- 9 Ağustos 2021
- 15.033
- 51.135
-
- Konu Sahibi hayasevinceguzel16
Aaaa gerçekten mi?eşiniz sizin aileden ne çekti bee
kardeşe yapılan yardımlar/ alınan telefonlar
misafirliğe gelen gitmeyen yapışan abla.
ay adam illallah etmiştir.
keşke eşiniz burayı okusa
eşinize bi mesajım var
"bu kadın ve ailesine bir çocuk yapmaya emin misin??"
Ayy adam ikisini de kapı dışarı etmeli ne yapışık sürekli sömüren bir sülale burda kaç kadına boşan deniliyor bu da kadının erkeğe şiddeti oluyor işte. Kardeşinin her türlü masrafını karşılamış okutmuş telefon almak istiyordu en son kardeşi de kocaman kadın kendi işe girmiyor adam kendime bir araba almak istiyorum diye isyan etti.Aaaa gerçekten mi?Üzgünüm konu sahibi ama tam sülük ailesiniz. Adam kardeşinizle sizi kapı dışarı etse hakkı.
Çok haklı eşiniz misafirlik dediğiniz en fazla 1 hafta olurHerkese merhalabar. Kizlar benim yine bir sorunum var ve bu konuda sizden destek almak istiyorum. Eski konumu bilenler bilir, bundan yaklasik 10 gun once kiz kardesim beni arayarak size gelecegim dedi. Bende esime sormadan gel dedim. Esime durumu soyledim. Once bozulacak gibi oldu sonra tamam iyi yapmissin dedi. Esim kardesim bize geldigi ilk gunler gayet guler yuzluydu. Ama ozellikle son bir kac gundur esim artik eskisi gibi degil. Yuzu dusuk konusmuyor telefona takiliyor. Baktim ne yapiyor diye haber okuyor. Takiliyor oyle. Ablam pek konuskan biri degil konusurken insanin yuzune falan bakmaz zaten esimle pek bi samimiyetleri yoktur. Dun dayanamadim en sonunda sordum. Neden boylesin diye. Esimde kardesin daha ne kadar kalmayi dusunuyo diye sordu. Olay burda koptu zaten yuz ifaden bundan dolayi miydi dedim. Esimde bilmem farkindamisin ama 10 gunu devirdi. Bizler calisan insanlariz misafirlik dedigim calisan insanlarin evinde, 3 gun 5 gun 1 hafta olur. Gunlerdir burda isten eve gelip dinlenmek istiyorum dinlenemiyorum hastayim yatamiyorum. Bizim cocuk yapmaya calistigimizin ve cok uzun sure seni tedavi ettirdik ve tam sonuc verdi o geldi dedi. Bizde sessiz sessiz kavga ettik. Esim cok ustume gitmedi ama rahatsizligini belli etti. Ben kardesime ne diyeyim bir akil verin kizlar esim hakli mi ben mi cok abartiyorum?
Aaaa gerçekten mi?Üzgünüm konu sahibi ama tam sülük ailesiniz. Adam kardeşinizle sizi kapı dışarı etse hakkı.
Bence eşiniz bugüne kadar hiçbir şey demeyerek iyi bile dayanmış. Açıkça konuşun ablanızla, şahsen öz annem babam bile olsa evli bir çiftin evinde 10 gün yatılı kalmak bence fazlaHerkese merhalabar. Kizlar benim yine bir sorunum var ve bu konuda sizden destek almak istiyorum. Eski konumu bilenler bilir, bundan yaklasik 10 gun once kiz kardesim beni arayarak size gelecegim dedi. Bende esime sormadan gel dedim. Esime durumu soyledim. Once bozulacak gibi oldu sonra tamam iyi yapmissin dedi. Esim kardesim bize geldigi ilk gunler gayet guler yuzluydu. Ama ozellikle son bir kac gundur esim artik eskisi gibi degil. Yuzu dusuk konusmuyor telefona takiliyor. Baktim ne yapiyor diye haber okuyor. Takiliyor oyle. Ablam pek konuskan biri degil konusurken insanin yuzune falan bakmaz zaten esimle pek bi samimiyetleri yoktur. Dun dayanamadim en sonunda sordum. Neden boylesin diye. Esimde kardesin daha ne kadar kalmayi dusunuyo diye sordu. Olay burda koptu zaten yuz ifaden bundan dolayi miydi dedim. Esimde bilmem farkindamisin ama 10 gunu devirdi. Bizler calisan insanlariz misafirlik dedigim calisan insanlarin evinde, 3 gun 5 gun 1 hafta olur. Gunlerdir burda isten eve gelip dinlenmek istiyorum dinlenemiyorum hastayim yatamiyorum. Bizim cocuk yapmaya calistigimizin ve cok uzun sure seni tedavi ettirdik ve tam sonuc verdi o geldi dedi. Bizde sessiz sessiz kavga ettik. Esim cok ustume gitmedi ama rahatsizligini belli etti. Ben kardesime ne diyeyim bir akil verin kizlar esim hakli mi ben mi cok abartiyorum?
