Eşim Kardeşimi Evde İstemiyor

Siz şu kardeşini okutan üzerine telefon alan üyseiniz hatta o zamanda çok tepki çekmişti boşayın şu adamı Allah rzası için kendine bi aile kursun sizin zaten aileniz var.
Yani amacınız ne anlamadım bu kadar kadını toplatıp sürekli erkekleri savunduruyorsunuz. Sevmediğiniz adamla biye evlendiniz ki?

Aaaa gerçekten mi? Üzgünüm konu sahibi ama tam bir sülük aile modelisiniz. Adam kardeşinizle sizi kapı dışarı etse hakkı.

Aaaa gerçekten mi? Üzgünüm konu sahibi ama tam sülük ailesiniz. Adam kardeşinizle sizi kapı dışarı etse hakkı.
Ayy adam ikisini de kapı dışarı etmeli ne yapışık sürekli sömüren bir sülale burda kaç kadına boşan deniliyor bu da kadının erkeğe şiddeti oluyor işte. Kardeşinin her türlü masrafını karşılamış okutmuş telefon almak istiyordu en son kardeşi de kocaman kadın kendi işe girmiyor adam kendime bir araba almak istiyorum diye isyan etti.

1. ablan suratsiz biriyse degil 10 gün 2 gün bile tahammul edilmez. kadina bak hem evimde kalacak hemde konusurken suratima bakmayacak .oldu canım .
2.si 10 gun uzun bir sure demekki esiniz abkaniz evdeyken rahat edemiyor. rahat oturup kalkamaz adam haklı .bacagini yaya oturmak ister belki donla gezer bilmemne .
esiniz yeeden goge kadar haklı .

Çok haklı eşiniz misafirlik dediğiniz en fazla 1 hafta olur

Aaaa gerçekten mi? Üzgünüm konu sahibi ama tam sülük ailesiniz. Adam kardeşinizle sizi kapı dışarı etse hakkı.

ben de önceki konularımı bilenler bilir deyince dedim neymiş bu eski konular?
cidden adama acıdım bir de onlar benim kardeşim draması yapıyor
karşı çıkınca adama neler diyordur kim bilir?
evi tabi ki erkek geçindirecek benim parama mı kalmış diyerek hem ev ekonomisine katkı sağlamıyor/ hem statü olarak evli gözüküp hem de caaanım kopamadığı ailesiyle beraber yaşayıp destek oluyor.
bir taşla 3 kuş vuruyor yani...

Bence eşiniz bugüne kadar hiçbir şey demeyerek iyi bile dayanmış. Açıkça konuşun ablanızla, şahsen öz annem babam bile olsa evli bir çiftin evinde 10 gün yatılı kalmak bence fazla

Yok kardesime telefon almadim. Zaten o kardesim geldi eve. Ama ne yapacagimida sasirmis vaziyetteyik kardesime git diyemem. Uslubunca nasil soylenir bilmiyorum. Kardesim cok hassas biri. Ben bunu ima dahî etsem kusebilir.

Kiz eski konuya bak daha neler var neler...
Ya da bakma of

Ayyy şaka mı? Ne münasebet bir kere? Ay ne adamlar var. İyi bile dayanmış. Valla ben şunu bilir şunu söylerim, biriyle evlendiğinizde ailesiyle de evlenirsiniz. Böyle bir aile ve böyle bir kadından çocuk yapmaya uğraşarak ayağına sıkıyor adamcağız. Bunlar adamın iliğini sömürür, hüpletir.

Yok kardesime telefon almadim. Zaten o kardesim geldi eve. Ama ne yapacagimida sasirmis vaziyetteyik kardesime git diyemem. Uslubunca nasil soylenir bilmiyorum. Kardesim cok hassas biri. Ben bunu ima dahî etsem kusebilir.
Kocanizla boşanın. Kardeşinizle yaşayın. Yazik adamcagiz mahvoldu sizin elinizde.

Öyle olacak bu forumda erkek savunacağımı hiç düşünmemiştim. Kardeşi hassasmış ama hanımefendinin. İşte bu ailelerde görümce ya da kv olsan dayanamaz çatarsın sonra kötü olursun. 10 gün ne işi var birinin evinde tedavi sürecindelermiş bi de belki de adam tekrar çocuk olayını düşünür bu sayede.

ama mesajınızda ablam yazmışsınız
ablam konuşkan değildir vs yazmışsınız
bir yolunu bulmanız lazım
atanmadı mı o bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…