eşim işyerindeki bayanla fazla alakalı yardımmmm

Dünya ahiret bacı muhabbetlerine bi yenisi daha!.
Eşin resmen tek kelimeyle hasta!
Bileklerini kesmesi sana saldırması hakaret etmesi kadın işten ayrıldı diye çirkefleşmesi...
Canını seviyosan kaç kurtul bu heriften.
Yaptıkları ruh sağlığında ciddi problmler olduğunun ispatı !
Bacısına (!) baya düşkünlüğü varmış.Bu devirde böyle bacı kardeş bağlılığı insanın gözlerini yaşartmasında napsın dimi ama...

ortak çocuğumuz yok demişsiniz ikinizden birinin 2. evliliği mi acaba veya başka anne babalardan çocuk var mı? kusura bakmayın durumu anlayabilmek açısından soruyorum. Ben ne kadınlar biliyorum 50 yaşından sonra eşine tahammül edemeyip çocuklarını da alıp ayrılan ve çalışıp geçinen işe girin, emekli de olursunuz başınızın çaresine bakarsınız kaldı ki mahkeme mal paylaşımı yapıyor zaten çocuğunuz yoksa tek başınıza başınızın çaresine bakmanız daha kolay olur ve bütün bunları mahkemeye anlattığınızda zaten hakim kayıtsız kalmaz emin olun ayrıca 42 yaş çok geç bir yaş değil bence.

Son düzenleme:
Ya çok saçma gelmesın ama sankı 3ü ilişki falan yasıyor gıbı bıle olabılır.O kocadakı rahatlıga da,
sizin esınızın utanmadan hala görusmesıne de,kadının pişkinliğine de şok oldum.Yol verin gitsin
Hem kadına neden öyle deyıp de kadını sımarttınız kı?

sevgili ablacım öncelikle şu mübarek günler hürmetin rabbim eşine hidayet versin inş
eşin kadının eşi ile çok samimi diyorsun ama o adamında ahlaklı olduğunu pek düşünmüyorum
benim eşimin hakkında kayınbiraderi ile dedikodu çıkacak,işyerinde çalışan kişi ile çıkacak ve ben o insanlar görüşeceğim ve samimi olacağım.ama buna bizim burda gavvatlık derler kusura bakmayın ağır oldu ama
ya hiç mi admaın midesi bulanmıyor.asgari ücret için 1 saatlik yolu depiyor ve eşide sen neden işe geri dönüyorsun demiyor.
Valla bu işin içinde bir it yeniği var ama yakında çıkar kokusu

aynısnı biz bayan olarak yapsak eşlerimize hemen kapının önünü boylarız adımız o....ya çıkar ama onlar yapınca bacım,kardeşim olur aahhh erkek değil mi hepsi aynı zıkkım

ne bacıymış vay ki vay....
tek sorunu kadın olsa çekilmez ama kadının dışında tam bir problem deposu..
yazıkki kendini bu hale getirmiş ve sana zarar vermeye başlamış...
allah ıslah etsin ne diyeyim...

bu kadar dedikodu boşuna çıkmaz
ilk görüşmede kocasının yanında cinsellikten bahseden kadının hem kocasında hem kendisinde vardır bişeyler
eşiniz sizi bırakıp onlara hak veriyosa,onlarla görüşmeye devam ediyosa zaten bırakın gitsin
şiddeti alkolü hiç söylemiyorum..

ne diye ortada kalacakmışsın?
hiç mi bişey yapamıyorsun?
temizliğe git..
evde cocuk bak..
ama yap bişeyler..
canından onemli mi?

karıı-koca dıye gecınen ınsanları kandıran aıle gıbı gorunen ne tıpler var bu dunyada. eşinizde bu tıplere meyıllı anladıgım kadarıyla.. zaten psıkolojık zorunları olan bı adam..
hem sukredınkı canınız sağ.. cunku bu adam herseyı yapabılır.. dıger arkadaslarında dedıgı gıbı.. kacın kurtulun bu ne yaa.. unıversıte mezunuyum demıssınızz gıdın calısın.. calısmaya calısın.. kızınızda var yasını bılmıyorum ama onada yazıkk

kocan seni aldatıyor bacı muhabbetlerine inanma hepsi palavraayrıca kadının kocası da herşeyi biliyordur ar damarı çatladığından sesini çıkarmıyordur belki de çıkarları vardır ama herşey bir yana eşin normal değil bu adamın yanında can güvenliğin yok canım çocuğun var mı bilmiyorum ama bu adama yol ver gitsin emekli de olacakmışsın ona maddi olarak muhtaç da değilsin mantıklı düşün ayrıl bir an önce kurtul derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…