Eşim kafayı yedi yardım edin

işte böyle çekilmez bir hal alıyor..
sonunda ya ayrılıyorsun yada yol yordamına göre davranmayı öğreniyorsun.
normal şartlarda sen sonuna kadar haklısın
ama ğer evliliği sürdürme gibi bir isteğin varsa bu şekilde davranmamalısın eşine karşı
evet gel hayatım güzel kreplerimden var sofrayı kurayımda ye deseydin sonrada başka bir anda burnundan getirseydin daha iyiydi

Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten.umarım hatasını anlar

hemen boşan senle alay ediyo çnkü... seni sevmio ve takmıo bu aşikar... onda sana dair her şey bitmiş eşin hasta falan degil yani bu rahatlgın sebebı sana olan hislerin bitmesi.. senden utanan bırı olmuş. lütfen senı daha fazla uzmesıne ızın verme hazır cocugunda yokken bosan gıtsn ...

Son düzenleme:
Bence bi oturun,adam gibi konus sakince,ne gibi bir sorunu oldugunu sor.Eger duzgunce konusmassa ya da durumu duzeltmek icin bi adim atmazsa belki de bir sure araniza mesafe koymaniz gerekir.Ve benim tavsiyem esinin bu anlamsiz ve kaba davranislari karsisinda sakin kendini uzuntulu,gucsuz,aglamakli vs hissettirme !

bence psikolojik sorun lar sinyal vermeye basliyor , dinleri arastiriyor , hal ve hareketleri degisiyor sözlü siddet vs . bence bir uzmandan randevu al ve danis. ilimli olacagin zamanla kendini savuncagin zamani iyi kavramalisin

Son düzenleme:
inanmıyorum ne kaba bir kocanız var allah kolaylık versin..

haftanın başında konuşmaya çalıştım.
yine mi psikoloji kitabı okudun dedi alay etti.
sadece güzelce konuşmaya çalıştım.
afilli cümleler kurma bana öyle filmlerde gördüğün terapi sahnelerindeki gibi, bir derdim olsa sana anlatacağıma lahanaya anlatırım bir şeyim yok benim dedi

karşısına bi lahana koy madem canım :26:

​bir yorumunuzda incil, tevrat sipariş ettiğini yazmışsınız.. yanlışım yoktur umarım. kişisel kararım bende büyü olabileceğini düşündüm ve birde arkadaş çevresi çok önemli. birileri eşinizi bir yerlere çekmeye çalışıyor gibi geldi bana. hani satanistlerin falan bir şekilde beyni yıkanıyor ya sanki eşindede öyle bir şey var. kocan şuan için babalığa hiç layık değil zaten ona göre davran... Allah kolaylık versin

umarım düzelir canım. önüne lahana koy, bak hala gülüyorum

kafverengi yok evet öyle dedim; beyin yıkama derken

mantık evliliği mi yaptınız, yoksa severek mi evlendiniz?

evet bende bunu merak ediyorum. evlenmeden önce nasıldı. sende başkalarını örnek göster ondan memnun olmadığını söyle çünkü cidden kafayı yemiş .bali falan çekiyor olmasın eşiniz anormalmiş. yaptığınız yanık krepi bile hak etmiyor bence.çok sinirle okudum yazdıklarınızı

Cevap vermiştim canım tekrar vereyim severek evlendik evlenmeden önce 3 sene beraberdik, evlenmeden önce de çok iyiydi sürprizler, mektuplar falan. Evlendikten sonra da gayet iyiydi ta ki 1 ay öncesine kadar. O gün bu gündür böyle.

şimdi okudum ben. arkadaşımızın dediği gibi yemek de önüne lahana yaprağı koysana direk. dalga geçmek nasıl oluyor anlasın

kafasını biyere mi çarptı çünkü bu kadar değişmesi normal değil

evlenmeden önce ne sıklıkla görüşürdünüz ?

Allah Allah.. biri mi dolduruyor kaynana filan veya arkadaşları..

eğer çiftler anlaşamıyorsa hakem tayin edilir, hakem de evliliğn yürümeyeceğine karar verirse o şekilde boşanılıyor diye biliyorum pek de hatırlamıyorum da.

eksik biliyor yani.

ama şu haşa din yok demesi filan da tuhaf, kendi içinde bir boşluğa mı düştü naptı böyle bişey de olabilir Allah yardımcın olsn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…