• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim işten ayrılmamı istiyor

Bence esiniz agir sacmalamis. Yani bu oyle bir sey ki bazen insanlarin agzina dolanmis oluyor bazi seyler. Benim memleketimde herkes birbirine gulum der mesela 😂 patron da demis olabilir. Asilma artniyeti sezilse bence ona gore cevap verilir. Her sey disardan gorundugu gibi degildir ki.

tamam eşinin tavrı garip de sizin patron da garip

hani konuşurken denir belki de yazışırken güzelim diye neden yazar ki insan

hani desen ki patron bana kızıyordu "bak güzelim, bu adamlara imzasız para verme yarın inkar ederler" dedi eşim de bunu duydu ne var bunda derdim

bu konuşma dilince olur oradaki güzelim de yanlış anlaşılmaz lakin mesajın içeriğinde nasıl bir güzelim var onu bilemedik

Merhaba hanımlar, sabah sabah kimseyle konışamadığım için buraya konu açıyorum yardım istiyorum.

Yeni evliyim, Dün gece evde televizyonumuz bozuktu eşimle güzel güzel vakit geçirdik. Ben tuvalatteyken telefonumu karıştırmış patronumla olan konuşmalarımı okumuş. Neredeyse tamamı işle ilgili konuşmalar. Ben işle ilgili hiç bir şeyi silmediğim için benimle dalga ooo 2 yıl önceki mesajlar duruyor onlara bakayım dedi. Patron iki yerde ‘güzelim’ demiş. Buna çok sinirlendi bu nasıl insan resmen yavşamış bu nasıl olur hemen işten çıkıyorsun diye bağırmaya başladı. Ben yanlış anladığını söylememe rağmen hemen işten çıkacaksın yoksa bu evlilik tehlikeye girer dedi. Bunu söyleyince çok sinirlendim beni tehdit etme diye bağırdım, küs uyuduk.

Sabahta o adam sana güzelim demiş sende emoji koyup sırıtmışsın mutlu olmuşsun dedi. Bu güvensizliği beni çok sinirlendirdi. Hemen bugün işten ayrılmamı istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Eşimin de kendi bunyesin de çalıstırdığı kızlı erkekli grup var. İşi dolayisiyla gün icinde mesajlasmalari da oluyor. Ama hiç bu sekilde hitap ettiğini duymadım okumadım. Eğer olsa burnundan getiririm. Bekarken yazdiğı seylere denk gelsem yine hoşuma gitmez . Bekarken mesafeyi koruyamayan evliyken de koruyamaz. Kendi açimdan baktigimda bana boyle hitap etse patronum evli ya da bekarken hiç hosuma gitmezdi. Tabi patronunuzun yaşı ya da aile den birinin tanidigimi o da onemli. Amcamın arkadaşının yaninda çalışırken , arkadaşı arada güzelim derdi ama o abinin hitap şekli oyleydi ve herkese derdi. Tabi durum ne olursa olsun esinizin evliliği öne sürmesi çok çirkin.

bütün yorumları okudum hiç soran olmamış
bu patron kaç yaşında , ve bu tarz hareketleri olan bir adam mı ,
bana göre niyet önemli , patronun daha önce başk bir çalışanla böyle bir vukatı yoksa
kocan saçmalıyor ,
40lı yaşlarda, bana karşı olmadı ama bu tarz hareketleri olan bir insan.
bana karşı art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama evli olmasına rağmen başka insanlarla konuştuğunu gördüm.
çalışanlarına karşı böyle bir durum olduğunu hiç duymadım.

tamam eşinin tavrı garip de sizin patron da garip

hani konuşurken denir belki de yazışırken güzelim diye neden yazar ki insan

hani desen ki patron bana kızıyordu "bak güzelim, bu adamlara imzasız para verme yarın inkar ederler" dedi eşim de bunu duydu ne var bunda derdim

bu konuşma dilince olur oradaki güzelim de yanlış anlaşılmaz lakin mesajın içeriğinde nasıl bir güzelim var onu bilemedik
kendi maaşımdan eksik olan almam gereken bi parayı alayım mı diye sordum. al tabii güzelim banka elinin altında yazmış. geçmiş zaman hatırlamıyorum pek

Patronunuz size guzelim mi diyor?
eşimin müdürü eşime yakışıklım dese o kurumu o mudurle beraber yakarım.
eşiniz haklı.
patronda patronluğunu bilsin.

şimdi gördüm

yani o mesaj da benim örnek verdiğim gibiymiş

bana olabilir gibi geldi

ama işin niteliği kişi sayısı ortam vs önemli

yani benim yıllarca meslektaş patronum vardı adam ablacım derdi benden 18 yaş büyüktü

o tamamen ne diyeceğini bilememekten gelen bir durumda

tamam ablacım sen nasıl dersen öyle yapalım derdi mesela

iyi de bana bir daha tatlim/canim diye hitap etmeyin demek varken, neden istifa edesiniz ki,
sanki istifa etseniz hemen is bulabilecek misiniz.
bi de yeni buldugunuz iste de boyle birisi denk gelebilir.
O zaman da uyarmak yerine istifa mi edeceksiniz.

