• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Algı oluşturmadan ikna etmek :(

maviningolgesi maviningolgesi geçmiş konularına bir göz attım da,senin çalışma niyetiyle iş araman bile büyük bir adım,inşallah bu dediğin işe,olmazsa başka bir işe ne yap,yap,kendini at.Hem ruhen rahatlarsın,hemde belki daha iyi bir çevreden ev tutarsın.Başarılar dilerim bütün kalbimle...
İşte bilmeden etmeden konuşup uzuyorlar.. eşim böyle bir çevrede kendini yine iyi yetiştirmiş diye dua ediyorum ve gittikçe de daha iyi oluyor diye sukrediyorum.ben de bilirim kolaya kaçıp ayrılmayı bekar bı kadın olarak kimse karışmadan etmeden çalışmayı benim ailem ayrı yaşamama bile müsaade ederler üstelik bekar da olsam.. Ama demek ki emek vermek çaba göstermek istiyorum, ki çaba ve emek görmesem niye savasaym.. teşekkür ederim güzel dileklerin için..

Tamam arkadaşlar dediğiniz gibi ısrar ettiğiniz gibi benim eşim gelme dediğim halde zorla geldi burnumdan getirdin gecinilmez bir adam her türlü sorunu yaşıyoruz itiyo kakıyor beni kınayin Allah vermişken önünüze.. ben Burda sorun olarak eşimin yaptığını anlatmamisim benim eşim böyle eskisine göre çok çok iyi ben nasıl onun da gönlünü yapıp o işe girebilirim diye yardım istedim. Siz girdiniz onunla ise gitmemden geri kafaliliktan çıktınız. Sağolun yine de zahmet Edip yorum yazdinız ben çözüm veya fikir edinemesem de siz üstünlük sagladiniz ileri görüşlü medeni yaninizla teşekkürler inşallah ileride siz ve sizin esleriniz gibi insanlar oluruz başka da bişey demiyorum :KK9:

Kızlar merhaba yine ben..
Burada öyle fikirler alıyorum ki işe de yaradığını gördükçe ki sizler sağolsun, burayı bir kurtuluş olarak görüyorum. Gelelim konuya;
Benim durumları az çok bileniniz var. Yaza doğru taşınacağız ve artık kv ile karşılıklı oturmayacağız. Evimde yemek olduğu halde her akşam yumurta pişirseler kapı çalmalar dk başı eşimin onlarda oturmasını neredeyse iki uc saat otursa oğlum senin evin yok mu demeyecek cinsten tavırları son bulacak hiç değilse iki üç günde bir olacak yani :))
Rahatça çocuk yapıp dogurabilecegim yine sorunlar yaşayacağım ama kapı kapıya olduğu kadar değil.
Bu yüzden yaza hem tasinicaz hem evde canım sıkılıyor hem de birlikte birşeyler başaralım arzusuyla bir aydır iş arıyorum. Tüm görüşmelerimde eşim yanımdaydı ve hepsi kadındı. Hep guleryuzlu ve sempatiktim insanlar bana ne tatlısın deyip form doldurttular. Sadece bu yani arayıp gel başla diyen olmadı henüz :KK70:
Lâkin iki gün önce bir tesettür mağazasına gittik ve yetkili kişinin çıktığını yarın gelmemizi söylediler. Tamam dedik eve geldik eşim diyor işte orası olursa çok iyi olur işyerime de yakın birlikte gider geliriz falan.
Diğer gün görüşmeye gittik. Görüşme yapacağımız kişi genç bir erkek (!) Tabi eşimin kıskançlığı malum. Yapacağım iş olursa eğer, masa başında Instagram watsab ve face üzerinden sipariş destek sağlamak. 1700 başlangıç maaş. Ama adam bana kesin gibi konuştu cumartesi arayacağını söyledi. Olumlu olursa eğer hani 12 kişi daha varmış başvuran. Ama olumlu olacağına dair hissim var çünkü gerek diksiyon olsun gerek daha once çocuk ve velileriyle uğraşmış olmam olsun işe yatkın olacagim konusunda adam fikir sahibi oldu yani. Ben guleryuzlu davrandım ama sempatik olmaya çalışmadım sonuçta kadına farklı erkeğe farklı davranabilir bı kadın. Neyse çıktık biz ben mutluyum eşime diyorum olacak kesin hissediyorum diye. Başladı triplere kıskançlığa .. niye gülüyorsun adama dedi. İnanın ön yargı sahibi olmasın diye ılımlı kişi gözükmeye çabasıyla bir guleryuzluk.. neyse tartışma tarzında bir konuşma olmadı laf arasında şakayla adam ararsa o işi yapmayacagimi söyledi. Bi kaç yere daha baktık oralardan da ses çıkmazsa eylüle kadar çalışmayacağını Eylül'de de anaokuluna istersem girebilecegimi söyledi. Tamam dedim. Çünkü en olumlu yer orası ararsalarda da gircem diye ısrar edersem anlam yuklicek. Adamı gözünde çok büyüttü ilk defa bu denli davrandı. Ben sayfaya baktım instagramdan adama da baktım çünkü adamın alyansi vardı belki işe yarar diye. Baktım adam üç ay sonra evlenecek kızlar. Eşime laf çarptım geldiğinde AA ben o sayfaya baktım yarım milyon takipçisi var kim der ki ya.. dedim . O da sayfanın adını sordu ve adamın adını hatırlamaya çalıştı. Sanırım bakmak için.. bı kaç kere de konusunu açtı işte ben hep dedim senden önemli değil hayatım. Bana güvenmemek degil inanın dışarıdan çok kıskanıyor beni. Kızlar ona hissettirmeden nasıl halledebilirim aradıklarında işi onun da istemesiyle onaylamak istiyorum..
tüm görüşmelerde eşim yanımdaydı ve hepsi bayandı yazınızdan sonrasını okumadım