Yok kardesime telefon almadim. Zaten o kardesim geldi eve. Ama ne yapacagimida sasirmis vaziyetteyik kardesime git diyemem. Uslubunca nasil soylenir bilmiyorum. Kardesim cok hassas biri. Ben bunu ima dahî etsem kusebilir.eşiniz haklı
ablanız ne için gelmişti? eşiyle falan mı sorunları var?
önceki konununuza baktım da bakınca hatırladım
adam haklı ya
diyordur ne ablasının kalması bitti ne kardeşinin masrafları
bir şekilde gönderin ablanızı
bu arada kardeşinize telefon almadınız ınşallah H hayasevinceguzel16
Kiz eski konuya bak daha neler var neler...1. ablan suratsiz biriyse degil 10 gün 2 gün bile tahammul edilmez. kadina bak hem evimde kalacak hemde konusurken suratima bakmayacak .oldu canım .
2.si 10 gun uzun bir sure demekki esiniz abkaniz evdeyken rahat edemiyor. rahat oturup kalkamaz adam haklı .bacagini yaya oturmak ister belki donla gezer bilmemne .
esiniz yeeden goge kadar haklı .
Ayyy şaka mı? Ne münasebet bir kere? Ay ne adamlar var. İyi bile dayanmış. Valla ben şunu bilir şunu söylerim, biriyle evlendiğinizde ailesiyle de evlenirsiniz. Böyle bir aile ve böyle bir kadından çocuk yapmaya uğraşarak ayağına sıkıyor adamcağız. Bunlar adamın iliğini sömürür, hüpletir.Ayy adam ikisini de kapı dışarı etmeli ne yapışık sürekli sömüren bir sülale burda kaç kadına boşan deniliyor bu da kadının erkeğe şiddeti oluyor işte. Kardeşinin her türlü masrafını karşılamış okutmuş telefon almak istiyordu en son kardeşi de kocaman kadın kendi işe girmiyor adam kendime bir araba almak istiyorum diye isyan etti.
Kocanizla boşanın. Kardeşinizle yaşayın. Yazik adamcagiz mahvoldu sizin elinizde.Yok kardesime telefon almadim. Zaten o kardesim geldi eve. Ama ne yapacagimida sasirmis vaziyetteyik kardesime git diyemem. Uslubunca nasil soylenir bilmiyorum. Kardesim cok hassas biri. Ben bunu ima dahî etsem kusebilir.
isterse kaf dağından gelsin amaçsız gezmeye eve gelen ve 10 gün kalan kardeş itinayla kovulmalı. kocanız haklı, ablanız densiz, siz de ayarsızsınız.Bu arada kardesim uzakta oturuyor. Bizede ilk defa geldi.
Öyle olacak bu forumda erkek savunacağımı hiç düşünmemiştim. Kardeşi hassasmış ama hanımefendinin. İşte bu ailelerde görümce ya da kv olsan dayanamaz çatarsın sonra kötü olursun. 10 gün ne işi var birinin evinde tedavi sürecindelermiş bi de belki de adam tekrar çocuk olayını düşünür bu sayede.Ayyy şaka mı? Ne münasebet bir kere? Ay ne adamlar var. İyi bile dayanmış. Valla ben şunu bilir şunu söylerim, biriyle evlendiğinizde ailesiyle de evlenirsiniz. Böyle bir aile ve böyle bir kadından çocuk yapmaya uğraşarak ayağına sıkıyor adamcağız. Bunlar adamın iliğini sömürür, hüpletir.
ama mesajınızda ablam yazmışsınızYok kardesime telefon almadim. Zaten o kardesim geldi eve. Ama ne yapacagimida sasirmis vaziyetteyik kardesime git diyemem. Uslubunca nasil soylenir bilmiyorum. Kardesim cok hassas biri. Ben bunu ima dahî etsem kusebilir.