Eşim Kardeşimi Evde İstemiyor

hayasevinceguzel16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
37
-4
38
Herkese merhalabar. Kizlar benim yine bir sorunum var ve bu konuda sizden destek almak istiyorum. Eski konumu bilenler bilir, bundan yaklasik 10 gun once kiz kardesim beni arayarak size gelecegim dedi. Bende esime sormadan gel dedim. Esime durumu soyledim. Once bozulacak gibi oldu sonra tamam iyi yapmissin dedi. Esim kardesim bize geldigi ilk gunler gayet guler yuzluydu. Ama ozellikle son bir kac gundur esim artik eskisi gibi degil. Yuzu dusuk konusmuyor telefona takiliyor. Baktim ne yapiyor diye haber okuyor. Takiliyor oyle. Ablam pek konuskan biri degil konusurken insanin yuzune falan bakmaz zaten esimle pek bi samimiyetleri yoktur. Dun dayanamadim en sonunda sordum. Neden boylesin diye. Esimde kardesin daha ne kadar kalmayi dusunuyo diye sordu. Olay burda koptu zaten yuz ifaden bundan dolayi miydi dedim. Esimde bilmem farkindamisin ama 10 gunu devirdi. Bizler calisan insanlariz misafirlik dedigim calisan insanlarin evinde, 3 gun 5 gun 1 hafta olur. Gunlerdir burda isten eve gelip dinlenmek istiyorum dinlenemiyorum hastayim yatamiyorum. Bizim cocuk yapmaya calistigimizin ve cok uzun sure seni tedavi ettirdik ve tam sonuc verdi o geldi dedi. Bizde sessiz sessiz kavga ettik. Esim cok ustume gitmedi ama rahatsizligini belli etti. Ben kardesime ne diyeyim bir akil verin kizlar esim hakli mi ben mi cok abartiyorum?

E yok artık bunu bi de soruyo musunuz. Eşinize sormadan eve misafir çağırmışsiniz, üstüne misafir diye gelen insan 10 gündür sizde kalıyormuş bi de eşinizi suçlamaya kalkmışsiniz suratın bundan miydi diye. Adam sonuna kadar haklı, çocuk yapmaya çalışmiyo olsanız bile eşinize sormadan bu kadar uzun süreli bi misafir alamazsınız, orası ikinizin de evi. Eşinizin akrabası gelseydi siz de rahatsız olurdunuz.

Esiniz kibarca uyarmis iste. Sizce de 10 gun misafirlik olur mu ? Baska bi sehirde olsa bi ebze anlarim ama ayni sehirdeyseniz 10 gun gereksiz. Bi cuma gelir pazar gider. Esiniz hakli calisan insan evine gelip dinlenemiyor. Sizinle basbasa kalamiyor. Empati kurun onun kardesi 10 gun kalsa ne hissederdiniz ? Kesinlikle ayni seyleri.

eşiniz haklı
ablanız ne için gelmişti? eşiyle falan mı sorunları var?

önceki konununuza baktım da bakınca hatırladım
adam haklı ya
diyordur ne ablasının kalması bitti ne kardeşinin masrafları
bir şekilde gönderin ablanızı
bu arada kardeşinize telefon almadınız ınşallah H hayasevinceguzel16

Tabii ki adam haklı çalışan iki insanın evinde 10 gün misafirlik nedir ? Kardeşiniz de ne kadar rahat hiç mi rahatsız olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…