• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan eşin ailesini hayatından çıkarmak

Sen yinede önünü kış tut yaz çıkarsa bahtına.
Adam güvenilmez işte ona göre yükünü tutmaya bak.
Çalışıyormusun bilmiyorum ama para kara günler için sigortadır
Atama bekliyorum umarım atanırım ama ailem arkamda zaten affetmem maddiyatla alakalı değil kesinlikle

10 gün gidip başka kadınla yaşayacak kadar cüretkar olan eşine güvenme bence. Yani kötüye hazırlıklı ol. Mutlaka başka planların olsun. Ailesiyle de görüşme istemiyorsan, eşinin tek kelime söylemeye hakkı yok bu durumda.

Eşimin ailesiyle nişanlılıktan beri süregelen ciddi sorunlarımız vardı zaman zaman görüşmedik aylarca zaman zaman daha yakın ilişkilerimiz oldu yakın olduğumuz zamanlarda hiç iyi geçinebildiğimiz olmadı
Kayınvalidemle tek geçinemeyen insan ben değilim eşim başta olmak üzere kaynım diğer tüm akrabalar annesi bile kayınvalidemle geçinemez çok sorunlu bir insan onu çeken tek bir insan var o da kukla gibi zaten kayınpederim...
Asla kvde hata görmez o herdurumda haklıdır ona göre haksızsa da katlanılmalıdır çünkü maaşı var.(onun tabiriyle altın yumurtlayan tavuk kayınvalidem)
Kv kp hep kullanır söylemez ona söyletir yapmaz ona yaptırtır hiç söylemediği şeyleri baban söyledi diyerek oğluna söyler
Bana gelince yaşadığımız her sorunda bi şekilde affedip anne baba demeye ellerini öpmeye devam ettim hiçbirşey olmamış gibi yaptım çünkü onlar öyle yapıyorlardı oğullarıyla birbirlerine ağza alınmayacak şeyler söyleyip hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlardı
Ama farkında olmadan tüm bunları biriktirmişim aslında hiç afaffetnemiş
Son olay da şöyle:
Yazın ben 8 aylık hamileyken onların evine gittiğimizde bi olaydan dolayı yine tartışma oldu kp bana "sen haksızsın özel durumun olmasa seni döverdim!!!" dedi üstüme yürüyerek eşime dönüp bana böyle konuşmasına karşılık söyleyeceğin birşey yok mu dedim öyle denir mi baba kem küm dedi
Ben de dönüp sen beni asla dövemezsin hiçbir kanunda nizamda yok böyle bi hakkın dedim
Bal gibi de döverim sen de sesini çıkaramazsın dedi
Kv baktı iş çığırından çıkıyor öyle laf mı olur diye tepki gösterdi kocasına sözde ardından da dedi ki:
-Sen bunu döveceğine bizi bununla tanıştıran aracıları boğuver!
Bu olanlara rağmen burda bi dakka daha duramam yürü gidelim dedim eşim de haklı bu durumda ne yapabilirim biz gidiyoruz ileri gittiniz dedi çıktık gitti
Sonra eşyaları almadan bi hışımla çıktığımız için eşim eşyaları almak için geri döndü
Döndüğünde eşime boşan bundan herkes kolayca boşanıyor neolacak biz sana bakire kız buluruz demişler
Eşim de buna karşılık evlen dediniz eşimi siz buldunuz ben de beğendim evlendim şimdi de boşan diyorsunuz öyle mi ben sizin kuklanız mıyım evlen diyince evlen boşan deyince boşan boşanacak bi durum yok ben halimden memnunum falan demiş
Sonra ben doğum yaptım geldiler bize birşey olmamış gibi davrandık yine hepimiz ufak tefek sorunlar yine oldu tabi
