Eşim kafamı karıştırıyor 😑

Sonuna kadar haklısınız ... Yeni taşındık bu şehire adresimi bilmiyor nüfusumu da aldırmıyorum şiddet uygulayamaz artık. Şu an yaşadığım pskilolojik durumdan ötürü inişli çıkışlıyım ve üzülüyorum sadece hepsi bu

m
malesef madde bağımlıları tedaviyi kendileri istemedikçe ve ilaçlarını düzenli kullanmadıkça düzelmiyorlar.hem kendilerine hem sevdiklerine zarar veriyorlar,çocuğunda yok bence bu ayrılık hayrına olmuş hiç dönmeyi düşünme derim

Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz siz neyin merhametinden bahsediyorsunuz ? Bu kisinin sizinle muhattap olmasina izin verdiginiz muddetce kurtulamazsiniz ailenize uzuldum kizlarinin arkasindalar ama kizlari onlardan gizli hala bu adamla konusuyor onun icin uzuluyor.

Kusura bakmayın ama kafam karışıyor dediğiniz için insan şüpheye düşüyor. Cidden sinirlendim bir kadın olarak böyle bir insana geri dönme ihtimalinze. Yoksa ne ben sizi tanırım ne siz beni. Bıktım ama bu tip insanlarla hayatını karartıp dayak yiyen, sömürülen, öldürülen kadınları görmekten. İnşallah kurtulursunuz.

Hayır kesinlikle dönmem dönecek olsam 4 ayda dönerdim. Sadece şu an içinde bulunduğum psikolojik durumdan dolayı böyleyim üzülüyorum o kadar
Onun da allah yardımcısı olsun onun içinde zor ama sizin bahsettiğiniz kolay asılacak bir mevzu değil tabiki üzülebilirsin ama lütfen kendini dusun aklından çıkar sana yaşattığı kötü günleri hatırla emin ol o kadar çok vardır ki belki arada sadece bir iki iyi anı...iletişimi kes kararını netleştir yolun açık olsun bir sene sonra dünya varmış diyebilirsin.

Yok dönmek gibi bir düşüncem yok sadece sevdiğim için üzülüyorum bu duruma geldi diye. Haklısınız
Kendi düşen ağlamaz.... Bu senin değil Allahın işi.... Islah etmek.... Sen yapamazsın kafanı kırıp beyin travması geçirmek istiyorsan devam et..... Acımada dengeyi ölçüyü kaçırmışsın.... O denizde boğulursun.... Her zaman derim iyi kalpliyim zannedip ayağı kayan çoktur.... Durumunuz örnek olabilir..... Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşeli.... Aman dikkat o yol üzetindesiniz.... Bakın sarhoşken yapılan her şey ayıkken düşünülmüştür.... Madde içip yapılan her hareket özünde bile isteyedir....size ne iyi kalbiniz var aman ne yumuşak iyi insansınız bravo yazmıycam.... Siz bu huyu verip yerine denge yada biraz sertlik kendini koruma güdüsü alın.... Bu olay başka insanla tekrarlanmasın çünkü..... Sert yazdım kendinize gelin diye..... İsterseniz beğenmeyin..... Beğenmemek gerçekleri örtmeye yetmez..... Ben sizde ciddi bir bağımlılık gördüm sizde...... Konu ciddiyse elbet sizin hayatınız..... Sizi boğana kadar onunlada kalabilirsiniz..... Sadece dünyaya birilerini kurtarmaya gelmedik ya kendimizi kurtarır yada onla batarız..... Ne yazarsanız bana ne kadar kızarsanız kızın...... Kafanızı kurcalamasa ve bir ışık aramasanız değil buraya yazmak...... Adını anmazdınız...... Arayan bulur dikkat edin neyi anıp hala çektiğinize..... Sizin bu konu beni korkuttu kendinize dikkat edin.......senden başka birşeyim kalmadı ölümde de beraber moduna sokmayın karşı tarafı...... Bunu hiç düşündünüz mü..... Ben yazdım..... Dikkat edin.... Hoşçakalın

Doğru söylüyorsunuz, düşünmüyorum zaten dönmeyi

Teşekkür ederim yorumunuz için neden kızayım ki beni kendine getirecek saygı çerçevesinde yazılan her yoruma saygım var. Ayrıca çok etkilendim söylediklerinizden. Bende de takıntıya döndü sanırım bu mevzu bende normal sayılmam zaten destek alıyorum psikolojik olarak tüm iletişim yollarını keseceğim artık

Çok haklısınız o kadar az ki iyi günümüz. Inşallah bir sene sonra çok mutluyum yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…