Eşim kafamı karıştırıyor 😑

Hayır yanlış anlamışsınız asla dönmek gibi bir düşüncem yok ayrılmamış olsaydım zaten yani ailemin yanında olmamış olsaydım en son aklını yitirdiği anlarda hayal görüp muhtemelen beni öldürmüş olacaktı. Ben şu an hayattayım ve ona inanmıyorum zaten gidecek olsam geldi günlerce uğraştı o zaman giderdim mantığım ilehareket ettim. Ben sadece insanı olarak üzülüyorum keşke üzülmesem ama döneceğim için değil yani. Psikoljim çok normal değil zir şeyler yaşadım o yüzden arada buraya yazıp derdimi dökmek istiyorum

Şu an konuşmuyorum o an sadece cevap verdim o kadar. Ondan önce cevap vermiyordum ondan sonra da kestim irtibatı zaten

Amin teşekkür ederim. Haklısınız

Dilerim en az hasarla atlatıp kendime gelirim teşekkürler yorumunuz için

Allah korusun kimsenin adı yazıLMAsin inşallah benim dönmek gibi bir niyetim olsaydı eğer dört ay değil dört gün yine durmazdım sadece üzülüyorum o kadar o da geçecek zamanla inşallah

Üşenmedim eski konuna baktımçok pis bir adam. Aklını da meşgul etme ama cevapta verme verdikçe umutlanır böyletipler

Madde bağımlısı bir eşle 13 yıl evli kaldım sonuç 4 çocuk ve darp raporumla annemin evindeyim. Çocuğun yok gençsin arkana bakmadan kaç

O zaman kendinizi düzgün ifade edemiyorsunuz. Kafam karışıyor demek 'bu adama dönme ihtimalim var' demektir. Acıyorum, üzülüyorum deseydiniz kimse böyle yorum yapmazdı. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ayy ben sizi hatırlıyorum eşim işsiz kaldı depresyonda madde kullanmaya başladı demiştiniz. Bacım sana daha hangi eleştiriyi yapalım anlamadım ki adam sana evlilik öncesi yalan söylemiş madde kullandığını saklamış sizde saf gibi yeni kullanmaya başladı sanmışsınız. Bu sanrıları septik tavırları yıllardır madde kullanan bireylerde görülür adam size acımamış sizi içinde bulunduğu pisliğe çekmiş size şiddet uygulamış hadi fiziksel şiddeti geçtim aileniz, siz onların yanindasınız diye bu kadar mutlu iken nasıl onların ciğerini dağlarsınız kaç kadın var sizin yerinizde olmak isteyen ailesi tarafından sahip çıkılmak isteyen biliyor musunuz. Evet adama üzülüyor olabilirsiniz bu çok vicdanı birşey bunun için sizi suçlayamam bende üzüldüm adama Allah insanı doğru yoldan şaşırtmasın rezilliğe düşürtmesin ama bu kadar. Üzüldüm diye gidip adamla mı evleneyim yani. Kafanızın karışması çok saçma bi kere sihirli güçleriniz yoksa bu adam öyle sevgi ile falan iyilesmez ne sanıyorsunuz siz madde bağımlılığını fiziksel bir rahatsızlık mı. Adamın beyni artık bizimki gibi çalışmıyor kullandığı maddeler beyin hucrelerini öldürüyor ve gri cevhere zarar veriyor tıpkı şizofrenlerde ki gibi bir süre sonra takip edildiğini söyleyecek belki onu öldürmek isteyenler olduğunu belkide sizin onu öldürmek istediğinizi düşünüp Allah korusun sizi .... Yani insan yazmaya varmıyor eli bu adama açdığınız kadar ailenize acısaydınız kafanız karışmazdı hala beni ikna edin diyorsunuz pes diyorum bunun içinde ikna bekliyorsunuz ya bravo

şu anda sadece şükretmeniz gerek çocuk olmadığı için. adama bak sen her kötü şeyi yap sonrada saf kalbinle eşini kapat. arkanıza bile bakmayın

Çok doğru diyorsunuz ve dediki zaten beni takip ediyorlar öldürmek istiyorlar, daha neler neler ... Hayır ona dönmeyeceğim Tabiki aileme ve kendime asla bunu yapmam dönecek olsam 4 aydan beri dönerdim zaten. Öyle bir düşüncem kesinlikle yok. Sadece çok üzüldüm ve içimi dökmek istedim. Evet keşke her kadın benim gibi şanslı olsaydı bende bu şansımın farkındayım zaten ona göre davranıp üzmüyorum ailemi. Yeni psikiyatrik tedaviye başladım o yüzden böyle inişli çıkışlıyım

Önceden bilmiyordum sevgililik ve nişanlılık dönemini farklı şehirlerde geçirdiğimiz için. Haklısınız Uzaklaştırma kararı var zaten

Aşk değil kuzım acıma , biz kadinlar merhametliyizdir..ilk insan bozmasına merhamet duydum ben ..hiç bir şeyi yoktu bırakamadım bu yüzden ..sonra sayemde herşeyi oldu ama tabiki hem küfürbaz hem kaba ve dayak atan biriydi ..ee azcik elide guclenince ayı oldu.. emin ol aşk değil ...gerçek aşk öyle güzel ki sadece huzur veriyor sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…