Neyse ilk doğumumda yaşanan olumsuzluklar yüzünden annem yanımda kalmadı bu sefer loğusalığı eşimin yardımıyla geçiriyordum eşimin işi de tevafuken bu dönemde esnekleşmişti idare ediyorduk derken ben kendimi çok zorladım herhalde iki çocuk ev işleri derken rahatsızlandım 30.günde falan anneme gitmemin iyi olacağına karar verdik birlikte eşim aldı götürdü beni annemlere bıraktı o bizle kalamazdı çünkü işi esnekleşse de izin alması yasaktı 15 gün sonrasında o da gelecekti birkaç hafta daha kalıp dönecektik birlikte bu arada benim sınavlarım vardı hazırlanmam da gerekiyordu o yüzden uzun tuttuk bu süreci
Eşim birlikte çalıştığı arkadaşlarından işle ilgili bi teklif aldığını Ankaraya gitmesi gerektiğini söyleyip duruyordu son bir aydır
Beni arayıp hazır sen de ordayken ben Ankaraya gideyim izin alınca dedi ben de olabilir falan dedim
Bu kısmı uzatmak istemiyorum yazarken bils katlanamıyorum çünkü bana böyle söyleyip gidip internetten tanıştığı bir kızla buluşmuş yalanlarını sezmiştim ama konduramamıştım 10 gün ankarada kalıp geldi annemlere geldi geldiği günün sabahı telefonundaki mesajlardan öğrendim gerçeği
Önce inkar edip sonra deli gibi pişman olduğuna ikna etti beni ben de zorlanarak da olsa son bir şans verdim ona
Neden yaptığını açıklarken ailesini suçladı seni birtürlü benimsememeleri psikolojimi bozdu dedi o gün kavga ettiğimizde boşanmayla ilgili söylediklerini bana anlattı belki biraz da suç bastırmak için yapmıştır eşim bunu ama ben öğrenmiş oldum vesileyle
Ve karar aldım seninle boşanmıyorum sana bi şans daha veriyorum ama senin için onlara katlanma devri bitti
Onlarla birdaha yüzyüze gelmek istemiyorum dedim
Eşim de kabul etti üstelik hak verdi ben de olsam aynını yapardım onlar bunu çoktan hakettiler dedi
Ama şimdi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum size danışmak istedim çocukları görmeye geldik diyerek gelmişler birgün eşim de o sizinle görüşmek istemediği halde neden habersiz geldiniz falan demiş eve kabul etmedik dışarda avm de iki buçuk yaşındaki oğlumla birkaç saat görüşüp gittiler bebek üşür diyerek onu çıkarmadık
5 ay kadar zaman geçti aldatma olayının üstünden terapi de gördük bu süreçte ama çok yarar sağlayamadık
Aile birliğine bu denli zarar verildiği durumlarda eşin ailesiyle ipler koparılabilir mi çocuklar bu durumdan olumsuz etkilensin istemiyorum ama inanın görüştüğümüz zamanlarda da hiçbir katkıları yok çocuklara sürekli tartışma ortamı küfür öyle daha çok zarar görüyor çocuklar akıl verir misiniz?
Ekleme,
Aldatma konusuna takılanlar için
10 gün kaldı evet ama sadece kafede görüşmüşler ben böyle olduğuna ikna oldum kimseyi de zorlayamam buna inanın diye affetmemi haklı görün diye ama bu benin kararım lütfen saygı duyarak yorum yapın
Konu affetmem affetmemem değil konu kv kp le ilişkimiz eşimle ilgili olan kısmı ben hallediyorum
aldatma ve bunu affetme olayına hiç takılmıyorum bu senin tasarrufun.
belki buınu yaşamanıuz gerekiyordi. nedeen _? cunku eşinin ailesinden kurtulmuşsum.vesile olmuş.
ve asla o kv kp ve dgierlerini evine alma. merak etme cocuklara birşey olmaz. daha guzel buyurler.

Kv Kp değil de eşinle sonunuz ne olacak bence onu düşünün çünkü sonucu bebeğini de etkiler ilerde.Yarın öbür gün zorla evlendirildim diye ipleri kopara dabilir.Anında başkasını bulmuş çünkü.En tehlikelisi eşin burda.Kv dert yapma bence.
Zorla evlendirilmek derken

Olaylara bakış açın çarpık bence arkadaşım, diğer konunu da okudum kendi hayatının sözde öznesi olmuş gibisin, sen ve eşin olayların dışında sanki, eşin seni aldatıyo sen faturayı kıza kesmeye çalışıyorsun babasına soyliyim falan diyosun, eşin affet beni diyo annen baban aklıma soktu demeye getiriyor, sen affediyosun çünkü deden ailen falan araya giriyor,ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama eşin de sen de hep bi topu başkalarına atma derdindesiniz

Keşke o hiç ailesini falan katmadan yaptım bir hata (ben yaptım) durum bu affedersen ne ala bir daha yapmam affetmezsen de razıyım deseydi, sende 3.şahıslara girmeden benim hayatım benim seçimim ben affettim deseydin,şu durumda diyet bekliyorsun

Arkadasa katiliyorum .Ayrıca Adamin ailesini gormesi en dogal hakki.Aldatmanin cezasi aile ile gorusmemek degildir lutfen bunu bahane etme.Et tirnaktan ayrilmaz.Ahlaksiz dahi olsalar onlar ailesi.Bencilce buldum sizi.Mutsuzsuznuz faturasini baskansina degil esinize kesmelisiniz. Objektif olarak yaziyorum .Alinmayin kirilmayin lutfen . magdur olan tabiki sizsiniz ama sucluyu yanlis secmissiniz

Evlatlarım da onun uzantısı onlar ne olacak zor olacak ama istediğim uzantısını baştacım edip istemediğim uzantılarını da hayatımdan defedeceğim kararlıyım
Vala canım "yılan eğilir büğrülür çıktığı deliği bilir" demiş eskiler. Emin ol eşin ailesinden asla vazgeçmeyecek. Sadece kendini kandiriyosun.

Siz boşanmayacaksınız madem o zaman kaynana ve kayınbaba ile bal gibi de görüşmek zorundasın
Hoş başansanız da görüşmek zorunda olacaktın ha evine almazdın da dışarda görüşürdünüz
Canınıza kast etmedikleri sürece iletişimi koparmak gibi bir hakkınız yok
Bence artık onları benimseyin kendinizi kabul ettirin
Onlarla iyi geçinmeye bakın
Yazık olan çocuklara olacak yine iki dengesiz anne ve baba yüzünden
Üzgünüm ki buradan bakınca çok dengesiz görünüyorsunuz kocan da sen de..

Affetmene bişey diyemeyiz senin tercihin canım ama sen yine de tedbirli davran derim ben ve derslerini bırakma atanmana bak
ailesi ile de gitsin kendi görüşsün çocukları ayda iki defa falan götürür haftasonları yeter o sen evinde otur tavrını koymuş olursun seni tehdit eden bu kadar saygısız insanlarla görüşmek zorunda değilsin zaten

Siz boşanmayacaksınız madem o zaman kaynana ve kayınbaba ile bal gibi de görüşmek zorundasın
Hoş başansanız da görüşmek zorunda olacaktın ha evine almazdın da dışarda görüşürdünüz
Canınıza kast etmedikleri sürece iletişimi koparmak gibi bir hakkınız yok
Bence artık onları benimseyin kendinizi kabul ettirin
Onlarla iyi geçinmeye bakın
Yazık olan çocuklara olacak yine iki dengesiz anne ve baba yüzünden
Üzgünüm ki buradan bakınca çok dengesiz görünüyorsunuz kocan da sen de..
Dengesiz olduğumu düşündüren unsurları biraz açar mısın?

