• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim işyerindeki bayanla fazla alakalı yardımmmm

sultan3535

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
5
0
16
İzmir
eşimle işyerindeki bayan yüzünden boşanma safhasına geldik
.10 yıllık evliyim.eşimle son 1 yıldır problem yaşıyorum..eşim özel bir işyerinde oraya bir kadın alıyorlar 28 yaşında evli çocuklu bir kadın ve arabası var şehir dışına bir saatlik yola beraber gidip akşam beraber geliyolar.beni tanıştırdı ailecek 4 lü görüşmelere başladık.fakat kadının lavbali konuşmalarından kocamın kendi eşinin benim hepimiz varken cinsel içerikli konuşmalarından rahatsız oldum ilişkimi kesmek istedim eşime söledim o açık net bir kadın sen uyduruyosun dedi.işyerinde eşimle adları çıkmış,beraber gidip geldiğimiz için çıkarıyorlar dedi o benim bacım dedi falan filan işyerinden bazı kişiler bana. kocan o kadınla samimi olmasın sende olma diye uyarı yaptılar kocama söledim yine onlar iftira ediyor dedi..her onlara yemeğe gittiğimizde kocam içip kavga çıkarıyordu bana hakaretler ediyordu bi keresinde silah çekti.alkol problemi var içince kişilik değiştiryor hiç birşey soramıyorum hemen deliriyor..facede kadının sayfasına aşk şarkıları atmalar gece msj yazmalar telefonda günde 10 kere saatlerce konuşmalar..aynı işyerinde bu ne msjlar diye sorduğumda işle ilgili numune mesajları atıyorum dedi.daha sonra kadını uyardım..eşimin sana karşı zaafını hissediyorum senden bir his olmadığını biliyorum ama eşim sana aşık dedim.tabi bunu demekle yanlış yaptığımı anladım kadın kendini kocama mağdur gösterdi,karın böyle düşünüyormuş görüşmemiz doğru olmaz ben işten çıkıyorum dedi ve çıktı..onun işten çıktığı gün kocamla kavga ettik.bana senin yüzünden arkadaşım bacım işten çıktı ekmeğiyle oynadın dedi benim boğazımı sıkmaya başladı zor zaptteddik.sanane onun ekmeğinden sen kendi evinin ekmeğine bak dedim..kocam bileklerini kesti bana güvenmiyorsun beni hiç tanımamışsın ben evime giren çıkan bacı dediğim insana bu gözle bakmam.muhabbetimiz sadece arkadaşça dedi yeminler etti..daha sonra gidip kadının eşindende kendisindende işe geri dönmesi için yalvardı.üstelik benim dşüncelerimi kadının kocasıda biliyor..ortalığı ben karıştırmışım diye benimle görüşmüyorlar kocamla görüşüp eve çağırıyorlar muhabbet ediyorlar..kocamı karı koca kullanıyorlar ama ben bunu kocama anlatamıyorum iki arada bir derede kaldım napıcamı nasıl davranıcağımı bilmiyorum rest çektim ya arkadaşın ya ben dedim..bana hükmedemezsin kimle görüşceme ben karar veririm sen istersen görüşmessin bana evden git dersen giderim dedi daha neler neler sorun söyleyim napıcamı şaşırdım.aralarında cinsellik yok eminim.ama kocam zaaflı ona karşı ve karşı tarafın evli olması onun duygularını içine atmasına ve acı çekmesine sebep bunu hissediyorum.napıcam ben ya

alkol , boğaz sıkmalar , silah çekmeler , bilek kesmeler bunları geçtin işyerinde bayana yakınlaşmasına mı takıldınn

Allah aşkına bırak kadını da kendi can sağlığını düşün

hiç mi değerini bilmiyorsun

Kusura bakmayın ama kocanızın ruh sağlığının pek yerinde olduğunu sanmıyorum..

İçki problemi, içince değişmesi,size silah çekmesi, bileklerini kesmesi...

Kısacası şöyle diyeyim.
Keşke tek probleminiz bu kadın olsa..

