eşim iyilik melegi

ya o olmaz saten onu zamanında 7 8 sene once almıslar ama benım kocamın salaklıgı almasaydı abısı evlıyken para bırlestırıp almıslar dusunseydı bende evlenıcem ayrı yere gıdıcem bu verdıgım para nereye gıdıyo bu arabayı kullanabılıcemmı ben dıye dusunseydı
ben zaten onlardan bıse ıstemem sımdı dıyorum zaten bı araba alalım dıye esıme soluyorum verdıgımız parada dedıgınız gıbı bagıs olsun bızden

ıyıde bız bırıkım yapmıcaz mı onlara harcamasın para dıye habıre ben mı aldırayım onlara harcasın ben ınadına aldıreyım kım kazanır sonunda kım kaybeder yıne ben yıne bana zarar

adam gibi karşınınza alıp eşinizle konuşun bu iş böyle gitmez deyin siz nasıl olsa iki özürle affettiğiniz için eşin devam ediyor ben olsam ya eve almam yada annemlere gider gerçekten pişman olana kadar gelmem
yoksa çocuğunuzun rızkını yer dururlar

Ben kardeşler arasında ortak mal olmasına çok karşıyım.
Özellikle de bu araba ise..
İkisinin de aynı anda işi çıkar, çıkmasa bile gezmek ister, hele bide böyle düşüncesiz olursa, yakın mesafedeki hastaneye gitmek için bile insanı huzursuz ederler. Ordan gelmeyi bekleyeceğine atla bir taksiye veya dolmuşa git.
Bu yüzden hiç girmem o topa.
Erkek arkadaşıma abisi kaç kere söyledi araba alalım diye kendisi evli, erkek arkadaşım hiç yanaşmadı. Çünkü onlarda düşüncesiz, araba ortak alınır ama sadece kendileri almış gibi davranırlar. Sefadan çok cefa olur diğer taraf için.

Daha önce yaşadıklarını bilmiyorum cnm ama anlattıgın kadarıyla eşinin iyi niyeti suistimal ediliyor...kendilerinin biraz çekilmesi gerek aslında.ama eşin böyle yaptıgı sürece onlarada tatlı geliyor tabiii 1gerek yok biz hallederiz" ler ortadan kalkıyor...ben her zaman bir aile olunduysa herşeyin ayrı olması ve kendi ayaklarının üzerinde durulması taraftarıyım tabiii istisna durumlar dışında...
evet eşinin ailesi onlar,elbette eşin koşacak onlar için yeri geldiginde...evlenildiyse aileden kopulmadı ya diimi ama...yanlız bu dedigimle bazı şeyleri karıştırmamak gerekli...bu anlattıgın olay,yani dönüp yengeni hastaneye götürmesi çok sacma olmuş..dedigin gibi çok aicl bir durum olsa insan zaten eşini beklemez kendisi durmaz amann gidelim yanlarında olalım der yani..ben eltinin yerinde olsam katiyen öyle bişey kabul etmem ne demek yaaa eltimin kaynımın keyfini bozucam gelip beni alıp şuncaacık yere götürcekler olduuuuuuu!ay sinirlendim he şuanda cidden...ya bi konuda dedigin lafa katılmıyorum 1bi darbe yesin de görsün" gibi bişy demişsin ya en son aman diyim canımo darbe ne olursa olsun ikinizi ilgilendirecek sonuçta sakın öyle laflar deme..haaaa ama,şöyle olabilir eşin kullanıldıgını hisseder,ben napıyorum der biraz çeker kendini o ayrı konu...Allahtan onu dile bence...kaynının çocuklarına hediyeler alması,eger sizin çocugunuzu ihmal edip varını yogunu onlara veriyorsa haklısınız..fakat durumunuz onlarada alacak kadar varsa o amcası onların bu rahatsız etmesin bence seni...tabii dedigim gibi yaşadıklarını onların sana ve eşine olan tutumunu hareketlerini bilemedigim için fazla bişy de diyemiyormyani şimdi AİLE var AİLE var canım...kendimden örnek;eşim zamanında çok fedakarlık yaptı ailesi için,ama onlar eşimin zor zamanlarında kılını kıpırdatmadı..hoş,ben de onlardan yardım beklemedim zaten biZhep kendimiz hallettik herşeyimizi çok şükür..kimseni parasıyla düzeltmedik kendimizi.ama insan kendi için bişey beklemesede bize atılan kazıkları yerine koymalarını bekliyor anlatabildim mi?böyle bir aileye eşim ileride senin eşinin yaptıklarını yapsa ben daha da sinirlenirdim açıkçası..zamanında onlar bizim için naptıki derdim...benim eşim yeni anladı çok fedakarlık yapılmayacak bir ailesi oldugunu ama olan bize oldu maddi anlamda...neyse...diyecegim o ki;eger yaptıklarına degecek bir aileyse takma kafaya canım ailesi sonuçta.ama herşeyi kendine yontan eşini kullanan tiplerse haklısın diyorum

ah canım ah malınmı var derdin var aynı dert benim başımdada var.bizimde arabamız var ve durmadan kaynım der bizi şuraya götür buraya götür.sanki suyla gidiyo ve sanki eşim onların özel şöförü.sanki birtek araba bizde var.o kadar sinirleniyorumki hemen suratımı asıyom eşimede ister istemez huzursuzluk oluyo..ama iş eşlerin gezmesine biyere gitmek istemesine gelince işleri çıkıyo ya arabanın benzini yoktur yada işleri vardır gelemezler sen başka araçla gitmek zorundasındır..

