[/Qortak çocuğumuz yok.ortak malımız var ailem yok gelirim yok memurdum 20 sene çalıştım ayrıldım işten yaşımı bekliyorum seneye maaşım bağlanacak maaşımı bekliyorum çalışırken olsaydı böyle bir durum çoktan boşanmıştım.ama şuan ortada kalırım.42 yaşındayım ve ünüversite mezunuyum.eşim 38 yaşında.evden kovdum eşyalarını kapıya koydum geri geldi üzmüycem seni dedi son 2 aydır kavga etmiyoruz.neden çünkü ben artık bişey sormuyorum o yüzden sorsam üzerime sıçrıycak.ama telefon dökümlerini görüyorum o kadınla uzun uzun görüşüyo onu kapayıyo kocasıyla görüşüyo ve mesaj gördüm kadını geri işyerine aldırıyor bayramdan sonra nevar işi o biliyormuş falan filan kocasıyla konuşayım diyorum kocasınada güvenmiyorum üstelik bukadar dedikoduları yaşananları kocası biliyor ve bile bile işe alınması için yalvarıyor işyeri özel bi işyeri asgari ücretli üstelik şehire 1 saat uzaklıkta. ne amaçla bukadar zorluğu göze alıyolar anlamadım üstelik çocukları küçük bakacak kimse yok bakıcı tutacakmış ne alaka aldığını bakıcıya ben anlayamadım ne yapmak istiyorlaar.kadın tuhaf bir kadın kayınbiraderiylede adı çıkmış.bunu kocama söledim.sen uyduruyon dedi.hem olsada banane beni işi ilgilendirir dedi.kocam kocasıyla çok samimi