- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- Konu Sahibi acabaolabilirmi
İşten çıkmazsanız hep bu huzursuzluk devam edicek biliyorsunuz dimi? Ben iş hayatına ilk atıldıgım zaman çok benzer şeyler yaşadım. O dönem eşimle sevgiliydik ve patron değil ama aynı kurumda çalıştıgım biri çok sık gidip gelmeye başlamıştı yanıma. Geliyor işte sohbet muhabbet ediyoruz falan eşiminde bi şekilde haberi oluyor tabi. Adamın işi bahane edip sohbet açmak için attıgı mesajları görünce ve sık gelip gittiğini duyunca çok kızmıştı. Bir daha gelirse tersle, resmen yazıyor sana filan demişti. Bende boş kıskançlık yaptıgını düşünmüştüm. Adam benden yaşça büyük oldugu için (ki aynı zamanda evliydi) yakıştıramıyordum açıkçası. Ama zamanla gördüm ki eşim haklı. Çünkü sohbet yavaş yavaş "gözlerin çok güzel, saçlarını okşamak istedim, benle sizli bizli konuşma" ya varınca anca dank etti. Anında numarasını engelledim, o gelince işim var diyip başka bi yere gittim, karşılaşınca görmezden geldim falan.. Biz kadınlar bu konuda saf olabiliyoruz bazen. Erkekler hem cinslerinin niyetini daha iyi anlıyorlar. Ben eşinizin söylediklerini göz ardı etmeyin derim..Ön muhasebeciyim ama ofisteki bütün koordinasyonun nerdeyse hepsini ben yapıyorum. İş saatleri içinde devamlı iletişim içindeyiz. Gördüğü mesajlarda iş saati içerisinde olan mesajlar. Hemn bugün ayrılacağımı söylememi istiyor ama ben hemen ayrılamam deyince tartışıyoruz