• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim iyilik melegi

Ortak alınan mallara karşıyım.
Maddi durumunuz iyi ise arabanın yarı parasını ödeyin arabayı siz alın.
Yada siz başka bi araba alın.
Arabanın ortaklığı olmaz.
Hadi ikinizin de çocuğu aynı anda rahatsızlandı ya aynı anda başka bi işiniz çıktı.
Eşin bu kadar yumuşakken sizin ihtyacınız bile olsa arabayı onlara verecektir.
En makbulü ortaklıktan vazgeçmeniz.

ya o olmaz saten onu zamanında 7 8 sene once almıslar ama benım kocamın salaklıgı almasaydı abısı evlıyken para bırlestırıp almıslar dusunseydı bende evlenıcem ayrı yere gıdıcem bu verdıgım para nereye gıdıyo bu arabayı kullanabılıcemmı ben dıye dusunseydı
ben zaten onlardan bıse ıstemem sımdı dıyorum zaten bı araba alalım dıye esıme soluyorum verdıgımız parada dedıgınız gıbı bagıs olsun bızden

Tatlım açık konuşmak gerekirse abisi kendine araba alacakmış eşin de para yardımı yapmış. Dediğin gibi bağış olarak düşünüp yakanızı kurtarın derim ben.
:ssz:

şu çiftlere kimse karışmasa olmuyor mu ya kaç evlilik bu yüzden bitiyo boğasım geliyo böyle insanları Allahtan eşin iyi bencede kıymetini bil ne erkekler var ailesinin ağzına bakan dolduruşa gelen

bi tanede oyle bir es benim basimda bir erkek kardesi var esimin ona yapmadigi sey kalmamistir ama kiymet nedir bilmezler kendilerine geldimi hic bi konuda killarini kipirdatmazlar ozellikle maddi konularda ama benim saf kocam hala kardesimde kardesim sinir olmakta cok cok haklisin cunki bende cogu zaman onun yuzunden tartisiyorum !! olan bize oluyo onlarin keyfi yerinde degismezler bunlar yaaa sinir oluyorummmmm:47::47:

eşin de ailesine aşırı düşkün kendini onlara karşı haddinden fazla sorumlu hisseden erkeklerden:19:sen ne dersen de böyleleri değişmez çok zor canım bu nedenle biraz zamana bırak yaptıklarından rahatsız olduğunu hissettir ama tartışma küsme bir de böyle dene belki zaman geçtikçe biraz gözü açılır:31:

