evlenmeden önce ne sıklıkla görüşürdünüz ?
bekara karı boşaması kolay derler ama, ben olsam bu adamdan hemen boşanırdım. yoksa ilerde ne gururun kalır, ne de seni ayakta tutacak cesaretin kalır.
kızlar az önce eşim yine geldi.
elini yüzünü yıkadı, pijamalarını giydi tvnin karşısına yayıldı.
ben oturma odasında bilgisayara giriyordum oturduğu yerden "cosmooo karnım acıktı bir baksana" diye bağırdı.
gittim mutfağa dediğiniz gibi bir tabağa lahana koyup götürdüm eşime "al buna anlat derdini" dedim.
1 dakika boyunca hiçbir şey demeden tabağa baktı şok bir şekilde, sonra yine pis pis gülmeye başladı
"zaten küçücük bir beynin var fasulye kadar. kafatasının içinde tıngır mıngır geziniyor vursam ses gelecek, öyle bir akustik var içerde. mimar sinan olsa hiç dumanla falan uğraşmaz camiyi yaparken direk senin kafatasını taslak olarak alırdı"
dedi. sinirden kafayı yiyecektim tabağı fırlattım üstüne şimdi kendi temizlesin, çok sinirliyim kızlar
gittim az önce tabak kırıklarını süpürüyordu, böyle adam olacaksın dedim.
valla öğretmenim sensen o iş kolay, benden yakışıklısın yeminlen dedi. artık alıştım tabi hiç sinirlenmedim böyle hakaretlere devam edersen istediğin olacak boşayacağım seni dedim, yine güldü boş boş "3 kere boş ol dedirtme bana" dedi sonra yine güldü. inanmıyorsun bari alay etme dedim eğlendirmiyorsun artık şimdi git daha komik olup yine gel dedi:26:
kızlar az önce eşim yine geldi.
elini yüzünü yıkadı, pijamalarını giydi tvnin karşısına yayıldı.
ben oturma odasında bilgisayara giriyordum oturduğu yerden "cosmooo karnım acıktı bir baksana" diye bağırdı.
gittim mutfağa dediğiniz gibi bir tabağa lahana koyup götürdüm eşime "al buna anlat derdini" dedim.
1 dakika boyunca hiçbir şey demeden tabağa baktı şok bir şekilde, sonra yine pis pis gülmeye başladı
"zaten küçücük bir beynin var fasulye kadar. kafatasının içinde tıngır mıngır geziniyor vursam ses gelecek, öyle bir akustik var içerde. mimar sinan olsa hiç dumanla falan uğraşmaz camiyi yaparken direk senin kafatasını taslak olarak alırdı"
dedi. sinirden kafayı yiyecektim tabağı fırlattım üstüne şimdi kendi temizlesin, çok sinirliyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?