.10 yıllık evliyim.eşimle son 1 yıldır problem yaşıyorum..eşim özel bir işyerinde oraya bir kadın alıyorlar 28 yaşında evli çocuklu bir kadın ve arabası var şehir dışına bir saatlik yola beraber gidip akşam beraber geliyolar.beni tanıştırdı ailecek 4 lü görüşmelere başladık.fakat kadının lavbali konuşmalarından kocamın kendi eşinin benim hepimiz varken cinsel içerikli konuşmalarından rahatsız oldum ilişkimi kesmek istedim eşime söledim o açık net bir kadın sen uyduruyosun dedi.işyerinde eşimle adları çıkmış,beraber gidip geldiğimiz için çıkarıyorlar dedi o benim bacım dedi falan filan işyerinden bazı kişiler bana. kocan o kadınla samimi olmasın sende olma diye uyarı yaptılar kocama söledim yine onlar iftira ediyor dedi..her onlara yemeğe gittiğimizde kocam içip kavga çıkarıyordu bana hakaretler ediyordu bi keresinde silah çekti.alkol problemi var içince kişilik değiştiryor hiç birşey soramıyorum hemen deliriyor..facede kadının sayfasına aşk şarkıları atmalar gece msj yazmalar telefonda günde 10 kere saatlerce konuşmalar..aynı işyerinde bu ne msjlar diye sorduğumda işle ilgili numune mesajları atıyorum dedi.daha sonra kadını uyardım..eşimin sana karşı zaafını hissediyorum senden bir his olmadığını biliyorum ama eşim sana aşık dedim.tabi bunu demekle yanlış yaptığımı anladım kadın kendini kocama mağdur gösterdi,karın böyle düşünüyormuş görüşmemiz doğru olmaz ben işten çıkıyorum dedi ve çıktı..onun işten çıktığı gün kocamla kavga ettik.bana senin yüzünden arkadaşım bacım işten çıktı ekmeğiyle oynadın dedi benim boğazımı sıkmaya başladı zor zaptteddik.sanane onun ekmeğinden sen kendi evinin ekmeğine bak dedim..kocam bileklerini kesti bana güvenmiyorsun beni hiç tanımamışsın ben evime giren çıkan bacı dediğim insana bu gözle bakmam.muhabbetimiz sadece arkadaşça dedi yeminler etti..daha sonra gidip kadının eşindende kendisindende işe geri dönmesi için yalvardı.üstelik benim dşüncelerimi kadının kocasıda biliyor..ortalığı ben karıştırmışım diye benimle görüşmüyorlar kocamla görüşüp eve çağırıyorlar muhabbet ediyorlar..kocamı karı koca kullanıyorlar ama ben bunu kocama anlatamıyorum iki arada bir derede kaldım napıcamı nasıl davranıcağımı bilmiyorum rest çektim ya arkadaşın ya ben dedim..bana hükmedemezsin kimle görüşceme ben karar veririm sen istersen görüşmessin bana evden git dersen giderim dedi daha neler neler sorun söyleyim napıcamı şaşırdım.aralarında cinsellik yok eminim.ama kocam zaaflı ona karşı ve karşı tarafın evli olması onun duygularını içine atmasına ve acı çekmesine sebep bunu hissediyorum.napıcam ben ya

sanırım eşin senin boşanma davasını açmanı beklıyor. okurken kafam karıştı, nasıl bir evlilik
nasıl bir iş arkadaşlığı...tek sevindiğin nokta; cinsellik yaşamıyor olmaları öyle mi??

sen olmadan eşin nasıl bir başka çiftin evine gidebiliyor??
ve herkesın ıcınde seni rezil edebiliyor??

eşin senden çoktan gitmiş
boşanmamak için sen neyi beklıyorsun canım?

ve,,pes diyorum
eşinin pişkinliğine.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama eşiniz de o kadın kadar normal olmayan davranışlarda bulunuyor bugün kendine zarar veren yarın karısına da verir çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yoksa eşinizle sorunlarınızı ya bir psikiyatri yardımı ile çözün ya da hazır çocuğunuz yokken ayrılığı düşünün ve anladığım kadarıyla kocanız o kadına aşık olmuş suçlu insan üste çıkmak için agresifleşir. ateş olmayan yerden duman da tütmez o kocasını kandırmış eşiniz de sizi kandırma derdinde ayrıca silah çekmek de nedir? muhtemelen bileklerini de o kadın için bunalıma girip kesmiş. benim görüşüm böyle. umarım en kısa zamanda atlatırsınız tüm bu olayları.

Alkol bağımlılığı, kişilik bozukluğu, silah çekmeler, bileklerini kesmeler bildiğiniz ruh hastası:53:
Allah aşkına siz bu adamla nasıl 10 yıl yaşadınız.
Can güvenliğiniz yok.
Aileniz hiç bir şey demiyor mu?
Bırakın kime aşık olursa olsun en azından kazasız belasız kurtulursunuz.
Def edin gitsin...

Boşanmak için neyi bekliyorsunuz Allah aşkına?

Sizin o kadar tepkinize ragmen hala görüşmeye devam edip,
size resti çekebiliyor!

Demiyor ki evet karım için vazgeçerim herşeyden ,
yeter ki huzurumuz bozulmasın!

Sıkıyorsa desin bakalım, o zaman görelim erkekliğini!

Kusura bakmayın çok sinirlendim!