Vala canım "yılan eğilir büğrülür çıktığı deliği bilir" demiş eskiler. Emin ol eşin ailesinden asla vazgeçmeyecek. Sadece kendini kandiriyosun.
Kendimi kandırmamamak adına ailesiyle makul seviyede görüşeyim mi yani yoksa eşimin görüşmesine karışmayayım mı?
Ben ailesinden vazgeçsin demiyorum ki aile içi konulara burunlarını sokacak kadar yüzgöz olmasın evlatlık görevlerini yerine getirsin benden de birşey beklemesin istiyorum
Dipnot:
Bu aldatma olayı olmasa da ben artık onlara tahammül edemiyorum deseydim de eşim kabul edebilirdi çok hak veriyordu çünkü bana bir geline yapılmayacak ne varsa hepsini yaptılar sana diyordu eskiden beri
Ama ben eşim üzülmesin mahrum olmasın falan deyip göz yumuyordun ahirete havale ediyordum
Bu olaydan sonra bu kararı alma cesaretim yetkim ve hakkım olduğunu idrak ettim
Benim hayatım üzerinden kumar oynandığını görünce gözüm açıldı amiyane tabirle...

Dengesiz olduğumu düşündüren unsurları biraz açar mısın?
Bana göre; aldatılmışsınız ve eşinizin yalanını ailesine ve size bağlamasına izin veriyorsunuz veya başka bir kadına suç atabiliyorsunuz
Diğer konu da eşinizin ailesi konusu, siz ne yaparsanız yapın eşiniz ailesinden kopmayacak ortada çocuklar yani onların da torunları olan çocuklar var iletişim koparılması imkansız gibi
Tabiki de size fiziksel veya psikolojik olarak asla zarar veremezler vermemeliler de
Sadece bu insanlara hadlerini bildirip bu kadar yüz göz olmamak varken bu yaptıklarınız ,eşiniz yaptıkları da dahil, dengesiz hareketler bana göre

Kendimi kandırmamamak adına ailesiyle makul seviyede görüşeyim mi yani yoksa eşimin görüşmesine karışmayayım mı?
Ben ailesinden vazgeçsin demiyorum ki aile içi konulara burunlarını sokacak kadar yüzgöz olmasın evlatlık görevlerini yerine getirsin benden de birşey beklemesin istiyorum
Dipnot:
Bu aldatma olayı olmasa da ben artık onlara tahammül edemiyorum deseydim de eşim kabul edebilirdi çok hak veriyordu çünkü bana bir geline yapılmayacak ne varsa hepsini yaptılar sana diyordu eskiden beri
Ama ben eşim üzülmesin mahrum olmasın falan deyip göz yumuyordun ahirete havale ediyordum
Bu olaydan sonra bu kararı alma cesaretim yetkim ve hakkım olduğunu idrak ettim
Benim hayatım üzerinden kumar oynandığını görünce gözüm açıldı amiyane tabirle...

eşin hak verir, destekler.. ama inan bana sadece göz boyama olur. ılk sorunda hooopp seni karşısına alır ve ailesinin arkasında durur. senin en büyük hatan ailesine rağmen bi de aldatarak seni bu denli inciten adamı affedip, ondan hala beklentiye girmen. ha ille de ben kocamı affettim boşanmam diyorsan ailesi konusunda senin kararlarına gösterdiği anlayışa lütfen güvenme. sen o aileyle asla görüşme ve muhatap olma elbette. tabi eşin bu durumda ne kadar anlayışlı kocayı oynar bilemem

Bana göre; aldatılmışsınız ve eşinizin yalanını ailesine ve size bağlamasına izin veriyorsunuz veya başka bir kadına suç atabiliyorsunuz
Diğer konu da eşinizin ailesi konusu, siz ne yaparsanız yapın eşiniz ailesinden kopmayacak ortada çocuklar yani onların da torunları olan çocuklar var iletişim koparılması imkansız gibi
Tabiki de size fiziksel veya psikolojik olarak asla zarar veremezler vermemeliler de
Sadece bu insanlara hadlerini bildirip bu kadar yüz göz olmamak varken bu yaptıklarınız ,eşiniz yaptıkları da dahil, dengesiz hareketler bana göre
Hayır aldatmayı başkalarına bağlamasına izin vermiyorum bu tamamen senin hatan başka unsurlar seni etkilemiş olabilir ama olay sende bitiyor sen istemeseydin yapmazdın diyorum ve o da içtenlikle kabul ediyor şuan terapi görüyor evliliğe dair üzerine düşenleri yapmadığı için bu hale geldiğinmizi farkında ve ne yapması gerektiği hakkında profosyonel yardım alıyor
Başka kadın dediğiniz aldatmadaki kadınsa onu suçladığım tek nokta evli olduğunu öğrendiği halde buluşması
Bu yaptığınız dengesiz hareketler dediğiniz evime almamam falan mı orasını anlayamadım
Ama bana fiziksel ya da psikolojik zarar vermemeleri için görüşmeyeceğim ben bu dengesizlikse bilemiyorum