daha once sıze yazmıstım ben kayınvaldem ve eltımle sorunlar yasadım kaynanamla dırek ama eltımle dolaylı yoldan. eltım cok hesapcı uyanık cunku ama ben ınanmıyorum onun ıyı bır ınsan olduguna neyse
esım abısıne asırı dukun bana oyle gelıyor cocuklarına asırı dercede hedıyeler aldıgını bunun benı rahatsız ettıgını daha once yazmıstım burada yıne
sımdı sıze anlatacagım gecen gun oldu ve cok sınırlendım haksız mıyım bır bakın
esım abısıyle ortak araba kullanıyor araba alınırken esımde para katmıs emınım ama esım yarısından cogunu vermıstır neyse evlerımız yakın araba bıze lazım oldumu bız alıyoruz onlara lazım oldumu onlarda kalıyor ama abısı kaynamala aynı bınada oldugu ıcın kalabalık bırde onlar afedersınız tuvalete arabayla gıderler onlara daha cok lazım olur ben cok sıkısmadıkca ıstemem ben alısıgım bızım zaten baba evındede arabamız yoktu
gecen gun annemlere gıttık arba bızdeydı onu da planlamadık esım hadı annenlere gıdelım kalırız orda dedı aksam 9 dan sonra kalktık gıttık. annemler bıze bır saat uzaklıkta
ertesın gun de carsıya gıdecektık esımle cocuga da annem bakacakı .Ertesı gun oldu esım cumaya gıttı cumadan saat 1 de cıkacak bız carsıya gıdecektık gelınce bana dedıkı yengesı cocugu hastaneye goturecekmıs saat 3 te randevuları varmıs bız eve gıdelım ben senı eve bırakayım yengemı alıp hastaneye gotureyım dedı
abısı bızım eve yakın oturuyor ve hastanede bızım orada evının onunden adımını atınca durak var arabaya bınıce hemen hastanenın onunde ınıyor ve tekrar hastanenın onunden arabaya bınıp evının onunde ınıyor ve kucagında cocuk olsa neyse kar yagsa neyse 8 yasında bu cocuk verem de degıl kucuk bı soguk algınlıgı ıcın gıdıyorlar gıdeceklerı yer dedıgım gıbı ters bı yonde de degıl yurume yolları da yok
dedım bu mantıksız bız bı saatlık yolu tekrar donup sımdı yengenı hastaneye goturmeye mı gıdıcez dedım ustelık hastane evlerıne cok yakın dedım ve bu benım ıyılık melegı esıme kımse bırseyde demıyor o ogrenmıs yengesı hastaneye gıdecek ben gotureyım dıyor sonra bana kızdı
sonra annemde bız ordayken dedı kayınvaldenlerı de cagıralım yemege gelsınler dedı annem ole soleyınce ben gıdıp onları alayım dedı ve aslında bızım eve gelmelı de cok kolay ama bınıp arabaya gelmesler ozel araba olacak altlarında tabı almaya gıdınce yengesını de hastaneye goturecek . kalktı gıttı bende konusmadım bır daha
gece de hıc konusmadan yattık
bırde esımın bır huyu vardır hemen barısma egılımınde olur sabah geldı bana sarıldı bende cok kızdıgım ıcın sendekı bu abı yenge duskkunlugu nedır bu mayaklık dercesıne varan dedım ole deyınce kalktı gıttı yanımdan tartısmak ıstemıyorum dedı bende soledım mantıksız ıs yaptın ıncılerı mı dokulecektı yengenın dedım bana bı daha aıleme laf soleme dedı
benım de cok zoruma gıttı yengesı aılesı olmus ben olamamısım demekkı bırde bana dedıkı sen hıc kımse bıze ayak bagı olmasın benım aılemden kımse bızı rahatsız etmesın ıstıyosun bu carsıya gıtmek cok mu onemlı sankı dedı
ben toplu yasamk ıstemıyorum dıye konusmustum bı kac kere heralde buna dayanarak soyledı bunu
bende cok darıldım ben o yuzden demedım ters bı yolu olsa yıne bıse demıcektım ama hastane cok yakın mecbur kalınsa hanı yuruyerek bıle gıdıler bı saatlık yoldan gerı donup yengesını hastaneye goturmek nıye ustelık cocugun agır bı hastalıgı da yok dedım ben carsıya gıdememdım dıye kızmadım dedım
cok darıldım agladım geldı sonra aglayınca oda sarıldı aglama falan dedı ben sana dargın degılım dıyor bana bende darılırsan darıl benım dusuncem bu dedım pısman degılım hıc bı soyledıgıme ben senın aılene ne demısım sımdı dedım tamam konusmayalım dedı sarıldı esımın huyu odur hıc bıse uzatılmasın konusulmasın zorla sarıldı ben aglarken oda agladı sonra bana sordu bana dargın mısın dıye ben de yok dedım ama cok darıldım laflarına
ve esımın bu huyundan bıktım emınım yuzde yuz aynı durumda ben olsam esımın abısın donupte benı hastaneye goturmez hastane yakın der ama benım esım bunlar ıcın canını verecek sureklı somuruyolar onu anlamıyo nasıl anlatabılırım bılmıyorum ama bunu allahtan dılıyorumen buyuk kazıgı yesın oyle kendı anlasın
aynı şey benimde başımda eşim ben kaynım aynı işyerinde çalışıyoruz bir araba aldık ortak kullanıyoruz...bizde pek sorun olmuo kaynım anlayışlı paylaşabilioruz ama aynı zamanlarda başka yerlere gitmek problem oluyor...bizde bu yüzden bi tane daha almaya karar verdik.. benim asıl sorunum senden daha büyük şimdi aynı değerde bi araba daha alıncak ortak ödencek...kaynım bekar ben yeni eliyim...ve düğün takılarımı peşinat olarak eşim arabaya vermek istio 30 milyarlık araba alındıysa bize takıları verceğimiz için 50 milyarlık alıncak iyi güzel asıl sorun araba KAYNIMIN ÜZERİNE olcak çünkü eşim kredi çekemio ben çekiyim benim üzerime olsun dedim olur ama sana kredi çıkmazsa yine onun üzerine olsun dio bizde ayrı gayrı yok dio biri onun biri benim olcak dio ama altınlarımı benveriorum benimde çoluğum çocuğum olcak yada kaynım evlenince işler değişirmi şimdilik anlayışlı biri ama evlendiği zaman eşi araba bizim üstümüze dermi.. bunları eşime de söledim bizde kadınlar konuşamaz dio.. onun eşide söleyemez bişey dio bana yardım edin altınlarımı veriyimmi nolurr...kafayı yiycemm..arabayada 50 milyar vermek çok fazla gelio durumumuz için ev alalım diorum kabul etmio..ki alcağımız yeni arabada büyük ihtimalle dönüşümlü kullanılcak kim ahnigisini almak isterse...napcam bennnn

