Eşim Kardeşimi Evde İstemiyor

Doğum yaptım 10 gündür eve annelerimiz babalarımız kardeşlerimiz gelip gidiyor. Hani mecburi bir durum. o bile evdeki sakinliği değiştirdi iki gündür herkesin işi vardı gece gelemediler eşimle inanır mısınız oh ne rahatlık dedik. Eşiniz çok çok haklı. Elbette kardeşler aileler gelip kalacak ama sizin hem çok önemli bir döneminizde gelmiş gergin hissetmeme iz gereken bir dönemde hem de uzun ve anladığım kadarıyla süresi belli de olmayan bir misafirlik olmuş.

1. Adama sormadan gel demişsiniz ablanıza
2. Misafirliği geçmiş kalınan gün sayısı.
3.ablanız eşinizle bir muhabbet bile etmeyip susup oturuyorsa, adam bozulmakta haklı.
4.başkasının yanında ben de rahat rahat dinlenemem, yayılamam, eşiniz burada da haklı.
5. Çocuk denerken birinin evde bu kadar uzun süre kalması? Bencillik, eşiniz bu konuda da haklı.

Bence siz tamamen haksızsınız.

eski konuyu bilmiyosunuz sanirim .adam kardesi 4 sene boyunca resmen maasa bagkamis anne baba dururken okutmus.
ustune kardes telefon falan istiyordu. ki 27 yasinda .degil 10 gun 1 gun bile tutmam bu asalak kardesi evimde. ustelik konu sahibi kendi yazmis okumadiniz galiba adama soguk yapip konusurken yuzunw bile bakmiyormus . adam niye sabretsin ?!!?

Kaç günlük bir misafirlikten bahsediyorsunuz?

Yok kardesime telefon almadim. Zaten o kardesim geldi eve. Ama ne yapacagimida sasirmis vaziyetteyik kardesime git diyemem. Uslubunca nasil soylenir bilmiyorum. Kardesim cok hassas biri. Ben bunu ima dahî etsem kusebilir.
Evet bence de çok hassas bir kardeş

Adamı bu evlilikte tehditle tutmuyorlarsa dediğiniz kadar rahatsızsa boşanma hakkını kullanabilir çok kolay bir şekilde

Eşiniz kendi kardeşi gelip 10 gün kaldığında "git" diyebilecekse haklı, diyemeyecekse haksız.

Birde kıymetli eniştecigi vardı hani o üye mi acaba.. eşiyle kavga ediyordu en son eniştemle niyr sohbet etmiyon diye

Adamı bu evlilikte tehditle tutmuyorlarsa dediğiniz kadar rahatsızsa boşanma hakkını kullanabilir çok kolay bir şekilde
Konu sahibi herkesin sabrınında, sevgisininde bir yere kadar olduğunun farkında değil. Hepimiz ailemize yardım ederiz ama makul ölçülerde. Adam düşün artık yakamdan dediği zaman aklı başına gelir ama geç olur

Eşiniz kendi kardeşi gelip 10 gün kaldığında "git" diyebilecekse haklı, diyemeyecekse haksız.
eski konuyu bilmiyosunuz sanirim .adam kardesi 4 sene boyunca resmen maasa bagkamis anne baba dururken okutmus.
ustune kardes telefon falan istiyordu. ki 27 yasinda .degil 10 gun 1 gun bile tutmam bu asalak kardesi evimde. ustelik konu sahibi kendi yazmis okumadiniz galiba adama soguk yapip konusurken yuzunw bile bakmiyormus . adam niye sabretsin ?!!?

Telefon almadılar diye kızgın olmasın?edit:tabi şimdiye kadar alınmadıysa o telefon

Yapılan yardımların haddini aştığı konusuna katılıyorum
Ama evde rahatım da rahatım diye 10 gün dahi misafir olarak ailemizi ağırlayamayacaksak öyle evlilik olmaz olsun bence
Umarım konu sahibini komple değerlendirip de bu kadar itiraz etmiştir herkes
Gerçi öyle bile olsa misafir misafirdir bence
Varsa bi tepkisi zamanında versin
Çok mutsuzsa boşansın
Eve gelen misafire surat asmak çok ayıp

Eş haklı haklı olmasına da aksi durumu örnek verenler olmuş.Görümce gelse linçlerdik ama koca da kardeşine asla git diyemezdi.Sonuç olarak görümce istediği kadar kalırdı,kari koca arkada birbirini yerdi.Kadinin istememesinin pek anlami olmazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…