- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldatma değildir de,aklı karışmış olabilir.sana göre kaynanan ne demiş olabilir de sana böyle davranıyor olabilir
belki bana geri kafalı diyeceksiniz büyümü yapıldı diye düşünmekten alamadım kendimi bir aydır böyle diyorsunuz çünkü daha önce böyle değil aniden oldu yani
ben normalde böylekonularacevap yazmam sadece okurumamabuna dayanamadım:26:
insan karısına neler söylerde kulağı bile duymadan erkeğim diye dolanır etrafta bir de dinine dikkat eden biri olarak:)
abimle evlenseydin, babama söylerim seni o işten kovar,bana paranla hava atma babama söylerim maaşını azaltır:)
offf off neler duydu bu kulaklar,1.5 yılda neler gördü bu evlilik..
ama iyi ama kötü alay kahkaha geçip gidiyoruz
bu ne biçim bi adam ya..sen nası bi hata yapıp böyle bi adamla evlendin..ne itici ne lanet bi adam bu sabah sabah ağzına edip gitmiş.
insan bırak karısını herhangi biriyle bile böyle konuşmaz ya yazık çok üzüldüm sana cnm bu zihniyetteki insanların asla evlenememsi lazım.nası katlanabiliyosun böyle bi adama.
adam sana verdiği yumurta süt parasının lafını ediyo yuh ya yuh..
kocan gerçekten kafayı yemişte,hemen sorunu niye kaynanaya bağladın anlamadım:26:
bir adam süreklikarısını eleştirmeye başladıysa arkasında başka şeyler ara bence
Çocuk yapmak istememem ile ilgili eşime çemkirmiş olabilir annesine düşkündür belki o da sinirini benden çıkarıyordur.
cahilce olacak amaaaaa ; acaba büyü mü yaptılar adama :26: :18: