde oturuyorsanız bizim sayemizde diyorlar yani kayınbabam işsiz emekli maaşı bile yok sadece kızlar eve bakıyor onlar olmaza eşim ayrı evde oturamazmıştı şu düşünceye bak ya benim minnet duymamı bekliyorlar herhaldeBekarken evde hic bir seye sayilmayan adam yerine koyulmayan esinizdi sanirim
O kızlara da yazık.Yok aksine en sevilendi ama 2 abiside ilk evlendiği dönem aileyle oturup çoluk çocuğa karışıp öyle evden ayrılmışlar ben ve ailem kesinlikle aynı eve karşıydık asla oturmam dedi bana söz geçiremedi direk ayrı eve çıktığımız için eşimden soğumuştu bir dönem kayınbabam aynı evde 3 sene birlikte oturmamızı istemişlerdi hala kaynanam ve kızları siz ayrı evde oturuyorsanız bizim sayemizde diyorlar yani kayınbabam işsiz emekli maaşı bile yok sadece kızlar eve bakıyor onlar olmaza eşim ayrı evde oturamazmıştı şu düşünceye bak ya benim minnet duymamı bekliyorlar herhalde
Bu sekilde evlatlarini ne kadar mutsuz ettiklerinin farkinda olsalar keske hadi biz el kiziyiz cekeriz çekmeyiz bize kalmis gunun sonunda gidebiliriz ama bir omur cekecek olan evlatlaroYok aksine en sevilendi ama 2 abiside ilk evlendiği dönem aileyle oturup çoluk çocuğa karışıp öyle evden ayrılmışlar ben ve ailem kesinlikle aynı eve karşıydık asla oturmam dedi bana söz geçiremedi direk ayrı eve çıktığımız için eşimden soğumuştu bir dönem kayınbabam aynı evde 3 sene birlikte oturmamızı istemişlerdi hala kaynanam ve kızları siz ayrı evde oturuyorsanız bizim sayemizde diyorlar yani kayınbabam işsiz emekli maaşı bile yok sadece kızlar eve bakıyor onlar olmaza eşim ayrı evde oturamazmıştı şu düşünceye bak ya benim minnet duymamı bekliyorlar herhalde
Sizin aileniz nasıl sizin böyle bir aileye gitmenize izin vermiş hiç anlamadım. Emekli maaşı bile olmayan biriyle sorun yaşayacağınız çok barizdi zaten. Evleri bile yok kaç yaşında insanların. Bizim apartman görevlisi bile 2 tane ev almıştı o yıllarda ayıptır yani artık o kadar da tembellik olmaz. Maalesef aileniz cahillik etmiş.Yok aksine en sevilendi ama 2 abiside ilk evlendiği dönem aileyle oturup çoluk çocuğa karışıp öyle evden ayrılmışlar ben ve ailem kesinlikle aynı eve karşıydık asla oturmam dedi bana söz geçiremedi direk ayrı eve çıktığımız için eşimden soğumuştu bir dönem kayınbabam aynı evde 3 sene birlikte oturmamızı istemişlerdi hala kaynanam ve kızları siz ayrı evde oturuyorsanız bizim sayemizde diyorlar yani kayınbabam işsiz emekli maaşı bile yok sadece kızlar eve bakıyor onlar olmaza eşim ayrı evde oturamazmıştı şu düşünceye bak ya benim minnet duymamı bekliyorlar herhalde
Ben o Suriyeli yi kazığa oturtacam az kaldı hayatım boyunca öyle kalleş bir karı görmedim benim eşyalar yeniymiş onunki eskiymiş bunun havasını atıyormuşum kaynanamlara öyle söylemiş duyunca şok oldum paronayak karı aklı olsa düşünür ben yeni gelinim o 9 yıllık gelin bide 5 çocuktan evinde yeni eşya kalmasını mı bekliyordu ah Allahım böyle beş para etmez insanlara hakkımı yediriyor eşim o beş çocuğa maaş bağlasa belirli bir miktar zoruma gitmeyecek çünkü onlar küçük bir suçları yok ama bu şekilde her ay ne çıkacak bu defa ne kadar ödeme yapacak kredisi faizleri eşim ödeyecek düşünmeden duramıyorum eşimle konuşmuyoruz şu an zaten aramız soğukKonu açıklığa kavuştu o zaman, malum Suriyeliler üredikçe Türkler çalışıp berikileri besliyor ... siz de Türk olduğunuza göre Suri arkadaşları beslemek göreviniz ve de kaderiniz, kaderden kaçamazsınız tabi ki paraları vericeksiniz