eşin hak verir, destekler.. ama inan bana sadece göz boyama olur. ılk sorunda hooopp seni karşısına alır ve ailesinin arkasında durur. senin en büyük hatan ailesine rağmen bi de aldatarak seni bu denli inciten adamı affedip, ondan hala beklentiye girmen. ha ille de ben kocamı affettim boşanmam diyorsan ailesi konusunda senin kararlarına gösterdiği anlayışa lütfen güvenme. sen o aileyle asla görüşme ve muhatap olma elbette. tabi eşin bu durumda ne kadar anlayışlı kocayı oynar bilemem
Genellikle sorunlar yaşanınca benim yanımda olur eşim zamanında 7 8 ay görüşmemişliği var ailesiyle bize yaşattıkları yüzünden
Affettim ve beklentiye girdim çünkü pişmanlığına beni ailemi ikna edecek kadar ağladı hepimize yalvardı bu olayın onun için milat olduğunu bizim değerimizi çok iyi anladığını değişeceğini eskisi gibi olmayacağını bi evlilikten ne bekliyosam hepsini vadetti beklentiye soktu beni karşılayamazsa kendi bilir affetmiş olmam onu birdaha asla bırakmam anlamına gelmiyor ki değişmezse olacaklardan ben sorumlu değilim

Genellikle sorunlar yaşanınca benim yanımda olur eşim zamanında 7 8 ay görüşmemişliği var ailesiyle bize yaşattıkları yüzünden
Affettim ve beklentiye girdim çünkü pişmanlığına beni ailemi ikna edecek kadar ağladı hepimize yalvardı bu olayın onun için milat olduğunu bizim değerimizi çok iyi anladığını değişeceğini eskisi gibi olmayacağını bi evlilikten ne bekliyosam hepsini vadetti beklentiye soktu beni karşılayamazsa kendi bilir affetmiş olmam onu birdaha asla bırakmam anlamına gelmiyor ki değişmezse olacaklardan ben sorumlu değilim

Bahsettiğiniz "görüşmeme" durumu uzun süre idare edilebilecek bir durum değil. Hadi diyelim 1 yıl eşiniz pişmanlığının da verdiği hisle bu görüşmeme konusunda sizin yanınızda oldu. Daha sonra mutlaka bir durumdan görüşmeniz gerekecek. Siz görüşmek istemediğinizde de büyük ihtimalle "kinci olmakla" suçlanacaksınız. Aradan zaman geçtiği için şimdiki "aldattım, suçluyum, alttan almalıyım" hissiyatı da geçmiş olacak.

Bahsettiğiniz "görüşmeme" durumu uzun süre idare edilebilecek bir durum değil. Hadi diyelim 1 yıl eşiniz pişmanlığının da verdiği hisle bu görüşmeme konusunda sizin yanınızda oldu. Daha sonra mutlaka bir durumdan görüşmeniz gerekecek. Siz görüşmek istemediğinizde de büyük ihtimalle "kinci olmakla" suçlanacaksınız. Aradan zaman geçtiği için şimdiki "aldattım, suçluyum, alttan almalıyım" hissiyatı da geçmiş olacak.
Belki de haklısınız bunu yaşayıp göreceğiz inceldiği yerden kopsun o halde kendisini affedilmez bir konuda bile affeden eşine zamanla cephe alır ve bu yuvayı ille de yıkacam derse elimden birşey gelmez

Back
X