- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi bari en azından 10 dakika iletişim kurabildik
gittim televizyonu kapattım "oh iyi oldu karıcım başım ağrımıştı zaten" diyip telefonuna sarıldı onu da aldım elinden "tabii radyasyon kötü şey" diyip gazete okumaya başladı başında sinirli sinirli dikiliyorum tabi. noldu dedi bir açıklama bekliyorum dedim "o gün baban nöbetçi eczane bulamamıştı" dedi aynen bunu dedi dayanamadım yine döndüm tabii odaya. yok kafayı yicem artık her lafı bir laf sokma çabası.
büyü derken kim niye yapsın ki :18:
changing böyle şaka mı olurmuş ya hakaret ede ede
Eşin çok ekşi sözlük okuyor galiba. Kullandığı cümleler oradan hep. Benim eşim de orayı okuya okuya ateist oldu :-(
iyi bari en azından 10 dakika iletişim kurabildik
gittim televizyonu kapattım "oh iyi oldu karıcım başım ağrımıştı zaten" diyip telefonuna sarıldı onu da aldım elinden "tabii radyasyon kötü şey" diyip gazete okumaya başladı başında sinirli sinirli dikiliyorum tabi. noldu dedi bir açıklama bekliyorum dedim "o gün baban nöbetçi eczane bulamamıştı" dedi aynen bunu dedi dayanamadım yine döndüm tabii odaya. yok kafayı yicem artık her lafı bir laf sokma çabası.
büyü derken kim niye yapsın ki :18:
changing böyle şaka mı olurmuş ya hakaret ede ede
bu ne demek yaa..???
Korunamamışlar sen olmuşsun demek galiba Ay laflara bak
Korunamamışlar sen olmuşsun demek galiba Ay laflara bak
Evet öyle oluyor canım
cevapveriyorum
hiç düzelme şansı yok mu ya
e yok artık!!!... naaannnnn eğer bunu kastettıyse agzını burnunu kırarım ben oyle kocanın. sperm israfısın baska bısey degıl de gec konu sahıbesı.
kusura bakma ama yaaa ben konu sahibi sizdende suphelenmeye basladim hadi esiniz istikrarli bi sekilde bu davranislarini surduruyor hadi onu sorunlu kabul ettikte siz nasil bu kadar sakinsiniz bide her hakareti rahat bir sekilde payladiyorsunuz bana soylense en az bir kac saat sokta kalirim bana ne dedi diye
esiniz sizinle degilde siz bizimle kafa buluyorsunuz...
konu sahibi merak ettimde neden kendinize üyelik almadinizda arkadasinizin üyeligi ile girdiniz :26:
dalga geçiyor birisi,hesabı geçirmiş ele. ama iyi oldu valla güldüm gece gece adamın laflarına