• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan eşin ailesini hayatından çıkarmak

Elbette farkındayım bunun beni aldattı bunu kabul ediyorum ama aralarında birşey yaşanmamış olması affetmemi mümkün kıldı detaylar bu yüzden önem arz ediyor
Asla kolay olmadı ikimiz de çok acı çektik aylardır hala da çekiyoruz sürekli gelgitler yaşadım o da herdefasında kaybetme korkusuyla yüzleşti

Affedebilmişsen bu senin erdemin o mahçupluğuyla kalsın inşallah tekrarlanmaz ama ben olsam görüşmemeyi bırak görüşmesini bile istemezdim eşimin affetmenin de şartları olurdu tabiki tercih senin ama kimseye hele bu şartlarda katlanmak zorunda değilsin

Kesin mi ki aralarinda bir sey yasanmadigi nasil emin oldunuz, yasanmadiysa neden 10gun kalmis kadinin yaninda
Böyle birşey kesin olarak bilinemez emin oldum demedim ikna oldum dedim
Neden 10 gün sorusu çok sorulmuş gidiş geliş bekleme toplam 10 gün kimseyi ikna etmek için yazmıyorum sadece merakınızı gidermek adına
Kız büyük oynamak adına kendini ağırdan satma ayaklarına girmiş eğlenilecek kız değilim evlenilecek kızım hesabı görüşmeye çağırıp sonra evlisin olmaz vs oyalamış bizimki de buraya kadar geldim görüşmeden gitmeyim beklemiş zor kadını oynamış amacı birkaç gün gezip tozmakla yetinmetip hayatına girmekmiş

Affedebilmişsen bu senin erdemin o mahçupluğuyla kalsın inşallah tekrarlanmaz ama ben olsam görüşmemeyi bırak görüşmesini bile istemezdim eşimin affetmenin de şartları olurdu tabiki tercih senin ama kimseye hele bu şartlarda katlanmak zorunda değilsin
Teşekkür ederim beni en iyi sen anladın:KK19:

Boşanmak evlenmek gibi kolay verilen bi karar değil iki çocuğumla eşinden ayrılmak çok nüyük bi karar ve pişman bi adam o mahcuplukla bütün hayatını tamamiyle sana adayadabilir mi önemli olan o ablamın kocası da sözlüyken eski bi ilişkisinden kurtulamadı ayrıldılar sora barıştılar v.s şimdi bir eşin olabileceği en mükemmel koca olmaya çabalıyor sadece aldatılmak büyük bir sorun evet ama inşallah atlatabilirsiniz neyse sorun aile zaten gözünde ama ben olsam çocuklarını bile göstermezdim annelerine karşı saygılı olmayı öğrenmeliler önce çocuklar özlüyosa da emin ol atlatırlar bunu zamanla
Böyle bir yorum yazdığınız için sağolun burdaki hemen herkes affeden kadına tü kaka gurursuz midesiz muamelesi yapıyor
Bence bu bi erdemdir çünkü yoksaymıyorum hiçbirşeyi affetmeyi tercih ediyorum çok ama çoook zor bununla yaşamak
Çocuklarım küçük daha tanımıyorlar ki özlesinler ayrıca bedenen tanışıyorlar ama ruhları tanışmıyor kalbi taşlaşmış insanlar çünkü
Oğlum 3 yaşında bile değil daha kızım 7 aylık sen babaanne misin diyor telefonda babaanne kimdir nedir bilmiyor yani
Torunları da mı göstermiycek yani diye mağduru oynuyorlar ilgilendiklerinden değil yani

zaten evliliğiniz üzerinde aldatmadan dolayı bir kara bulut var . normal şartlarda bu durumu aşmak zordur ama sana ayriyeten güç veren birşey var: bu durumları kimse özellikle eşinin ailesinin duymaması gerektiği. ekmeklerine bal sürüp sizi boşatma fırsatını onlara vermek istememen. haklı olarak da eşinin ailesinden uzaklasmanda bu durumda olağan birşey. bu aldatma durumundan sonra zaten evliliğiniz yeni sorun çekecek durumda olmayacak. Bu yüzden de eşinin ailesi tarafından daha çok gaza getirilmemesi için çok ta başbaşa kalmalarını önlemen lazım.