Amiyane bir tabir vardır hani tasvip etmesem de içimden yazmak geldi...Eskiler bir laf derler bilmem duyanınız var mıdır ?

Karın ortak olsun malın ortak olmasın.

ya ben arabayı sahıplenmıyorum zaten arabamız olmasın bızım ıstemıyorum esımın zamanında verdıgı paralarda onların olsun araba onların olsun ben bu yaptıgı dangalaklıklara kızıyorum

madem dr randevuları varmış neden arabayı alırken söylememişler ki, belki ertelerdiniz ya da uzun uzadıya plan yapmazdınız, böylece hayal kırıklığına uğramamış olurdun
bende bi ata sözü söyliyim, emanet ata binen tez iner, aynen öyle olmuş
sen çalışıyomusun canım
bu araba alınırken müdehale etmedinmi tek başımıza alalım diye
gerçi araba tamamen sizin olsa bile yine ihale üstünüze kalabilirdi
bu defa eşini özel şoför yerine koyma ihtimalleri vardı
valla tüm bu yorumumu çocuk hafif bi soğuk algınlığı geçiriyo dedin diye yazdım, eğer çocuğun ağır bi grip geçiyiyor idiyse farklı yorum yazardım, hepimizin çocuğu var ve yardıma ihtiyacımız oluyo bazen

Son düzenleme:

canım çocuğun durumu kötü olsa 1 saatlik yoldan gelmelerinimi beklerim ben anne olsam, atar taksiye götürürüm

ay araba konusuna ben hiç girmiyorum bile...bizede öyle bi kazık atıldı ki bu konudaüstelik eşim kaynımla ortak bile almamıştı arabamızı..ama kaynım naptı durmadan istedi benim de daha arabayı almadan tahmin ettigim gibi sürekli istedi...en sonun dıdının dıdısına turlamaya verdi ve araba PELTTTT...off yarama tuz bastım şuan resmennnarabanın borcunu da ödeyen,tamiratını da yaptıran eşim bu arada

cok ıyı yapmıs erkek arkadasın ne gerek var ıyıyken kotu olmaya degılmı

bırak ne halleri varsa görsünler...
belki zamanla uyanır dicem ama zor gibi....
hiiiiiiiiç konuşma onların hakkında o konuşursa karşılık bile verme başka bişeyle ilgilen...
zamanla anlar ya gizli yapar yada hiç yapmaz...

Canım aynı durum benim babamda da var sağolsun biz bişey istedik mi mırın kırın eder ama ona atmadık kazığı bırakmamış ailesine koştura koştura hizmettedir. Yani son zamanlara kadar öyleydi. Annem bunu senelerce çekti ve babam sonunda ailesinin ne denli çıkarcı olduğunu fark etti.

Ama dediğim gibi o bahsettiğin adam kullanmaları fark etmeyebiliyor erkekler. Arka arkaya çok büyük kazıklar olacak ki ne yapıyorum ben desin.. Şu durumda çok da üzme derim eşini. Ama alternatifleri de sun yani. Çok absürd olmuş sizi bir saatlik yoldan geri çağırmaları. İnsan tamam madem taksiye binelim "bu sefer" der. İsterse laf sokarak desin trip yapsın o da onun tarzı dersin ama illa gelecek o araba diye emrivaki yapmak başta eşine sonra da aile olarak size saygısızlık. O araba ortak kullanımdaysa o zaman bir gün önceden haber verecek madem randevuyla gidiyor hastaneye. Hazır asker misiniz siz?

Ayrıca bence araba ortak falan da değil şu durumda. Onların kullanası gelmediğinde lütfediyorlar siz alıyorsunuz sanki. Bence bir an önce ortaklığı bi şekilde bitirin, böyle insanlar eminim arabanın muayenesi geldiğinde, bakımı olduğunda sizi arıyorlardır. :44:

Bu arada eşinin barışma huyu çok güzel, sen belli ki tartışmayı bilen, hakkını savunan bir insansın aranızda denge oluyor eşinin ilgisi. Allah mutluluğunuzu daim etsin. O akrabalarla da hiç mal mülk işine girmeyin bundan sonra. Benim babam da yumuşak başlıdır herkese iyilik meleğidir ama annem dengelemese eldekini avuçtakini savururdu emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…