Eşinizde kendi babamı gördüm resmen o da aynıdır iki oğlan kardeşi var onlara yıllardır vere vere bitiremedi o kadar çok kazık yedi ki onlardan saymakla bitmez bir ara ikiside küstü bize annemle dedik artık rahat bir nefes aldık bundan sonra sömüremiycekler . Ama gel gör ki babaannemin hastalığında yeniden barıştılar bundan 3 yıl önce sanki onlar küsmemişler gibi bize sanki onlar evlerinden kovmamışlar gibi bir görseniz babam yine canciğer onlarla yahu herkes mesafeli davranıyor babama ama onun gözü görmüyor afedersiniz kı.... donu vericek yine o denli yani. Kısacası konu sahibi huylu huyundan vazgeçmiyor onlar böyle alışmışlar böyle devam edicekler. Ama babam benim ve annemin rıskını amcamlara yedirdiği için haram zıkkım olsun her lokma diyorum. Onların yüzünden parasal anlamda çekmediğimiz sıkıntı kalmadı zamanında inanın küsken herşey daha iyiydi. Lafta söyleseniz, kızıp bağırsanızda ,evdende gitseniz onların ailesinden daha kıymetlisi yok bu dünyada .O yüzden hiç o güzel canınızı sıkmayın ben artık annemede söylüyorum boşver takma kafaya giden senden gidiyor sen hastalandığınla üzüldüğünle kalıyorsun diyorum o da böyle yapıyor artık size tek tavsiyem bu.

aynı şey benimde başımda eşim ben kaynım aynı işyerinde çalışıyoruz bir araba aldık ortak kullanıyoruz...bizde pek sorun olmuo kaynım anlayışlı paylaşabilioruz ama aynı zamanlarda başka yerlere gitmek problem oluyor...bizde bu yüzden bi tane daha almaya karar verdik.. benim asıl sorunum senden daha büyük şimdi aynı değerde bi araba daha alıncak ortak ödencek...kaynım bekar ben yeni eliyim...ve düğün takılarımı peşinat olarak eşim arabaya vermek istio 30 milyarlık araba alındıysa bize takıları verceğimiz için 50 milyarlık alıncak iyi güzel asıl sorun araba KAYNIMIN ÜZERİNE olcak çünkü eşim kredi çekemio ben çekiyim benim üzerime olsun dedim olur ama sana kredi çıkmazsa yine onun üzerine olsun dio bizde ayrı gayrı yok dio biri onun biri benim olcak dio ama altınlarımı benveriorum benimde çoluğum çocuğum olcak yada kaynım evlenince işler değişirmi şimdilik anlayışlı biri ama evlendiği zaman eşi araba bizim üstümüze dermi.. bunları eşime de söledim bizde kadınlar konuşamaz dio.. onun eşide söleyemez bişey dio bana yardım edin altınlarımı veriyimmi nolurr...kafayı yiycemm..arabayada 50 milyar vermek çok fazla gelio durumumuz için ev alalım diorum kabul etmio..ki alcağımız yeni arabada büyük ihtimalle dönüşümlü kullanılcak kim ahnigisini almak isterse...napcam bennnn

özür dilerim canım senin konuna yazdığım için ama kendimi tutamadım işte aynı dertler başımızda :( babamda aynı böyleydi annem çok çekti sıra bende... yani canım babamdan gördüğüm kadarıyla huylu huyundan vazgeçmio :(