böyle olunca ne oluyor ki? Bir artısı mı oluyor işe tercih edilirken.

Tamam arkadaşlar dediğiniz gibi ısrar ettiğiniz gibi benim eşim gelme dediğim halde zorla geldi burnumdan getirdin gecinilmez bir adam her türlü sorunu yaşıyoruz itiyo kakıyor beni kınayin Allah vermişken önünüze.. ben Burda sorun olarak eşimin yaptığını anlatmamisim benim eşim böyle eskisine göre çok çok iyi ben nasıl onun da gönlünü yapıp o işe girebilirim diye yardım istedim. Siz girdiniz onunla ise gitmemden geri kafaliliktan çıktınız. Sağolun yine de zahmet Edip yorum yazdinız ben çözüm veya fikir edinemesem de siz üstünlük sagladiniz ileri görüşlü medeni yaninizla teşekkürler inşallah ileride siz ve sizin esleriniz gibi insanlar oluruz başka da bişey demiyorum :KK9:
Ama canım,herkes önceni bilmiyor,yazdığın kadarına yorum yapıyor.Sen cümlelere takılma,çalışmanın sana her türlü iyi geleceğini düşünüyorsan hiç durma.Eşinle de çok zıt gitme ki,kaprisleriyle seni bıktırmasın.Adım adım aşmaya bak.Ailenle de çok sıkı fıkı olmasını bekleme.Hangimizin eşi öyleki?Gerek te yok,herkes kendi ailesinin çocuğu,karşı tarafa saygılı olsun yeter.

Sen eşinin yapısını biliyorsun madem sabırsızlık edip de bir çuval inciri berbat etme erkekler cidden iskirlenmeye çok müsait ama ben de kendimden biliyorum bir an önce halletmek istediğimden sabırsızlanıyorum. İnsanın sürekli kıskanılmasi kendine güvenini zedeleyen bir şey bir.süre sonra içe kapinikliklar başlıyor ama anladığım kadarıyla gelisme varmış eşinizde maşallah ne güzel :) bazen insan.gurura kapılıp yediremiyor kısıtlaninca ama yeri ve zamanı var herşeyin. Bence de insan.herkesi kendi gibi şanmamali ben o hataya çok düştüm sonradan çoğu zaman erkek arkadaşımın haklı çıktığı durumlar yaşadım. İnşallah eşiniz üstüne düşmedikce durumu tartan olumlu yanıt verir. Bu arada başlık çok güzel keşke hanimlar direk kiskancliktan birey olmaktan bahsetmeden önce -ya dasonra daha yapıcı öneriler verselermis biz de faydalanirdik :) bence konuya direk giriş yapmadan ona cagristirabilecek şeyler ortaya atın gözünün görebileceği yerlere işaretler koyun hani madem acele olsun istiyorsunuz direk lafa girince karışıklık masin tetiklesin onu birşeyler. Sizin için hayırlısı olmasını diliyorum ve kendini anlatmak.için bu kadar çaba sarfetmissim olumsuz yorumlarda helal olsun, anladım seni çabanı da takdir ettim sonucu bizimle de paylaşırsan sevinirim :)

