Eşim kaynıma çalışıyor

Eşiniz ailesine anlatabilir yani ilk önce bebek beklediğiniz için ev işini hal etmesi gerektiğini. Bebekler için bütçe ayırmak istediğini kısacası ilk önce kendi evimi ev yapıcam sonra artırabilirsem yardım edebilirim dese iyi olurdu

Yani kaynına eltine gerek var mıydı diye kızıyorsun ama sence böyle bir evliliğe bu kadar zorlamayla çocuğa gerek var mıydı ? Adam ezelden beri böyle değişmeyecek bence gerek yoktu

Bebeklerinin alış verişine başla onlara verecek parası kalmasın.

Eşinizin iki evi geçindirebilmesi için gelirinin epey yüksek olması gerekiyor. Yoksa -yanlış anlamayın ama- açta açıktasınızdır, zaruri ihtiyaçlarınızdan kesiyorsunuz demektir.

Bu adama laf anlatamazsınız. Yapmanız gereken şey diğer kadın gibi bol harcama yapmak. Hiç gecikmeyin, hemen bugün gidip bebek odası, diğer ihtiyaçları falan alın. Taksit taksit ödesin eşiniz. Yoksa çocuklarınızın ihtiyaçlarını alacak paranız kalmayacak zaten.

Ben sürekli dile getiriyorum ailesine işte dolaptı beşikti ikiz bebek arabasıydı bunlar çok pahalı hani artık bize dokunmasınlar diye ama maalesef benim eşimde hata yok neymiş anne ve babası 60 yaşında bir ev sahibi değiller yani elinde bir daire parası olsa önce ailesine alacak gibi

Ablamla da görüştüm bu konuyu aynı cümleleri kullandı çok haklısınız ben sürekli kendimden ödün verdim kendimden kıstım güzel bit aracımız bir de evimi olsun diye ama kıstıkça paralar kaynıma gidiyor arada kayınbabama da veriyor para ev faturalarını galan ödüyor ama kayınbabam kuruşuna varana kadar geri ödüyor kaynama giden para gelmiyor çünkü hep geçim sıkıntı var

Ya adam bunun için bile manipüle ediyor beni yok işte ev kira fazla uçmayalım bebek odası için kendi evimiz olsa saray gibi yapardım vs ama artık aldıkça alacam hatta ikiz bebek olduğu için küçük kıyafetleri çok olacak etraftan kurutma makinası al diyen çok ama zorlamamak adına teklif bile etmemiştim onu bile aldırtacam

Dediğim gibi oda yapma bebekler ne anlayacak vs diyor bide ev kira bizim olsa saray yapardım diyor ama maalesef abisine para yetiştirmekten oda yapmaya bile korkuyor ama bu saatten sonra masraflarla boğuşacak

Karışıma söz geçiremiyor ki gidip alıyor borç takıyor heryere eşşek gibi ödeyecek ödeyemezse eşim var o öder zaten sadece eşim değil ki bekar görümcelerim var tekstilde çalışıyorlar onlar bile gram bozdurup abisine veriyorlar

Düşük geçirmişsiniz, stres yapmayın çok dert etmeyib kendinize.
Yerinizde olsam o evi eşimin başına yıkarım. Daha eviniz bile yok büyük ihtimal arabanız da yok? Her sene doğuran suriyeli yengenize mi bakacaksınız. Çocukları böyle patır patır doğururken size güveniyorlar. Sizin daha bir birikiminiz, eviniz, paranız yokken eşiniz hangi akılla bunlara para yediriyor. Adam yapacağı yardımı fazlasıyla yapmış zaten. 2 çocuk doğacak, onlar için de birikim yapmanız lazım. Eşiniz abisinin kreşini düşüneceğine doğacak çocuklarının geleceğini düşünsün. Kesinlikle engel olun para göndermesine

60 yaşina kadar evsiz gecinmeyi bilmişler şimdidi bilerler bence. Durumunuza üzüldüm

Dediğim gibi oda yapma bebekler ne anlayacak vs diyor bide ev kira bizim olsa saray yapardım diyor ama maalesef abisine para yetiştirmekten oda yapmaya bile korkuyor ama bu saatten sonra masraflarla boğuşacak
Eve lazım olan camiye haramdır diye bir söz var ya hani eşinize bunu hatırlatın. Kendi bebeklerine bir odayı çok görüp suriyeli yengesinin borçlarını ödeyince kimse ona madalya takmayacak.
Bir an önce bebek alışverişine başlayın. Tek çocuk için bile oldukça masraflı bir süreç ki biz çoğu şeyi indirim kovalayıp aldık.
Doğum kontrol yöntemlerini bilmeyen abisini besleyeceğine kendi evine harcasın.

evini beni mağdur etmediğini söylüyor sürekli bana diyor sen yokluk görmemişsin böyle konuşuyorsun yani ben hamile kalmadan önce çalışıyordum koluma üç beş altın yaptım ilerde araba alırsa çıkarır veririm diye çok düşünceli ve idareli bir kadın olduğumu düşünüyorum üstelik 24 yaşındayım abisine laf ettiğimde işte yapmasalardı bu kadar çocuk bize mi güvendiler dediğimde zoruna gidiyor düşmez kalkmaz bir Allah böyle konuşma günaha giriyorsun o çocuklarım geleceği varmış dünyaya diyip duruyor yani beni sürekli bastırıyor cidden çok sıkıldım ve patlayacam az kaldı ufaktan bu gibi sorunları kaynanama ve görümcelerime de hissettiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…