burcu da aynısını dedi:26:
al işte eve geldi 5 dakika önce neredeydin dedim cevap vermedi acıktım krep kaldı mı dedi yok sana krep falan yanık onlar hem dedim yakmıştın dimi dedi çıktı yine saçmaladı saçmaladı gitti
haftanın başında konuşmaya çalıştım.
yine mi psikoloji kitabı okudun dedi alay etti.
sadece güzelce konuşmaya çalıştım.
afilli cümleler kurma bana öyle filmlerde gördüğün terapi sahnelerindeki gibi, bir derdim olsa sana anlatacağıma lahanaya anlatırım bir şeyim yok benim dedi
ay ilahi bu halde bile güldürdün beni
kocan gerçekten kafayı yemişte,hemen sorunu niye kaynanaya bağladın anlamadım:26:
bir adam süreklikarısını eleştirmeye başladıysa arkasında başka şeyler ara bence
ne gibi şeyler mesela bende aynı dertten muzdaribimde
mantık evliliği mi yaptınız, yoksa severek mi evlendiniz?
evet bende bunu merak ediyorum. evlenmeden önce nasıldı. sende başkalarını örnek göster ondan memnun olmadığını söyle çünkü cidden kafayı yemiş .bali falan çekiyor olmasıneşiniz anormalmiş. yaptığınız yanık krepi bile hak etmiyor bence.çok sinirle okudum yazdıklarınızı
Cevap vermiştim canım tekrar vereyim severek evlendik evlenmeden önce 3 sene beraberdik, evlenmeden önce de çok iyiydi sürprizler, mektuplar falan. Evlendikten sonra da gayet iyiydi ta ki 1 ay öncesine kadar. O gün bu gündür böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?