canım bir ay önce böyle laflar ediyormuydu peki. kv gittikten sonra oldu oldu diyorsun. kv ile aran nasıl peki
eğer birden bire böyle sinir bozucu hale dönüştüyse doldurmayla olacak şey değil bu :26:
gittim az önce tabak kırıklarını süpürüyordu, böyle adam olacaksın dedim.
valla öğretmenim sensen o iş kolay, benden yakışıklısın yeminlen dedi. artık alıştım tabi hiç sinirlenmedim böyle hakaretlere devam edersen istediğin olacak boşayacağım seni dedim, yine güldü boş boş "3 kere boş ol dedirtme bana" dedi sonra yine güldü. inanmıyorsun bari alay etme dedim eğlendirmiyorsun artık şimdi git daha komik olup yine gel dedi:26:
gittim az önce tabak kırıklarını süpürüyordu, böyle adam olacaksın dedim.
valla öğretmenim sensen o iş kolay, benden yakışıklısın yeminlen dedi. artık alıştım tabi hiç sinirlenmedim böyle hakaretlere devam edersen istediğin olacak boşayacağım seni dedim, yine güldü boş boş "3 kere boş ol dedirtme bana" dedi sonra yine güldü. inanmıyorsun bari alay etme dedim eğlendirmiyorsun artık şimdi git daha komik olup yine gel dedi:26:
çocuklarında varmış onlara nasıl davranıyor
Eşim ikizler
faat
mesela geçen gün yanımda bir köpekle fotoğraf çektirmiştim üstümde kırmızı bir tişört vardı
eşime gösterdim nasıl diye
"valla aşkım çok güzel çıkmışsın ama yanındaki kırmızılı kim?"
dedi
ne nedir bilmiyorumki ama bence içeri git televizyonu kapat ve konuş açıkca derdin ne de çocuk konusumu başkasımı var boşanmakmı istiyorsun diye açıkca sor mutlaka bi nedeni vardır,boşan yada küs diyemem seviyosun sen onu belli ama ezdirme kendini bu kadar düzelse bile bu sözleri unutamassın seneler geçsede
Eşim ikizler
faat
mesela geçen gün yanımda bir köpekle fotoğraf çektirmiştim üstümde kırmızı bir tişört vardı
dedi
Eşin çok ekşi sözlük okuyor galiba. Kullandığı cümleler oradan hep. Benim eşim de orayı okuya okuya ateist oldu :-(
Eşin çok ekşi sözlük okuyor galiba. Kullandığı cümleler oradan hep. Benim eşim de orayı okuya okuya ateist oldu :-(
Eşim ikizler
faat
dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?