• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kafayı yedi yardım edin

Türk erkeklerinin herhalde %90 kadarı,kahvaltıda krep bulursa hır çıkarır :)

Gerçi seninki krep seviyormuş ama şöyle de birşey var...
Acaba sadece senin "pişirdiklerinin arasından" en çok krebi beğeniyor olabilir mi ?

Sırf krep konusu olsaydı gerçekten tuhaf bulmazdım.
Ancak 1 aydır her konuda sana kötü davranıyorsa,aklında (umarım gönlünde değil) seni kıyasladığı başka biri olabilir.

sakın çocuk yapayımda aramız düzelir belki düşüncesine girme önce onu söyleyeyim
tövbe tövbe ben korktum eşinden ne yalan söyleyeyim yani bu söylediklerini bire bir yazdıysan ruh hali iyi değil sanki bir gülüyor bir somurtuyor bir dinden dem vurup bir ateist olduğunu söylüyor diyorda diyor allah yardımcın olsun sanki sizin işiniz doktora kalmış gibi..

Valla bnm gibi biri olasanız isyan etsın derdım saah sabah ugrasıp yapmıssın biz de evlendigimizden beri nerdeyse cogu seyı esım yapar hıc de dert edınmeden zevkle. Yorgun olup yapamadıgımda uzuldugumde mesela sacmalama uzulcek seymı yemek vs der. Kucuk konu gercı sıkma canını bakalım bır daha boyle konusacak mı . Sen de de , sadece kadın dgl ortaklasa bırseyler oluyor sen de goster marıfetını de bakalım ne dıcek

canim cok gecmiss olsunnnn resmen kaza gibi bi evlilikkkk...bence yuz vermeee ...takma onu.zaten calisiyosunn bosverr boylesi adam icin emek bile verilmez.

evlenmeden önce ne sıklıkla görüşürdünüz ?

aynı üniversitede okuduk ama son sene tanışıp sevgili olduk.
1 sene okulda beraber geçti 2 sene boyunca da 1 yıl askere gitti diğer 1 yıl da nişanlıydık, haftada 2-3 kere.

kızlar az önce eşim yine geldi.
elini yüzünü yıkadı, pijamalarını giydi tvnin karşısına yayıldı.
ben oturma odasında bilgisayara giriyordum oturduğu yerden "cosmooo karnım acıktı bir baksana" diye bağırdı.
gittim mutfağa dediğiniz gibi bir tabağa lahana koyup götürdüm eşime "al buna anlat derdini" dedim.
1 dakika boyunca hiçbir şey demeden tabağa baktı şok bir şekilde, sonra yine pis pis gülmeye başladı
"zaten küçücük bir beynin var fasulye kadar. kafatasının içinde tıngır mıngır geziniyor vursam ses gelecek, öyle bir akustik var içerde. mimar sinan olsa hiç dumanla falan uğraşmaz camiyi yaparken direk senin kafatasını taslak olarak alırdı"
dedi. sinirden kafayı yiyecektim tabağı fırlattım üstüne şimdi kendi temizlesin, çok sinirliyim kızlar:47:

bekara karı boşaması kolay derler ama, ben olsam bu adamdan hemen boşanırdım. yoksa ilerde ne gururun kalır, ne de seni ayakta tutacak cesaretin kalır.

Sinir bozucu bir durum hakikaten ama zamana bırakıp, detaylı bir konuşma yapmak da fayda var kesip atmadan.

Eşinizin size ''saygısı'' ya hiç yokmuş ya da bitmiş.
Bu durumda ben ''sevgiyi''hiç sormam bile...
Evlilik menfaat ilişkisi değil ki herşey güllük gülistanlık iken yürüsün, en ufak sorunda çürüsün..Ancak eşinizin üzülerek söylüyorum ki bu ilişkiden beklediği menfaat bitmiş.Normalde evli çiftler için böyle cümleler kurmam.Evliliğin hemen harcanmaması gerektiğine, sebaat etmenin kutsallığına inanırım.Ama şu da bir gerçek ki asıl acıtan ve yaralayan el yarası değil dil yarasıdır arkadaşım.
Bizden önce kendine sormalısın 'ne yapmalıyım' diye..
Böyle bir zihniyeti, böyle bir ilişkiyi ve bunca hakir görülmeyi sen hakediyor musun? Buna kendini layık görüyor musun?
Ateist olması ile ilgili bir şey söylemeyeceğim.Herkes inancında özgürdür.Ancak inananlara ve inançlara saygısı kalmamış bir insandan herşeyi bekleyebilirsin.Hayatın için en doğru kararı vermeni diliyorum arkadaşım.Dilerim ki bu gelip geçici bir dönemdir ve tavır ve sözlerinden dolayı pişman olur.Hakkında hayırlısı olsun..