Hasta hasta cocuğu duraklarda bekletmek biraz eziyet olur diye düşündüysemde,
eskiden durak yürüyerek bize 3 dakika yürüme mesafesindeydi, dediğin gibi hastahane kapısında inerdik.
1 saat için dediğin gibi dönmek saçma olsada, sınır bozucu olsada, eşine ila araba şart diye laf yapmişlarsa bu durumda eşin bahane bulamamış ve dediğin gibiii iyilik mekeyi:) senide ama nedense onuda anlıyorum;) ama asıl saçma olan arabayı ortak kullanmanız!

bu arada sana ağlamakda eşlik etmezside cok şirinmiş:)

ben ne olursa olsun kıyamam o kuzuya.varsın gitsin.çocuk için yapılan her şey katlanıp geri döner.Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin.hayırlı güzel bir ömür versin.

Valla abisini yengesini bilmem hayatta kimseye fazla iyilik yapmayacaksın.
Dayım yengemin ailesine o kadar iyilik yaptı ki, ne paralar verdi geri gelmedi, kazığı yedi oturdu şimdi vah tüh diyor.
Sizin ki aynı değil ama fazla iyilik hoşgörü, değer verince kötü olunacağı kesin.
Ama eşin gönlünü alıyormuş buda iyi bişey

Araba olmasaydı nasıl gidecekti merak ettim?
Bir günde eşin yokken abisinden seni hastaneye götürmesini rica edeceksin aslında bakalım götürecek mi.. ama eşin kabul etmez

Canım yaa yazdıkların baştan sona okudum sanki benim eşimi anlatmışsın ancak bukadar olabilir Allahım aynı yaa, ben evleneli 2 yıl oldu kayınvalidemlerle aynı sitede oturduk 2 yıl görümcemler ve kaynımda aynı sitede oturuyor, kayınvalideme bi misafir gelir hemen bize bir tlf sizide görmek isityorlar hadi gelin, yada biryere gezmeye gidecek olurlar eşimi ararlar gel götür yada sizde gelin baktım olmicak stresten çocuk bile yapamadım sıkıştırdım eşimi bir ev aldık veee onlara çok uzakta ohhh ne güzel.Ama hala bir dr yada gezyemeye gidecek olsalar kaynım yakınlarında olmasına rağmen yüzü yumuşak diye eşimi ararlar.iki tane görümcem var ikiside fenamı fena kocalarına asla kıyamazlar topluca bir yere yemeğe falan gitsek hesabı ya kayınvalidem öder yadakaynım yada eşim onlar aslaaa ödemezler ve 3 ayda bir ev larlar yatırım yaparlar.Bunlar anlatmakla bitmez canımm:).Boşver sen herkesi kocanın kıymetini bil tatlım.

Canım yaa yazdıkların baştan sona okudum sanki benim eşimi anlatmışsın ancak bukadar olabilir Allahım aynı yaa, ben evleneli 2 yıl oldu kayınvalidemlerle aynı sitede oturduk 2 yıl görümcemler ve kaynımda aynı sitede oturuyor, kayınvalideme bi misafir gelir hemen bize bir tlf sizide görmek isityorlar hadi gelin, yada biryere gezmeye gidecek olurlar eşimi ararlar gel götür yada sizde gelin baktım olmicak stresten çocuk bile yapamadım sıkıştırdım eşimi bir ev aldık veee onlara çok uzakta ohhh ne güzel.Ama hala bir dr yada gezyemeye gidecek olsalar kaynım yakınlarında olmasına rağmen yüzü yumuşak diye eşimi ararlar.iki tane görümcem var ikiside fenamı fena kocalarına asla kıyamazlar topluca bir yere yemeğe falan gitsek hesabı ya kayınvalidem öder yadakaynım yada eşim onlar aslaaa ödemezler ve 3 ayda bir ev larlar yatırım yaparlar.Bunlar anlatmakla bitmez canımm:).Boşver sen herkesi kocanın kıymetini bil tatlım.

esıme anlatmakla olmuyo bıse soleyınce durduk yere dıger taraf kıymetlenıyo o yuzden allahtan dılıyorum en buyuk kazıgı onlardan yesın de kendısı gorsun
kendımı resmen promosyon gıbı hıssedıyorum eltımı alana yanında ben bedava
kayanamlar eltımı alırken yaptıkları masrafın onda bırını yapmadılar bana ama ıkı laflarından bırı esıtlıktır adalettır hep
ben onlardan bırsey beklemıyorum ama bole seyleerde ıster ıstenmes ınsanın canını sıkıyo

