- Konu Sahibi nebilimben
-
ya sınır oldugumda bu ya esım cagıran yok gel bızı gotur dıyen yok esım kendı ogrenmıs yngesı gıdecek ben gotureyım dıyoryanı ne alaka dunyada taksımı kalmadı da sızı cagırıyolar... esınızde bunu anlamıyo yada anlamazlıktan gelıyo... saçma ama ustune gıdersenız esınız daha fazla ılgılenmeye baslıcaktır sanırım, bence umursamıyormuşsunuz gıbı davranın bakalım ne yapıcak
Eşinin degerini bil derim...
ya sınır oldugumda bu ya esım cagıran yok gel bızı gotur dıyen yok esım kendı ogrenmıs yngesı gıdecek ben gotureyım dıyor
evet laf soyleyınce kıymete bınıyorlar ama umursasamda umursamasamda esım devam edıyor edecekte bole yapmaya ve ben sınır oluyorum
Esın buyuk bı darbe yemeden anlamayacak sanırım , gercı bnmkı darbe de yedı ama yıne anlamamıstı ama neyse
valla ben kendı adıma ve cocugumun adına hakkım gecıyoosa helal etmıyorum haram zıkkım olsun ya
o aldıgı asırı derecede hedıyelerıne kadar helal etmıyorum hedıye degıl resmen bagıs cunku abısını cocuklarını benım esım gıydırıyor bı gorsenız cocukların ustunde esımın aldıkları sırıtıyor resmen kendılerı almaz ole seyler cunku esımın aldıkları bellı oluyro
valla ben kendı adıma ve cocugumun adına hakkım gecıyoosa helal etmıyorum haram zıkkım olsun ya
o aldıgı asırı derecede hedıyelerıne kadar helal etmıyorum hedıye degıl resmen bagıs cunku abısını cocuklarını benım esım gıydırıyor bı gorsenız cocukların ustunde esımın aldıkları sırıtıyor resmen kendılerı almaz ole seyler cunku esımın aldıkları bellı oluyro
esımın bu dangalaklıgıyla nesının kıymetını bılıcem kendılerı gıdım gıdım para bırıktırıyolar esım esım sacsın onlara paraları
Esın buyuk bı darbe yemeden anlamayacak sanırım , gercı bnmkı darbe de yedı ama yıne anlamamıstı ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?