Sen eşinin yapısını biliyorsun madem sabırsızlık edip de bir çuval inciri berbat etme erkekler cidden iskirlenmeye çok müsait ama ben de kendimden biliyorum bir an önce halletmek istediğimden sabırsızlanıyorum. İnsanın sürekli kıskanılmasi kendine güvenini zedeleyen bir şey bir.süre sonra içe kapinikliklar başlıyor ama anladığım kadarıyla gelisme varmış eşinizde maşallah ne güzel :) bazen insan.gurura kapılıp yediremiyor kısıtlaninca ama yeri ve zamanı var herşeyin. Bence de insan.herkesi kendi gibi şanmamali ben o hataya çok düştüm sonradan çoğu zaman erkek arkadaşımın haklı çıktığı durumlar yaşadım. İnşallah eşiniz üstüne düşmedikce durumu tartan olumlu yanıt verir. Bu arada başlık çok güzel keşke hanimlar direk kiskancliktan birey olmaktan bahsetmeden önce -ya dasonra daha yapıcı öneriler verselermis biz de faydalanirdik :) bence konuya direk giriş yapmadan ona cagristirabilecek şeyler ortaya atın gözünün görebileceği yerlere işaretler koyun hani madem acele olsun istiyorsunuz direk lafa girince karışıklık masin tetiklesin onu birşeyler. Sizin için hayırlısı olmasını diliyorum ve kendini anlatmak.için bu kadar çaba sarfetmissim olumsuz yorumlarda helal olsun, anladım seni çabanı da takdir ettim sonucu bizimle de paylaşırsan sevinirim :)
Çok teşekkür ederim keskelerimi iyikiye çevirdiğin için :) yapı olarak evet sabirsizim güzel birşey olacaksa neden hemen olmasın diye acele ederim aslında yanlış :) ama bu öyle birşey değil adam cumartesi arayacağı için olumluysa, o ana kadar karar verilmiş olması lazım yani. Eşimin haftalar sonra kafasına sanki etmiş ya da yarin gül gibi iş gittikten sonra :( ben tanımadığım görmediğim burdan ibaret bir insan da olsa yanlış anlatmak istemem kendimi o yüzden anlatıyorum uzun uzun, sonuçta ev hanımları var burada takılıp gününü geçiren meşgale olan kendine. Zehir etmektense güzel güzel konuşmak diye bir olgu var herkes sizin gibi olsa keşke ama gergin olabiliyorlar demek ki insanların ne yaşadığını bilemem.. kesinlikle haberdar edeceğim sizi :KK19:

Ama canım,herkes önceni bilmiyor,yazdığın kadarına yorum yapıyor.Sen cümlelere takılma,çalışmanın sana her türlü iyi geleceğini düşünüyorsan hiç durma.Eşinle de çok zıt gitme ki,kaprisleriyle seni bıktırmasın.Adım adım aşmaya bak.Ailenle de çok sıkı fıkı olmasını bekleme.Hangimizin eşi öyleki?Gerek te yok,herkes kendi ailesinin çocuğu,karşı tarafa saygılı olsun yeter.
Yani anlıyorum evet haklısın herkes Burda bir anlık gördüğü sorunmus gibi yorum yapıyor bilmiyorlar keşke sorun ettikleri şey olsa benim en küçük sorunum :)) etrafımızda bitmesi için dua eden biz ayrılsak lokma döktürcek o kadar insan var ki.. maddi açıdan dönüp dolaşıp onlara muhtaç olacağımızı sanıyorlar. Ben de ise yarayabilecek kendi neden boş boş oturayım diyorum çocuğum yok birseyim yok önümde düğünler var masraflar var.. eşime destek olmak var sonuçta hepsinden önemlisi çok şükür borcumuz harcimiz yok ama.. benim eşimin öz babası bile kavga Edip milleti kendinize güldürmeyin kenetlenin insanları utandirin diyor. Düşünün bunu kv ve gorumcemden o taraftan yana söylüyor. Ben de hem kafamı dağıtmak açısından iyi geleceğini hem de söylediğim şeyler için çalışmak istiyorum. Birşeyleri düzeltmeye çalışırken de eşimi iskillendirip kavga etmek yerine daha kötüye gitmesi yerine onun dilinden konuşarak halletmeye çalışıyorum. Çünkü yeri geliyor o benim istemediğim birşey olduğunda bana nasıl gireceğini biliyor.. ben de bunun için uğraşıyorum :)

