• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kafayı yedi yardım edin

yanlış anlamayın ama eşiniz çok çok itici bir tip gibi geldi bana.

bir kere uslubu o kadar çirkin ki..

sizi sevdiğinden emin misiniz? ya da bu adamın sevebilecek kapasitede olduğundan?

ne nedir bilmiyorumki ama bence içeri git televizyonu kapat ve konuş açıkca derdin ne de çocuk konusumu başkasımı var boşanmakmı istiyorsun diye açıkca sor mutlaka bi nedeni vardır,boşan yada küs diyemem seviyosun sen onu belli ama ezdirme kendini bu kadar düzelse bile bu sözleri unutamassın seneler geçsede

canım bir ay önce böyle laflar ediyormuydu peki. kv gittikten sonra oldu oldu diyorsun. kv ile aran nasıl peki

eğer birden bire böyle sinir bozucu hale dönüştüyse doldurmayla olacak şey değil bu :26:

hayır etmiyordu
canım kv ile eh işte öyle kanlı bıçaklı değiliz ama çok yakın olduğumuz da söylenemez

gittim az önce tabak kırıklarını süpürüyordu, böyle adam olacaksın dedim.
valla öğretmenim sensen o iş kolay, benden yakışıklısın yeminlen dedi. artık alıştım tabi hiç sinirlenmedim böyle hakaretlere devam edersen istediğin olacak boşayacağım seni dedim, yine güldü boş boş "3 kere boş ol dedirtme bana" dedi sonra yine güldü. inanmıyorsun bari alay etme dedim eğlendirmiyorsun artık şimdi git daha komik olup yine gel dedi:26:

akıl fukarasıııı, IQ fakiri !!!!:47:
palyanco kıyafetı falan da ıstermıymıs beyefendı? yoksa dansoz kıyafetı falan mı arzu edermıs? hangısı daha cok eglendırıcek sor bakıyım.
ona gore çizeyim şovumun harıtasını, de.

nasıl laflar bunlar? hiç mi saygısı yok bu adamın? ay sinir yaptım valla !
gittim az önce tabak kırıklarını süpürüyordu, böyle adam olacaksın dedim.
valla öğretmenim sensen o iş kolay, benden yakışıklısın yeminlen dedi. artık alıştım tabi hiç sinirlenmedim böyle hakaretlere devam edersen istediğin olacak boşayacağım seni dedim, yine güldü boş boş "3 kere boş ol dedirtme bana" dedi sonra yine güldü. inanmıyorsun bari alay etme dedim eğlendirmiyorsun artık şimdi git daha komik olup yine gel dedi:26:

Eşim ikizler :50:
faat
mesela geçen gün yanımda bir köpekle fotoğraf çektirmiştim üstümde kırmızı bir tişört vardı
eşime gösterdim nasıl diye
"valla aşkım çok güzel çıkmışsın ama yanındaki kırmızılı kim?"
dedi:50:

:53: Esim bana bunu yapacak,bagrima tas basarim da suratina bakmam bir daha

ne nedir bilmiyorumki ama bence içeri git televizyonu kapat ve konuş açıkca derdin ne de çocuk konusumu başkasımı var boşanmakmı istiyorsun diye açıkca sor mutlaka bi nedeni vardır,boşan yada küs diyemem seviyosun sen onu belli ama ezdirme kendini bu kadar düzelse bile bu sözleri unutamassın seneler geçsede

bencede. aynen gıt hesap sor! derdin ne de

bence eşiniz espri yapmaya çalışıyor, çünkü tüm lafları çok komik , bu açıdan baktınız mı hiç :26:

tamam kızlar ben gidiyorum pc'i kapatmayacağım bile çünkü büyük ihtimal 5 dakika içinde döneceğim :50:
bana şans dileyin bu kez ciddi olsun :50:

faat
mesela geçen gün yanımda bir köpekle fotoğraf çektirmiştim üstümde kırmızı bir tişört vardı

sen bi ara$tir $u buyu i$ini
seninki iyi saatde olsalara kari$mi$
boyle giderse senide takar yanina, bu adama katlanmak için peygalber sabri falan lazim hatta oda yetmez
hep boyle olsa bo$an diycemde derdini ne acaba çok merak ettim
her syafayi okudum, okudukça $ok oldum:53:

Son düzenleme:
bende büyü işini araştr derim canım ancak o bi insanı böyle değiştirebilir yani aklınada sokmak istemem amam ilk o geldi aklıma benm

Suna bak saka gibi yaaaa, turunun son ornegi ozguvenide tavan yapmis, yazik kendince seni kizdiracak 10.sinif espirilere anca kendi guluyordur herhalde, Ona desene 2senede benide kendine benzettin fotograflatda bile ayni sana benziyorum veye o kopekle cektirdigin foto icin "ben kirmizi tisortle cok guzel cikmisimda sen kendini begendin mi? diye
yaaa valla uyuz oldum onu pc basina oturtta onun icin neler yaziliyor bi gorsun, karsidan nasil gozukuyor. yazik onu Allah bile unutmus bu dunyada o dinle dalga gecse ne olur

iyi bari en azından 10 dakika iletişim kurabildik :ssz:
gittim televizyonu kapattım "oh iyi oldu karıcım başım ağrımıştı zaten" diyip telefonuna sarıldı onu da aldım elinden "tabii radyasyon kötü şey" diyip gazete okumaya başladı başında sinirli sinirli dikiliyorum tabi. noldu dedi bir açıklama bekliyorum dedim "o gün baban nöbetçi eczane bulamamıştı" dedi aynen bunu dedi dayanamadım yine döndüm tabii odaya. yok kafayı yicem artık her lafı bir laf sokma çabası.
büyü derken kim niye yapsın ki :18:
changing böyle şaka mı olurmuş ya hakaret ede ede

faat

:53: Resmen aklı beyninden gitmiş !
Bilmiyorum ama; eşinizin tüm sözleri bana özenti geldi.
Yeni edindiği arkadaşları vs var mı? Onlardan da feyz alabilir, onlar gibi olmaya çalışabilir.
Ama söyleyebileceğim tek şey; ruh sağlığı yerinde değil.
Dinleri araştırmak, eşten soğumak geriye tek bir seçenek bırakıyor...

böyle şeyler okuyunca evlilikten iyice soğuyorum fikrimden iyice gidiyor biriyle hayatımı birleştirme fikri korkuyorum çok korkuyorum pişman olmaktan ALLAHIM yardım et
bir yumurta ve süt aldın onun parasıyla diye haram olsun para ne demek evlilikte senin benim olur mu eğer çalışmasaydınız kendi paranız olmasaydı nolacaktı o zaman gerçekten ALLAH yar ve yardımcın olsun kardeşim
ALLAH hayırlı insanlarla yuva kurmamızı nasip etsin cümlemizin AMİN :26:

Back