[/Qortak çocuğumuz yok.ortak malımız var ailem yok gelirim yok memurdum 20 sene çalıştım ayrıldım işten yaşımı bekliyorum seneye maaşım bağlanacak maaşımı bekliyorum çalışırken olsaydı böyle bir durum çoktan boşanmıştım.ama şuan ortada kalırım.42 yaşındayım ve ünüversite mezunuyum.eşim 38 yaşında.evden kovdum eşyalarını kapıya koydum geri geldi üzmüycem seni dedi son 2 aydır kavga etmiyoruz.neden çünkü ben artık bişey sormuyorum o yüzden sorsam üzerime sıçrıycak.ama telefon dökümlerini görüyorum o kadınla uzun uzun görüşüyo onu kapayıyo kocasıyla görüşüyo ve mesaj gördüm kadını geri işyerine aldırıyor bayramdan sonra nevar işi o biliyormuş falan filan kocasıyla konuşayım diyorum kocasınada güvenmiyorum üstelik bukadar dedikoduları yaşananları kocası biliyor ve bile bile işe alınması için yalvarıyor işyeri özel bi işyeri asgari ücretli üstelik şehire 1 saat uzaklıkta. ne amaçla bukadar zorluğu göze alıyolar anlamadım üstelik çocukları küçük bakacak kimse yok bakıcı tutacakmış ne alaka aldığını bakıcıya ben anlayamadım ne yapmak istiyorlaar.kadın tuhaf bir kadın kayınbiraderiylede adı çıkmış.bunu kocama söledim.sen uyduruyon dedi.hem olsada banane beni işi ilgilendirir dedi.kocam kocasıyla çok samimi

Seneye emekli olacaksın, adamdan nafaka da alırsın zaten. Daha ne bekliyorsun ki?

Aşk şarkıları, mesajlar, saatlerce konuşmalar... Belli bacısıymış :37:

[/Qortak çocuğumuz yok.ortak malımız var ailem yok gelirim yok memurdum 20 sene çalıştım ayrıldım işten yaşımı bekliyorum seneye maaşım bağlanacak maaşımı bekliyorum çalışırken olsaydı böyle bir durum çoktan boşanmıştım.ama şuan ortada kalırım.42 yaşındayım ve ünüversite mezunuyum.eşim 38 yaşında.evden kovdum eşyalarını kapıya koydum geri geldi üzmüycem seni dedi son 2 aydır kavga etmiyoruz.neden çünkü ben artık bişey sormuyorum o yüzden sorsam üzerime sıçrıycak.ama telefon dökümlerini görüyorum o kadınla uzun uzun görüşüyo onu kapayıyo kocasıyla görüşüyo ve mesaj gördüm kadını geri işyerine aldırıyor bayramdan sonra nevar işi o biliyormuş falan filan kocasıyla konuşayım diyorum kocasınada güvenmiyorum üstelik bukadar dedikoduları yaşananları kocası biliyor ve bile bile işe alınması için yalvarıyor işyeri özel bi işyeri asgari ücretli üstelik şehire 1 saat uzaklıkta. ne amaçla bukadar zorluğu göze alıyolar anlamadım üstelik çocukları küçük bakacak kimse yok bakıcı tutacakmış ne alaka aldığını bakıcıya ben anlayamadım ne yapmak istiyorlaar.kadın tuhaf bir kadın kayınbiraderiylede adı çıkmış.bunu kocama söledim.sen uyduruyon dedi.hem olsada banane beni işi ilgilendirir dedi.kocam kocasıyla çok samimi

ayrıca
ne kadın
ne de eşi
hiç normal değiller!

"Ortak çocuğumuz yok"derken..birinizden birinizin ikinci evliliği mi?
Sizin çocuğunuz var mı?

kadınla veya kocasıyla uğraşmaktan konuşmaktan vazgeçin artık konunun zaten kadın diye açılması bile beni şaşırttı

konu kadın değil konu eşinin davranışları Allah korusun kendi bileği yerine sizin bi yerinizi kesebilirdi

ne yapın ne edin boşanın can sağlığınız yok eşininde boşanmak iyisine gelir

para biriktirmeye bak olayları görmezden gel nasılsa maaşında bağlanacakmış ayrıl gitsin

Son düzenleme:

okudukça aklıma çok kötü şeyler geliyor:53:
Mide bulandırıcı bir şeyler.
İnşallah yanılıyorumdur kadının çocukları var çünkü yazık

kadının kocası neden rahatsız olmamış acaba.
adam mı çok geniş, sen mi pimpiriklisin tam anlayamadım.

Kocanın marifetleri 1 değil 5 değil...

Boğaz sıkmalar, silah dayamalar, bilek kesmeler, sensiz başkasının evine gitmeler... Allah bilir seninle ilgili onlarla birlik de oluyodur... Ne oluyor ya...
Neden buna katlanıyosun ki? Değer mi?

ikimizinde 2 ci evliliği ve onun bir kızı benim bir kızım var

"Şu an ortada kalırım"demişsiniz ya..Bir süre kızınızda kalamaz mısınız?
Nasıl olsa seneye maaşınız bağlanacakmış..

Bana sorarsanız kocanızın o kadınla alakasını kesmesi de çözüm olmaz..
Kocanız problemli bir insan..
Hani tartışmakla ya da kapı önüne koymakla yola gelecek bir insan değil..

Yalnız kadına da bir anlam veremedim, o ayrı..

Ne diyeyim..İşiniz zor..

Back