Çok teşekkür ederim keskelerimi iyikiye çevirdiğin için :) yapı olarak evet sabirsizim güzel birşey olacaksa neden hemen olmasın diye acele ederim aslında yanlış :) ama bu öyle birşey değil adam cumartesi arayacağı için olumluysa, o ana kadar karar verilmiş olması lazım yani. Eşimin haftalar sonra kafasına sanki etmiş ya da yarin gül gibi iş gittikten sonra :KK43: ben tanımadığım görmediğim burdan ibaret bir insan da olsa yanlış anlatmak istemem kendimi o yüzden anlatıyorum uzun uzun, sonuçta ev hanımları var burada takılıp gününü geçiren meşgale olan kendine. Zehir etmektense güzel güzel konuşmak diye bir olgu var herkes sizin gibi olsa keşke ama gergin olabiliyorlar demek ki insanların ne yaşadığını bilemem.. kesinlikle haberdar edeceğim sizi :KK19:

O sabırsızlık bende de aynı ama şöyle düşün bir de diyelim c.tesiye kadar eşinden ses çıkmadı iş kaçti ama sonradan kafasına dank etti. Bu birdahakine tepki gösterirken iki kere düşünmesine sebep olur bence. Ama tamamen senin tepkine bağlı tabi adamın kendi kendine pişman olması üstüne senin senden önemli mi canım tavrın onun gururunu okşar sana yakınlığını ve anlayisini artırır diye düşünüyorum. Tabi ki insallah geç olmadan bir olumlu yanıt verir ama olmazsa bile kapıları açan rızkı veren Allah bakarsınız daha güzeline vesile olur hem de eşinizin gönlünü incitmeden :) güzel haberlerinizi bekliyorum o zaman

O sabırsızlık bende de aynı ama şöyle düşün bir de diyelim c.tesiye kadar eşinden ses çıkmadı iş kaçti ama sonradan kafasına dank etti. Bu birdahakine tepki gösterirken iki kere düşünmesine sebep olur bence. Ama tamamen senin tepkine bağlı tabi adamın kendi kendine pişman olması üstüne senin senden önemli mi canım tavrın onun gururunu okşar sana yakınlığını ve anlayisini artırır diye düşünüyorum. Tabi ki insallah geç olmadan bir olumlu yanıt verir ama olmazsa bile kapıları açan rızkı veren Allah bakarsınız daha güzeline vesile olur hem de eşinizin gönlünü incitmeden :) güzel haberlerinizi bekliyorum o zaman
Tesekkur ederim ya karşımda konusuyorcasina işledi kelimeleriniz.. bal döküldü sanki ağzınizdan. Allahım gönlünüze göre versin.. teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :))

İş görüşmesine neden eşinizle gidiyorsunuz? Sanmıyorum size geri dönüş yapacaklarını. Yani işe de eşinizle gelip beraber çalışacaksanız ayrı tabii de. Bana çok saçma geldi. Daha iş görüşmesine bile kendisi gelemeyen bir insanı işe aldığımda her gün nasıl gelecek tek başına?

Yani anlıyorum evet haklısın herkes Burda bir anlık gördüğü sorunmus gibi yorum yapıyor bilmiyorlar keşke sorun ettikleri şey olsa benim en küçük sorunum :)) etrafımızda bitmesi için dua eden biz ayrılsak lokma döktürcek o kadar insan var ki.. maddi açıdan dönüp dolaşıp onlara muhtaç olacağımızı sanıyorlar. Ben de ise yarayabilecek kendi neden boş boş oturayım diyorum çocuğum yok birseyim yok önümde düğünler var masraflar var.. eşime destek olmak var sonuçta hepsinden önemlisi çok şükür borcumuz harcimiz yok ama.. benim eşimin öz babası bile kavga Edip milleti kendinize güldürmeyin kenetlenin insanları utandirin diyor. Düşünün bunu kv ve gorumcemden o taraftan yana söylüyor. Ben de hem kafamı dağıtmak açısından iyi geleceğini hem de söylediğim şeyler için çalışmak istiyorum. Birşeyleri düzeltmeye çalışırken de eşimi iskillendirip kavga etmek yerine daha kötüye gitmesi yerine onun dilinden konuşarak halletmeye çalışıyorum. Çünkü yeri geliyor o benim istemediğim birşey olduğunda bana nasıl gireceğini biliyor.. ben de bunun için uğraşıyorum :)
Kayınpederin haklı,seninde en uygun zamanın,elinden geleni yap,iki el bir baş içinmiş. Herşeyi yaptım demek başka,keşke demek başka...