Dün gece hakkımı helal etmem diyorum bir daha para verirsen bana diyor sen yokluk görmemişsinEsinizi enayi yerine koyuyolar bu iyilik degil saflik evi barki hicbiseyi yokken kardesine bukadar yagdiramaz kendiniz soyleyin heryerde herkese soyleyexegim istemiyorum cocuklarimin ihtiyacini alacagim karin tokluguna yasamak icin evlenmedim senle rizam yok varsa hakkim
Helal etmiyorum diyin artik yinede yaparsa sizde bol keseden hatcayin idare falan etmeyin
Siz çok sıkıntılı bir aileye düşmüşsünüz, ne demek kayınbaba işsiz ve emekli maaşı yok? O kızlar evlenmeyecek mi? Evlenseler nasıl geçinecekler sizden isteyecekler. Birlikte oturma ısrarı cabası. Bazen aşk gözü kör ediyor ama o aşk sonra bitiyor böyle verilen paralar göze geliyor işte.Yok aksine en sevilendi ama 2 abiside ilk evlendiği dönem aileyle oturup çoluk çocuğa karışıp öyle evden ayrılmışlar ben ve ailem kesinlikle aynı eve karşıydık asla oturmam dedi bana söz geçiremedi direk ayrı eve çıktığımız için eşimden soğumuştu bir dönem kayınbabam aynı evde 3 sene birlikte oturmamızı istemişlerdi hala kaynanam ve kızları siz ayrı evde oturuyorsanız bizim sayemizde diyorlar yani kayınbabam işsiz emekli maaşı bile yok sadece kızlar eve bakıyor onlar olmaza eşim ayrı evde oturamazmıştı şu düşünceye bak ya benim minnet duymamı bekliyorlar herhalde
Ailem ben sevdiğim için sustu bide eşim anneme söz verdi asla aynı evde oturmayacak kızını el üstünde tutacam diye eşimle aramda kişisel sorunumuz yok ama son 1 yıldır abisine çalışıyor artık patladım yanii eşimin düşünceleri de bu aralar beni kendisinden soğuttu önceliğin ben ve çocuklarımız olmalı diyorum zaten öyle diyor yine kuruluyorsun sen diyor ama bildiğinden geri kalmayıp para yediriyor yani ona göre abisinin kirasını ödeyememesi bizim kurutma makinası veya bebek odası yapmamamızdan daha önemli keşke abisine göre de bazı şeyler önemli olsa bu durumda olmazdıSizin aileniz nasıl sizin böyle bir aileye gitmenize izin vermiş hiç anlamadım. Emekli maaşı bile olmayan biriyle sorun yaşayacağınız çok barizdi zaten. Evleri bile yok kaç yaşında insanların. Bizim apartman görevlisi bile 2 tane ev almıştı o yıllarda ayıptır yani artık o kadar da tembellik olmaz. Maalesef aileniz cahillik etmiş.
Bende hep bunları düşünüyorum o kızlar evlense halimiz perişanSiz çok sıkıntılı bir aileye düşmüşsünüz, ne demek kayınbaba işsiz ve emekli maaşı yok? O kızlar evlenmeyecek mi? Evlenseler nasıl geçinecekler sizden isteyecekler. Birlikte oturma ısrarı cabası. Bazen aşk gözü kör ediyor ama o aşk sonra bitiyor böyle verilen paralar göze geliyor işte.
Ah ah cahil insanlar gerçekten yok neymiş diğer iki eştim aynı evde 3 er sene yaşamışlar benimde yaşamam lazım onlara haksızlık olur yani şu an ayrı evde yaşamamız en başından beri evlendiğinizden beri bir mükafat yatıp kalkıp dua etmem gerekiyor onlara göreBu sekilde evlatlarini ne kadar mutsuz ettiklerinin farkinda olsalar keske hadi biz el kiziyiz cekeriz çekmeyiz bize kalmis gunun sonunda gidebiliriz ama bir omur cekecek olan evlatlaro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?