Eşim kafamı karıştırıyor 😑

Çocuğunun olmamasının büyük şans olduğunu zamanla daha iyi anlicaksın. Boşanırsan tabi.

Avukatım ilgilenmiyor bile barodan olduğu için ayrıca ben cevap veriyorum ki. Sorun benim dayanamayıp cevap vermem çok üzülüyorum bu hale geldi diye onu sevdiğim için
Keşke o da sizin için uzulseydi, size biraz acisaydi da zarar vermeseydi. İletişimine karşılık verme çabanız bu gidişle sizi ona döndürür. Geçmişe bakınca da insan hayatını nasıl mahveder filmini izlersiniz sık sık. Çocuk ta yok madem irtibatı kesip, cevap vermeyin. Ailenize yazık, kendinize zaten tümden yazık. Karşı taraf ajitasyon peşinde. Ayrıca birşey daha. İnsan hayatta öyle bir kez falan aşık olmuyor buna da emin olabilirsiniz

Bende sizin gibiyim madde kullanan alkol bağımlısı olan insanlara kendini mahveden insanlara üzülüyorum onunda düzgün bı hayatı eşi çocukları mutlu bı ailesi işi olabilirdi yaşadıkları asamadiklari çocukluğu sevgisiz buyumeleri annesiz babasız kalmaları bu günlerine sebep...Ama senin yapacak olacağın bişey yok..Düzelmeyecek ve uzuldukce onunla yaşarsan üzülecek hale geleceksin...O yuzden üzülmeni anlıyorum ama elden gelen bişey yok ki

Bu anlattiginiz adam için mi kafanız karışıyor. O adamdan hayır mı gelir. İsterseniz yine gidin barışın bı kaç aya yine dönmek isticeniz. Bu sefer aileniz farklı tutum sergileyebilir taaaa burdan anlaşıyor adamın davranışı kolay degismicegi..

Ana haberler de olmak istiyorsan barış?? Bu adam seni öldürür asla geri dönme... Bir kadın cinayeti daha derler geçer giderler lütfen mantıklı ol...

Ona dönmek gibi bir düşüncem yok. Sadece üzüldüğüm için buraya içimi dökmek istedim

Ana haberler de olmak istiyorsan barış?? Bu adam seni öldürür asla geri dönme... Bir kadın cinayeti daha derler geçer giderler lütfen mantıklı ol...
Asla dönmek gibi bir düşüncem yok. Sadece üzülüyordum. İçimi dökmek için buraya yazdım. Haklısınız sonuna kadar...

Haklısınız. Sonuçta elinde bir imkanı vardı ben onun için büyük şanstım. Bu şansını değerlendirebilirdi geçmişini değiştiremezdik ama geleceğin önünü açabilirdik beraber şayet düzgün davransaydı bana. Benim zaten ona dönmek gibi bir düşüncem yok. Sadece üzüldüğüm için buraya döktüm içimi...

Evet acımadı hiç farkındayım her şeyin. Hayır kesinlikle ona dönmek gibi bir düşüncem yok benim. Konuşmuyorum artık zaten. Çocuğumun olmaması büyük şans evet. Ben ilk kez yaşadığım için aşkı bir kere aşık olunur diyorum o yüzden tabi ilerde zaman ve hayat bana en gösterir bilemem o zaman belki düşüncem değişir

Çok üzüldüm sizin adınıza da. Haklısınız. Umarım sizde kurtulmuşsunuzdur

Madde kullanıyorsa siz unutun o adamı..O artık sevdiğiniz adam değil..

Size ve ailenize zarar verme ihtimali çok yüksek ona göre tedbirinizi alın!

İnsan bir kez aşık olmaz. Gayet de yeniden aşık olursun.

Ona dönersen, er geç tekrar madde kullanacak. Bağımlılar malesef geri başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…