Sanırım biraz olabilir ben oraları bilmiyorum ay eşimi yanimda görecekler ay rezil olcam öyle olacağına bulamayayim iş yerini kaybolayim bilmediğim yerde daha iyi nasılsa iş yeri beni bulur yolda aaaa bizi arıyorsunuz dimi diye.. düşünemiyor insan iste
Eşiniz biliyorsa tarif edebilir, yanınızda iş yerine kadar gelebilir, yakın bir cafede oturup iş görüşmenizin bitmesini bekleyebilir, hadi başına bir şey gelir diye korkuyorsanız şirketin içinde otursun. Ama orada da sıkılıyormuş.(başka bir mesajınızda yazmıştınız) Siz eşinize 6 yaşındaymış gibi davranıyorsunuz eşiniz size 6 yaşındaymışsınız gibi davranıyor.
Yıl olmuş 2017 elinizde akıllı telefon var. GPS var Google Maps var. Var oğlu var. Eskiden olduğu gibi elinde gazeteden kesilmiş adresle bulmaya çalışıyorsunuz sanacak okuyan da. Ki öyle olsa bile bi simitçiye iki dükkana sorar bulursunuz.

İş görüşmesine eşinizle gitmek işveren için yeterince eksi bir puan bence. Taman önemlidir güven duyulan bir işte çalışmak. Ama yetişkin biri bunu kendi anlayabilir. Sırf genç ve yalışıklı bir erkek var diye işe direk negatif yaklaşması çok çok komik. Yüzlerce yakışıklı veya değil erkeğin olduğu yerde çalışıyoruz çoğumuz... insan önce kendini bilecek. Annem hep kendinde olmayana birşey olmaz der ve ben buna çok inanırım çok gözlemledim. Tabi ki istisnalar vardır her konuda olduğu gibi.
Eşinizi baştan dışta tutmalıydınız, haa çok kıskançsa o işe girsende huzur vermez sana. Bu çok kıslançlığı anlayamıyorum. Herkes sevdiğini kıskanır. Güven diye birsey var herseyin üstünde. Yoksa hepimiz kafeste olurduk :)

İş görüşmesine eşinizle gitmek işveren için yeterince eksi bir puan bence. Taman önemlidir güven duyulan bir işte çalışmak. Ama yetişkin biri bunu kendi anlayabilir. Sırf genç ve yalışıklı bir erkek var diye işe direk negatif yaklaşması çok çok komik. Yüzlerce yakışıklı veya değil erkeğin olduğu yerde çalışıyoruz çoğumuz... insan önce kendini bilecek. Annem hep kendinde olmayana birşey olmaz der ve ben buna çok inanırım çok gözlemledim. Tabi ki istisnalar vardır her konuda olduğu gibi.
Eşinizi baştan dışta tutmalıydınız, haa çok kıskançsa o işe girsende huzur vermez sana. Bu çok kıslançlığı anlayamıyorum. Herkes sevdiğini kıskanır. Güven diye birsey var herseyin üstünde. Yoksa hepimiz kafeste olurduk :)
İşte ben ısrar Edip calistigimda zehir edeceğine ustelememeyi seçtim. O da benim ona saygı duydugumu gördü ve kendi de duyacak. Sadece Zaman alabileceği için adam da cumartesi arayabilecegi için Burda konu açtım benzeri bir olayı yaşayan var mı diye. Tekmisim meğerse bı tek benim başıma gelebilirmis

İşte ben ısrar Edip calistigimda zehir edeceğine ustelememeyi seçtim. O da benim ona saygı duydugumu gördü ve kendi de duyacak. Sadece Zaman alabileceği için adam da cumartesi arayabilecegi için Burda konu açtım benzeri bir olayı yaşayan var mı diye. Tekmisim meğerse bı tek benim başıma gelebilirmis

Belki vardır yaşayan tabi bilemiyorum. Benim eşim o tip bir eş değil, aklına bile gelmez benden yana herhangi birşey. Onun içinde anlayamıyorum bu denli kıskançlığı, kısıtlanmayı. Ama sizin için çalışmak bile bir adım olacaksa bu adımda hata olmamalı. Eğer bu ilk atılan adımda hata olursa iyiyce geriye gidersiniz. Bence çok acele etme, hayırlısını dile. Adam peki eli gözü oynayan bir gibimiydi. Çünkü öyleyse bugün girersin iki gün sonra sen rahatsız olursan eşin ben huylanmıştım zaten diyecek. Ofiste senden baska kaç kişi var bunlar önemli. Kalabalıksa pek çok bayan varsa bunlaro dile getir. Adamında nişanlı olduğunu duyur diycem ama nasıl olacak bilemedim. Eşine yakınmış sende yoklarsın beni zaten falan de, ki kesin o yoklar zırt pırt seni... ne bileyim canım valla. Sen bu kadar kaygılanırlen belkide olmayacak çok kesin gözüylede bakma, hakkımda hayırlısı de.