Benim ailem eşimle evlenmemi istemedi ben düzgün olsun diye ısrar ettikçe hakarete uğradım ve çalışıyodum bağımsızlaşmıştım evlenme kararı aldık aileme söyledim istemedi annem babamda kararı bana bıraktı sonra 1 ay gibi bi sürede evlendik ( yanlış anlaşılmasın muhafazakar bi ailede büyüdüm ben de eşimde Allah korkusuyla yaşadık ve yakınlaşmadık ama bana zorunda değilsin ne yaşadıysanız yaşadınız yaftalamalarında bulundular evlendim nikahıma gelmedilet sonra annemdir diyip gittim bana boşanmazsan benim için ölüsün dedi ben de görüşmemeyi tercih ediyorum insanın hayatta iki ailesi oluyo bi annesi babası bi eşi ve çocukları barışsam beni sebepsiz düşmanlıkla boşatır fitneler onlara göre de boşanmak kolay bi eylem insanlar boşanmak için evlenmezler ben onlardan yana bişiyler duydukça kocama sarıldım senin güçlü olman lazım seni kaybetmekten hep korkması lazım ama yine sana huzuru verir inşallah eşin

Seninkinin de ailesine bi sınır çizme vakti gelmiş ama ana baba hakkı gözetiyosa yine Allah rızası için silemez belki ama hangi aileye mensup olduğunu iyi çözmesini sağlaman lazım

Eşin seni "onlar" yüzünden aldattı... İbranice bilen arkadaşlar bu cümleyi benim içim çevirebilirler mi ? Zira ben anlamadım .
Çok saçma şeyler duydum hayatımda ama bence bu number one süper saçma.
Ailesiyle görüşmema kararın da 2. oluyor böylece.
Ne alakası var .. kocam beni aldattı ailesiyle görüşmüyorum. . diye bi şey olabilir mi? Madem anasından babasından bu denli etkileniyor. Kendisi görüşmesin bence. Görüşmeme kararı aldığın kişi isabetsiz olmuş. Ortada yanlış giden şeyler olduğunun sen de farkındasın.. not düşmenden belli oluyor.

Eşin seni "onlar" yüzünden aldattı... İbranice bilen arkadaşlar bu cümleyi benim içim çevirebilirler mi ? Zira ben anlamadım .
Ne alakası var .. kocam beni aldattı ailesiyle görüşmüyorum. . diye bi şey olabilir mi? Madem anasından babasından bu denli etkileniyor. Kendisi görüşmesin bence. Görüşmeme kararı aldığın kişi isabetsiz olmuş. Ortada yanlış giden şeyler olduğunun sen de farkındasın.. not düşmenden belli oluyor.

Ben de eşi görüşmesin demiştim not düşen burda benim galiba hakarete uğradım derken neyden bahsetmek istediğimi yazmıştım ama galiba yanlış anlaşılmış keşke bu şekilde zanda bulunmasaydın

Ben de eşi görüşmesin demiştim not düşen burda benim galiba hakarete uğradım derken neyden bahsetmek istediğimi yazmıştım ama galiba yanlış anlaşılmış keşke bu şekilde zanda bulunmasaydın
Yok sizin yorumunuzu okumadım bile. Doğrudan konu sahibine yazdım. Başka yorum okumadım ya da başkasına cevap yazmadım.

A
zaten evliliğiniz üzerinde aldatmadan dolayı bir kara bulut var . normal şartlarda bu durumu aşmak zordur ama sana ayriyeten güç veren birşey var: bu durumları kimse özellikle eşinin ailesinin duymaması gerektiği. ekmeklerine bal sürüp sizi boşatma fırsatını onlara vermek istememen. haklı olarak da eşinin ailesinden uzaklasmanda bu durumda olağan birşey. bu aldatma durumundan sonra zaten evliliğiniz yeni sorun çekecek durumda olmayacak. Bu yüzden de eşinin ailesi tarafından daha çok gaza getirilmemesi için çok ta başbaşa kalmalarını önlemen lazım.
Aslında biliyorlar neyazıkki eşim olacak basiretsiz beni boşanmak konusunda kararlı görünce onlardan yardım istemiş
Onlar da biz ne yapabiliriz ki demişler vurdumduymazlar

Yok sizin yorumunuzu okumadım bile. Doğrudan konu sahibine yazdım. Başka yorum okumadım ya da başkasına cevap yazmadım.
İlk mesaja göre cevap yazmışsın anladığım kadarıyla konuya daha vakıf olmak istersen konunun tamamını hiçdeğilse benim yazdığım mesajları okuyup ona göre yeni bir yorum tazmanı çok isterim
Zira ibranice çeviriler yaptım sorduğun sorulara açıklık getirdim yani konu boyunca
SEVGİLER...

Back
X