Bu adam dayak istiyor bence..
Alacaksın oklavayı dalacaksın:ssz:
Erkeklerin en nefret ettikleri şey başka erkeklerle kıyaslanmaktır.
Kendisi ne güzel kıyaslamış öyle!
Ben olsam onların kocaları gibi ol da sonra öyle eş iste derdim sanırım:25:
Sorunu ne bilmiyorum ama altından hoş şeyler çıkmayacağı kesin...

gittim az önce tabak kırıklarını süpürüyordu, böyle adam olacaksın dedim.
valla öğretmenim sensen o iş kolay, benden yakışıklısın yeminlen dedi. artık alıştım tabi hiç sinirlenmedim böyle hakaretlere devam edersen istediğin olacak boşayacağım seni dedim, yine güldü boş boş "3 kere boş ol dedirtme bana" dedi sonra yine güldü. inanmıyorsun bari alay etme dedim eğlendirmiyorsun artık şimdi git daha komik olup yine gel dedi:26:

ben oturma odasında bilgisayara giriyordum oturduğu yerden "cosmooo karnım acıktı bir baksana" diye bağırdı.
gittim mutfağa dediğiniz gibi bir tabağa lahana koyup götürdüm eşime "al buna anlat derdini" dedim.
1 dakika boyunca hiçbir şey demeden tabağa baktı şok bir şekilde, sonra yine pis pis gülmeye başladı
"zaten küçücük bir beynin var fasulye kadar. kafatasının içinde tıngır mıngır geziniyor vursam ses gelecek, öyle bir akustik var içerde. mimar sinan olsa hiç dumanla falan uğraşmaz camiyi yaparken direk senin kafatasını taslak olarak alırdı"
dedi. sinirden kafayı yiyecektim tabağı fırlattım üstüne şimdi kendi temizlesin, çok sinirliyim kızlar:47:

ayyyy kendi beynine baksın...
Çok üzüldüm sana ya bu adam bu lafları edecek cesareti nerden buluyor :26:

elalemın karılarını örnek gosterıyor madem sende elalemın kocalarını örnek goster.
mıllette de ne kocalar var, sende onların yanıda bı halt degılsın de görsün ne demekmıs kyaslanmak

Resmen sana laf sokacak yer arıyor gibi..Napsada çatsam modunda..Terbiyesize bak çok sinir oldum..
Sen otursan bile oturuşa bak deyip kavga çıkarır bunun böylesi..
Arkadaşım keşke tabağı dökmeseydin..Neyse bak sana boşan diye akıl vermicem..Zaten şimdilik bekle..
Onun söylediği şeylere gül kahkahalarla bakalım napcak..Suratını sakın asma sakın.. İyice yüz bulucak..Birde burcunu merak ettim eşinin.

gittim az önce tabak kırıklarını süpürüyordu, böyle adam olacaksın dedim.
valla öğretmenim sensen o iş kolay, benden yakışıklısın yeminlen dedi. artık alıştım tabi hiç sinirlenmedim böyle hakaretlere devam edersen istediğin olacak boşayacağım seni dedim, yine güldü boş boş "3 kere boş ol dedirtme bana" dedi sonra yine güldü. inanmıyorsun bari alay etme dedim eğlendirmiyorsun artık şimdi git daha komik olup yine gel dedi:26:

:26::26::26::26:
Merakla sıradaki cümlelerini bekliyorum eşinin..
Sana söylediği güzel sözleri paylaşır mısın biraz şaştım kaldım yahu:2:

canım bir ay önce böyle laflar ediyormuydu peki. kv gittikten sonra oldu oldu diyorsun. kv ile aran nasıl peki

eğer birden bire böyle sinir bozucu hale dönüştüyse doldurmayla olacak şey değil bu :26:

güldüğüm için kusura bakma canım ama hahahahaha cümleler çok komik ama yaa :9: :43::43:

Agzim acik kaliyor her seferinde.Esin gittikce saygisizlasiyor resmen.Belki de bir sure ayri kalmalisin ondan.Yazik gunah,her dk onun bu sozlerine maruz kalmak zorunda degilsin.Her seyin de bir siniri var.

Eşim ikizler :50:
faat
mesela geçen gün yanımda bir köpekle fotoğraf çektirmiştim üstümde kırmızı bir tişört vardı
eşime gösterdim nasıl diye
"valla aşkım çok güzel çıkmışsın ama yanındaki kırmızılı kim?"
dedi:50:

Back