Belki vardır yaşayan tabi bilemiyorum. Benim eşim o tip bir eş değil, aklına bile gelmez benden yana herhangi birşey. Onun içinde anlayamıyorum bu denli kıskançlığı, kısıtlanmayı. Ama sizin için çalışmak bile bir adım olacaksa bu adımda hata olmamalı. Eğer bu ilk atılan adımda hata olursa iyiyce geriye gidersiniz. Bence çok acele etme, hayırlısını dile. Adam peki eli gözü oynayan bir gibimiydi. Çünkü öyleyse bugün girersin iki gün sonra sen rahatsız olursan eşin ben huylanmıştım zaten diyecek. Ofiste senden baska kaç kişi var bunlar önemli. Kalabalıksa pek çok bayan varsa bunlari dile getir. Adamında nişanlı olduğunu duyur diycem ama nasıl olacak bilemedim. Eşine yakınmış sende yoklarsın beni zaten falan de, ki kesin o yoklar zırt pırt seni... ne bileyim canım valla. Sen bu kadar kaygılanırlen belkide olmayacak çok kesin gözüylede bakma, hakkımda hayırlısı de.
Buradakiler hep resmi kuruluş veya ciddi bir firma olarak baktılar ama eşimin oralar hep esnaf yani adam da esnaf belli esnaf da esnafı anlar diye bir laf var eşim bekledi ki "forumda evli olduğunu yazdın gördü ben de çağırdın diye oradayım ama yok gibiydi bir kere bana bakarak konuşmadı hesaba katmamis gibi kötü hissettim " falan dedi. Bunu yerince yapamasa da hayatımda büyük bir yer kapladigini bunu da tanımadığı adamın bile anlayıp ona göre davranmasını bekliyor demek ki şeytana yenilip. Daha önce görüştüklerimiz kadındı ama içeride yarı yarıya erkek çalışan vardı ki orada çalışsam onlar iş arkadaşım olacak sonuçta onları sorun yapmayan adam, bu adamı sorun yaptı ofislerimiz bile ayrı oysaki. Şirketin tamamı bayan çalışan içeride bir iki yaşı büyük patronlar var sadece herkes abili kardeşimli konusuyor. Adam da sakin yapıda bir adam eşim yüzüğüne dikkat etmiş zaten nişanlı demiş. Ama neler duyuyoruz evli üç çocuğu da olsa güvenmem elin adamına dedi. Ama o adamı görünce başladı bu fikir. Adama gelecek olursak adam genç bakımlı kardeşim ağabeyim olsun yüzüne bakılmayacak insan değil içinde bulunduğu sektörle beraber güzel de giyinen biri çok düşününce aklımda kalan bunlar yani eşim kendine bir an rakip gordu. Erkek egosu ile tvde görüp kendini kıyaslaması kadar basit birşey aslında ben büyümeden halletmeye çalışıyorum..

Tövbe tövbe adama bak"bana güldüğün gibi kimseye gülmeni istemiyorum" demiş. Artık ne demek istemiş. Bence haddini aşan bir cümle ama siz ona da bir şey bulursunuz şimdi. Bir de iş görüşmesine gelen sizsiniz adam tabii ki sizi tartıp ölçmek için sizinl konuşacak size bakacak.

Görüşmelere neden eşinizle gittiniz ki? Biz sevgiliylen beni götürse bile arabada beklerdi. Şimdide olsa aynısını yaparız. Bana çok saçma geldi. Eşinizin kıskançlığı bayağı üst noktpşarda demekki..

Böyle bir başlık açınca herhalde referandumda biri evet diyecek arkadaşta o nuu hayıra ikna edecek diye anladım ben referandumla kafayı bozdum hayırlısı artık

bana birisi yanında kocasıyla iş görüşmesine gelse işe almam. hani neden geri dönüş yok diye düşünüyorsanız aklınızda bulunsun. eşinizle gitmeniz ben bilmem beyim bilir tarzı bir izlenim yaratıyor bende..
Ben görüşmeyi bile yapmam yine siz görüşüp işe almıyorsunuz:)

Back