• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kafayı yedi yardım edin

yani sizi kıskananlar olabilir ayırmak isteyenler olabilir..

bu nasıl bir değişimdir ruh sağlığı diye bişey kalmamış ortada

iyi bari en azından 10 dakika iletişim kurabildik :ssz:
gittim televizyonu kapattım "oh iyi oldu karıcım başım ağrımıştı zaten" diyip telefonuna sarıldı onu da aldım elinden "tabii radyasyon kötü şey" diyip gazete okumaya başladı başında sinirli sinirli dikiliyorum tabi. noldu dedi bir açıklama bekliyorum dedim "o gün baban nöbetçi eczane bulamamıştı" dedi aynen bunu dedi dayanamadım yine döndüm tabii odaya. yok kafayı yicem artık her lafı bir laf sokma çabası.
büyü derken kim niye yapsın ki :18:
changing böyle şaka mı olurmuş ya hakaret ede ede

Sen bi kac kere gerekeni yaptin,gitme artik yanina da daha da kendini bisey sanmasin.

iyi bari en azından 10 dakika iletişim kurabildik :ssz:
gittim televizyonu kapattım "oh iyi oldu karıcım başım ağrımıştı zaten" diyip telefonuna sarıldı onu da aldım elinden "tabii radyasyon kötü şey" diyip gazete okumaya başladı başında sinirli sinirli dikiliyorum tabi. noldu dedi bir açıklama bekliyorum dedim "o gün baban nöbetçi eczane bulamamıştı" dedi aynen bunu dedi dayanamadım yine döndüm tabii odaya. yok kafayı yicem artık her lafı bir laf sokma çabası.
büyü derken kim niye yapsın ki :18:
changing böyle şaka mı olurmuş ya hakaret ede ede

bu ne demek yaa..???

kusura bakma ama yaaa ben konu sahibi sizdende suphelenmeye basladim hadi esiniz istikrarli bi sekilde bu davranislarini surduruyor hadi onu sorunlu kabul ettikte siz nasil bu kadar sakinsiniz bide her hakareti rahat bir sekilde payladiyorsunuz bana soylense en az bir kac saat sokta kalirim bana ne dedi diye
esiniz sizinle degilde siz bizimle kafa buluyorsunuz...

konu sahibi merak ettimde neden kendinize üyelik almadinizda arkadasinizin üyeligi ile girdiniz :26:

Bence iki alternatif var...ya eşiniz anlamadığım bir sebepten size takmış ve bezdirme politikası uyguluyor ya da canı sıkkın sizle sadece eğleniyor..

Bence kendi haline bırakın cevap vermeyin gözlemleyin bakalım ne olacak..

e yok artık!!!... naaannnnn eğer bunu kastettıyse agzını burnunu kırarım ben oyle kocanın. sperm israfısın baska bısey degıl de gec konu sahıbesı.

başka ne kastedebilir ki:47:

kusura bakma ama yaaa ben konu sahibi sizdende suphelenmeye basladim hadi esiniz istikrarli bi sekilde bu davranislarini surduruyor hadi onu sorunlu kabul ettikte siz nasil bu kadar sakinsiniz bide her hakareti rahat bir sekilde payladiyorsunuz bana soylense en az bir kac saat sokta kalirim bana ne dedi diye
esiniz sizinle degilde siz bizimle kafa buluyorsunuz...

1 aydır her gün düzenli olarak böyle şeyler işitince artık eskisi kadar şok olmuyorum. ilk günlerde ben de donup kalıyordum saatlerce duya duya alıştım artık. niye öyle bir şey yapayım ki hem:50:

Bence eşin yeni arayışlarda. Sürekli şaka yapmaya çalışması komik olmaya çalışması dininden şüphe edip araştırmalara başlaması buna işaret.Söylenecek çok bir şey yok zaten saygı namına bir şey kalmamış sizden çoktaan vazgeçmiş sizin de sesiniz çıkmayınca küçük çocukla alay eder gibi dalga geçmeye başlamış sizinle.Daha fazla yıpranmadan daha fazla ezilmeden bu adamdan kurtul dicem ama şuana kadar hiç boşanmaktan bahsettiğine rastlamadım büyük ihtimalle de yapmıcaksın bunu.Onun için hiiç takma kendi başına bi evde yaşıyomuş gibi devam et.işe git gel yemeğini ye gez dolaş. Bi adam bana köpek dicek varya onu anasından doğduğuna pişman ettikten sonra çıkar giderim hayatından bu kadar net yani

10dk."iletisim" kurduk diye seviniyorsunuz iletisimden kastinizda dize"baban nobetci eczane bulamamis"!!!!

konu sahibi merak ettimde neden kendinize üyelik almadinizda arkadasinizin üyeligi ile girdiniz :26:

alacaktım zaten ama bu hesabın eski sahibi olan arkadaşım artık hotmail ile kabul etmiyorlar mynet hesabı falan gerekiyormuş benimkini al istersen dedi:31:

Son düzenleme:
dalga geçiyor birisi,hesabı geçirmiş ele. ama iyi oldu valla güldüm gece gece adamın laflarına :9::9::9:

canım tabii ki inanmak zorunda değilsin, sonuçta internet ortamı kimin kim olduğu belli değil. ama bu kadar kesin konuşman beni üzdü sonuçta ortada böyle kötü bir olay var ve ben tüm içtenliğimle size her şeyi anlattım, inanmasan bile gerçek olabileceği ihtimali ile kalp kırmamak adına alay etmeseydin iyi olurdu:ssz:

Eşinizin size söylediği herşey ,

Ki tüm sayfaları okudum...Bildiğiniz net dilinin yeni nesil espri çalışmaları ...

Hani okudukça her gün , hayatının anlamlı anlamsız bir yerlerinde bunları kullanmaya çalışan bir zavallı gibi duruyor buradan bakınca.

Hele ki ,hiç böyle üstün bir kabiliyeti (!) yokken son bir ayda çıkması ,onun ne kadar ezberden gittiğini gösteriyor.

İşin trajik yanınada , sizi hiç sallamıyor bu adam . Ya bu imajınızı değiştirin ya da adamı :34:

Back