Eşim Kardeşimi Evde İstemiyor

Kiz eski konuya bak daha neler var neler...
Ya da bakma of
biliyorum o konuyu senelerce kardesini okutturup harclik gondertmisti kardesine , kardesi calismiyordu ve telefon aldirtmak istiyirdu. adam bosansada kutulsa .ne yapisik aile. 2 memur olup evleri bile olmamasina ragmen durumlarininda super okduguna inaniyodu konu sahibi

ayy adam korunurken hamile kalacak diye korkuyorum

Eşin haklı. Uzun vadede kalacaksa haber verip bı kadar kalcam musaitmisin demesi lazim

Onceki konusunda da birisi eski üyeliğini bulmustu. Orada da bir uyelikte erkek kardeşim diger uyelikte kiz kardesim olarak anlatiyordu.

Ev olmamasini anlarim belki cok pahalidir evler ama araba da mi olmaz o bile yoktu. Adam toplu tasimayla gidiyordu işe. Yazik ya kurtulsa keske. Tanisam etsem abi yapma allah askina gençliğine yazik dicem ya.

Aşırı haklı zaten eşinize de sormamışsınız ve ben bunu hep savunurum ne kendi ailem ne de eşimin ailesi haftalarca kalsın istemem rahat edemiyorum ki ben de gittiğimde kalmak istemem çalışan insanlar olmasa dahi evde rahat edemem. Ablanız ne kadar kalacakmış daha tamam sizinle vakit geçiyordur ama akşam olunca o adam da rahat etmek isteyecektir

ayy adam korunurken hamile kalacak diye korkuyorum
Vallahi ya nasıl bir aile anlamadım. Hiç çekinme falan yok kardeşte ama ima edilse gidermiş.Postu eve sermiş yiyor adamı adam sinir hastası olmuştur millet görümcden çeker adam baldızdan çekiyor.
Demek ki erkek de olsan kadın da fazla iyi niyetli olmayacaksın. Her aileden seni kullanacak bir akıllı çıkıyor. Valla ne diyeyim baldız iliğini sömürmeden bırakmayacak

kız ne ima etmesi, yüzüne çat çat "artık çık git bu evden" deseler tamam bir ara giderim diyecek kadar "rahat" olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam

Bu arada kardesim uzakta oturuyor. Bizede ilk defa geldi.
Eşinizin de sizin de hatalarınız var, siz kardeşiniz dahi olsa gelmeye niyeti olduğunda eşinizin de fikrini almalıydınız, müsaitlik durumunuza birlikte karar verip kardeşinizi ona göre davet etmeniz gerekirdi.

Eşiniz de hatalı zira uzaktan gelen birisi 10-15 gün misafir edilebilir surat asmak ayıptır bence çünkü bu gelenin suçu değil sizin aranızdaki iletişim kopukluğundan, tamam yorgundur, hastadır kendi evinde uzanıp dinlenmek ister lakin bunu odasında yapabilir veya üslubunca kardeşinize çok yorgunum veya hastayım uzanmam lazım deyip koltukta uzanabilir.

Bazı yorumları gördüm de maksadım kötü değil ama garibime gitti çünkü tek kabahati kızkardeşinin gel demesi üzerine gidip kalan biri kapı dışarı edilmemeli bu çok ayıp bir davranış, bizim misafir ağırlama kültürümüz bu değil ki, adam eşinden ve eşinin ailesinden şikayetçiyse kendisi de boşanma davası açabilir ayrıca, ne olursa olsun kedi yavrusu abla kardeş kapı dışarı edilmez.

Yok kardesime telefon almadim. Zaten o kardesim geldi eve. Ama ne yapacagimida sasirmis vaziyetteyik kardesime git diyemem. Uslubunca nasil soylenir bilmiyorum. Kardesim cok hassas biri. Ben bunu ima dahî etsem kusebilir.
Açık açık kardeşim işimiz gücümüz var, operasyon çekerken sen varken nasıl rahat olalım diyin. Belki ben koltuk üstünde mutfak tezgahında sevişeceğim, kocam evde donuyla gezmek istiyor diyin.

Kardeşiniz de eş.k değilse anlar artık, bozulacak ne var. Aaaa sinirlendim. Adam evli, ama evinde anadan üryan gezme, rahatça seks yapma hürriyeti bile yok

Yorumlari okuyorum birincisi benim baska uyeligim falan yok. Bununla ilgili itirazi olan siteye yonetimiyle gorussun. İkincisi, artik kimseye para yardimi Yapmiyorum. ucuncusu esime hak verdim ama bunu kardesime nasil soyeleyecegim onu dusunuyorum. Ben esasen bu konuyu sormustum. Linc edildigimin farkindayim ama ben nasil soylerim onu dusunuyorum.

Thread 'Eş Kişisi Telefon Meselesi(para konusu icerir)' Eş Kişisi Telefon Meselesi(para konusu icerir)

Buda eski konunuz. Siz varya bulmuşsunuz sessiz adamı tepesine bindikçe binmek istiyorsunuz. Kusura bakmayın ama yamyam gibisiniz. Resmen çöreklenmişsiniz adamın hayatına her anlamda.

Süper özet, teşekkürler.

Konuya gelmek gerekirse de, bu adam bir noktada illallah ettiğinde çok pişman olacaksın konu sahibi. Tası tarağı toplayıp seni de ailenle başbaşa bırakıp kaçacak.

Ayrıca yaptığınız gereksiz yardımlarla adamı ailenizden siz soğutmuşsunuz. Kardeşiniz kötü biri değilse bile adam muhtemelen tavırlı hepsine

Aaaa o üyemiydi hani kardeşi 2. Üniversite okuyan ona aylık para veren üstüne de telefon istenen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…