Merhaba hanımlar, sabah sabah kimseyle konışamadığım için buraya konu açıyorum yardım istiyorum.

Yeni evliyim, Dün gece evde televizyonumuz bozuktu eşimle güzel güzel vakit geçirdik. Ben tuvalatteyken telefonumu karıştırmış patronumla olan konuşmalarımı okumuş. Neredeyse tamamı işle ilgili konuşmalar. Ben işle ilgili hiç bir şeyi silmediğim için benimle dalga ooo 2 yıl önceki mesajlar duruyor onlara bakayım dedi. Patron iki yerde ‘güzelim’ demiş. Buna çok sinirlendi bu nasıl insan resmen yavşamış bu nasıl olur hemen işten çıkıyorsun diye bağırmaya başladı. Ben yanlış anladığını söylememe rağmen hemen işten çıkacaksın yoksa bu evlilik tehlikeye girer dedi. Bunu söyleyince çok sinirlendim beni tehdit etme diye bağırdım, küs uyuduk.

Sabahta o adam sana güzelim demiş sende emoji koyup sırıtmışsın mutlu olmuşsun dedi. Bu güvensizliği beni çok sinirlendirdi. Hemen bugün işten ayrılmamı istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
İş ilişkilerinde hanım- bey dışında konuşmaları sevmem yapı gereği abi abla canım gereksiz samimiyet oluşturur. Eşinizi bi nebze hak verdim empati yaparak düşünmenizi ve siz olsaydınız nasıl tepki verirdiniz öyle değerlendirin 5 yıldır aynı iş yerinde aynı insanlarla çalışıyorum izin vermem konuşamazlar

benimki bir kere aslansın kaplasın demişti mesajla :D yani bizim işyeri kurumsal bi yer değil ama patronla mesafemiz vardır. yine de değişik bir samimiyetimiz var. bana güzelim dese rahatsız olmazdım çünkü kalben bir nevi abi olarak görüyorum. hani bu patrondan patrona değişir. üstelik iki sene olmuş. işten memnun isen bu yüzden istifa etme derim.

Eşiniz sinirlenmekte haklı tabi ki. Ne münasebet, patronunuz size ne hakla güzelim diyebilir? Bu ne laubalilik? Bence o işten ayrılın ve başka bir işe girin.

Eşinizin sizin telefonunuzu karıştırması daha büyük sorun bence. Acaba karım ne işler çeviriyor, bakayım kiminle ne konuşmuş diye siz yokken didiklemiş resmen. 2 yıl öncesine kadar inmiş, işten çıkıp çıkmamanızdan ziyade size güvenmeyen ve özelinize saygısı olmayan bir adamla evlisiniz önce bunu düşünün.

Sana güvenmiyorsa bu evlik olmasın adam da kadında birbirine güvenecek. Evli de olsak telefon kişiye özeldir karıştırma olmaz güvense zaten yapmaz.

Empati kurun bence, eşinize bir bayan arkadaşı tatlım, yakışıklım vs. Dese ne düşünürdünüz?

Eşiniz 2 sene önceki mesajlara kadar karışmıştırma hakkını nereden buluyor?

Güzelim kelimesi bence de gereksiz bir kelime, eşimin bana karşı genel hitap şeklidir başkası söylese niyeti farklı olmasa da hoşlanmadığımı dile getirirdim bir şekilde.

Eşinizin hemen işten çık demesi de fazla bir tepki bana kalırsa. Çıkacaksınız bile iş bulmadan çıkmayın.

Guzelim ne demek bu ne samimiyet. Sizinde smiley koymaniz ayri bir tuhaf. Birde esinizin tepki gostermesine sinirlenmissiniz. Adam dibine kadar hakli. Benim esimle bir bayan amiri bu sekilde gevsek gevsek konussa bende deliririm. Herseyin bir siniri var. Sizin patronunuz o siniri baya asmis.

merhaba ben işe basladım 5 yıl önce paton sureklı gülüm cay verirmisn gülüm hesap cıkarrırmısın falan dıyordu allahım esıım kıskanc deli gıbı hemde içimden dedım boku yedim nereye dustum bu adam sapık dedım
sonra bı kac gun gecti atölyeden arkadaslar geldı adam herkese gülüm dıyor esım geldı onada gülüm dedı dedım adam agız alıskanlıgı yanı cokta on yargılı olmasın bence esın

yaa güzelim kelimesi hoş değil evet ama eski konusmalarmış onlar hala diyor mu yani evlenmeden önceki konusmalar ise tamamdr . mesafe koyarsınız olur biter..
İş bulmadan çıkmayın derim ben.. eşinize söyleyın iş bulup çıkayım diyin.. hee eğer çalışma falan der ise o zaman şartlar sunun burada sigortam ödeniyor sen ödeyebilecekmsn su maastan fln de ..

mesela bende 13 yıldır aynı işyerındeyım.. 4 patronum var 3 ismimle hitap eder 1i canım der ..
ama o adam herkese canım diyor yani karakteri öyle o yuzden takılmadım.. belirli yıldan snra samımıyet olabiliyor
bir de işyerınde kaç kişi oldugunuzla alakalı mesela biz 13-14 kişiyiz herkes herkesin derdini eşini ailesini bilir dertleşiriz..

Back