Araba olmasaydı nasıl gidecekti merak ettim?
Bir günde eşin yokken abisinden seni hastaneye götürmesini rica edeceksin aslında bakalım götürecek mi.. ama eşin kabul etmez

bunu yapmaya gerek yok ben adım gıbı bılıyorum goturmez cunku esımın yaptıgı sey mantıklı degıldı zaten

esıme anlatmakla olmuyo bıse soleyınce durduk yere dıger taraf kıymetlenıyo o yuzden allahtan dılıyorum en buyuk kazıgı onlardan yesın de kendısı gorsun
kendımı resmen promosyon gıbı hıssedıyorum eltımı alana yanında ben bedava
kayanamlar eltımı alırken yaptıkları masrafın onda bırını yapmadılar bana ama ıkı laflarından bırı esıtlıktır adalettır hep
ben onlardan bırsey beklemıyorum ama bole seyleerde ıster ıstenmes ınsanın canını sıkıyo

aynen canım benimkilerde öyle eltime takılan altının yarısını bile takmadılar bana ama evlendikten sonra ben aldım kendime bir kaç parça altın onlarada bakın altın aldım falan demedim kolumda boynumda görüp sormadılar bile sadece bakakaldılar şuan enn büyük zevkim onları gıcık etmek.Birde onların hiçbiri çalışmıyor tek ben çalışıyorm buda benim için büyük avantaj.

kaç senelik evlisin bilmiyorum arkadaşım ama benimki 2 yıla yaklaştı.eşlerimizin huyları çok benziyor benim eşimde kavga etmez kalp kırmaz iyilik yanlısıdır benide ezdirmez kimseye o ayrı ama ilk zamanlar kardeşleri pazara gidecek olsa biz planımızı değiştirirdik ve bu sorun olurdu.

neyse aradan 2 sene geçti o pazara götürdüğü onun için aramızı bozdugu ablası sırf bir kere oturmaya gitmedik diye bizi yolculamaya gelmedi biz yılda 1 kere memlekete geliyoruz uzağız cunkü ve terör bölgesinde yaşıyoruz ölüm var kalım var.

kendi egosu için beni boşver kardeşini hiçe saydı eşimde dedi ki: ARTIK HERKESİ DAHA İYİ ANLADIM SENİ DE AİLEMİ DE. BEN ONLAR İÇİN NELER YAPTIM ONLAR BENİ YOK SAYDI DEĞER VERMEDİLER DEDİ CÜNKÜ ANNESİDE KIZINI KORUDU AYY KIZI HASTAYDI GİTTİ DEDİ KIZINA KIZABİLİRDİ BÖYLE YAPMA DİYE. şimdi rahatız. bunu şunun için anlattım eşin bir darbe yemedikçe anlamaz seni canım.

ayyyy bu iyilik meleklerınden bırtanede bende var.. sinir oluyorum her seye atlıyo ben götürürüm..ben yaparım...ben alırım...hiç kimse kalmamıs gibi herseye atlıyo keske bıraz vurdum duymaz olsalar...

benım babamlarım arabasıda eskıden ortaktı benımde amcam uyanıktır babamsa aman arabayı almaktansa otobusle kımseye mınnet etmeden gıderım dusuncesındeydı yada arabayı babam bırakırken ıcınde mazot oluyodu laf etmesınler dıye ama amcamdan arabayı alınca damla mazot olmuyodu...ortak mal olmaz olmamalı kesınlıkle ben asla ıstemem...

eşinizin üstüne gittikce sizin huzurunuzun kaçtıgıyla kalırsınız en ıyısı bıan once arabadan ayrılmanız yoksa hep sıkıntı çıkarır..bosverın verın arabayıda eger durumunuz varsa onların hakkı sızde kalmasın sızın hakkınız onlarda kalsın zaten eger abısı dusuncelıyse teklıf eder para vermeyı eger etmezsede bırakın huzurunuz daha önemlı arabadan sonrada aranıza mesafenıze koyarsınız herkez yerını bılır..

ıyılıkten maraz dogarmıss.. buda o mısal.. degısıcegını sanmam esıınınn allah sana sabır versın ıclı dıslı olmayı hıcsevmem.. basından restı cekmelıymısınn:50:

Back