• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim işten ayrılmamı istiyor

Ön muhasebeciyim ama ofisteki bütün koordinasyonun nerdeyse hepsini ben yapıyorum. İş saatleri içinde devamlı iletişim içindeyiz. Gördüğü mesajlarda iş saati içerisinde olan mesajlar. Hemn bugün ayrılacağımı söylememi istiyor ama ben hemen ayrılamam deyince tartışıyoruz
İşten çıkmazsanız hep bu huzursuzluk devam edicek biliyorsunuz dimi? Ben iş hayatına ilk atıldıgım zaman çok benzer şeyler yaşadım. O dönem eşimle sevgiliydik ve patron değil ama aynı kurumda çalıştıgım biri çok sık gidip gelmeye başlamıştı yanıma. Geliyor işte sohbet muhabbet ediyoruz falan eşiminde bi şekilde haberi oluyor tabi. Adamın işi bahane edip sohbet açmak için attıgı mesajları görünce ve sık gelip gittiğini duyunca çok kızmıştı. Bir daha gelirse tersle, resmen yazıyor sana filan demişti. Bende boş kıskançlık yaptıgını düşünmüştüm. Adam benden yaşça büyük oldugu için (ki aynı zamanda evliydi) yakıştıramıyordum açıkçası. Ama zamanla gördüm ki eşim haklı. Çünkü sohbet yavaş yavaş "gözlerin çok güzel, saçlarını okşamak istedim, benle sizli bizli konuşma" ya varınca anca dank etti. Anında numarasını engelledim, o gelince işim var diyip başka bi yere gittim, karşılaşınca görmezden geldim falan.. Biz kadınlar bu konuda saf olabiliyoruz bazen. Erkekler hem cinslerinin niyetini daha iyi anlıyorlar. Ben eşinizin söylediklerini göz ardı etmeyin derim..

Birincisi: esiniz ne hakla telefonunuzu karistiriyor?

Ikincisi: bu tarz hitaplar filan bana cok anormal gelmiyor. Benim babam da bu tarz guzelim, canim hitaplarini cok kullanir. Bu yuzden yanlis anlasildigi da cok olmustur ama uslubu bu yani adamin.

Eger esiniz iki guzelim lafindan patronun asildigini dusunuyorsa ya da sizden supheleniyorsa donsun bi kendi zihniyetine baksin.

Patronunuzun yaptığı hoş değil tabiki. Ama bunun için işten ayrılmak bilmiyorum ama sizi pişman edebilir. İşten çıkıp başka bir iş mi bulacaksınız yoksa artık çalışmayı mi birakacaksiniz.

Eşinizin patronu olan kadının eşinize yakışıklım diye hitap ettiğini düşünün? İşin tuhaf tarafı sizin bundan rahatsız olmayıp gülücük emojisi koymanız. Evlenmeden önce olduysa da neticede patron aynı patron. Hangi erkek olsa rahatsız olur.

Başlığı okudum, haldır hüldür eşine saydırmak için konuyu açmıştım ki... eşini haklı buldum.
Aynı konu tersten açılmış olsa şu an bütün forum eş kişisine saldırıyor olurdu.. Bu evlilik biter minvalinde tehdit etmesi hoş değil tabi ama o anlık öfkeyle söylemiş olduğunu tahmin ediyorum.
İş bulmadan ayrılmayın asla.

• Beğen
Reactions: H M
Yeni iş bulmadan asla işten çıkmayın. Sizi boşanmakla tehdit eden eşiniz, başka bir şey için tekrar tehdit eder. Oyuncağı olursunuz y da kalırsınız ortada işsiz güçsüz.

Valla rahatsiz olunur.Samimi bi laf cunku.
Eşinizde ciddiyetini anlayin diye size boyle bir tepki vermis. Ama daha ilimli olmasini beklesek de şimdi normal olan kiskanclik güdülerini hisleride çekemeyiz tamamen herkesten.
Benm esime boyle konuşulsa acayip kıl olurum doğruya doğru.
Eşinizle orta yolu bulun ama içi rahat etmeyecektir. Zaten muhasebeciyi yerine birini bulmadikca zor cikartirlar. Hem onu ayarlar hemde baska is bakarsiniz.

bütün yorumları okudum hiç soran olmamış
bu patron kaç yaşında , ve bu tarz hareketleri olan bir adam mı ,
bana göre niyet önemli , patronun daha önce başk bir çalışanla böyle bir vukatı yoksa
kocan saçmalıyor ,

Eşiniz kesinlikle çok haklı. Başka bir iş bulabileceğinizi düşünüyorsanız işten ayrılın bence. Hemen bulamayacak durumdaysanız eşinizden biraz zaman isteyin

Bana çok absürt gelmedi tatlım canım demesi, genel olarak bu hitap şekillerini kullanıyor olabilir. Yani bu konuşması size özel değildir diye düşünüyorum. Bizde patronumla sık sık yazışırız çünkü artık tüm şirketlerde işler böyle yürüyor. O, ne demek yazışmak!!! diyen arkadaşlar muhtemelen ya çalışmıyordur, ya da sizin gibi patronla sürekli dirsek temasında bir iş yapmıyorlardır.

Eşinizi nasıl ikna edersiniz ya da ikna etmeli misiniz bilemiyorum bu tamamen sizin kararınız.

ne var dediyse ki eminim patronun senden yaşça büyük birisi. sen 2 seneden fazladır çalışıyorsun kızı gibi görüyor olabilir ki belli bir süre sonra aile oluyorsun işyerindekilerle.
eşin abartıyor

Bence eşiniz haklı. Aynı durumda olmak istemezdim. Ki verilen emojili cevap daha rahatsız edici gelirdi bana. Sanki flörtleşiliyor da sizin hoşunuza gidiyor. Görmezden gelmesini tercih ederdim eşimin. Güvensizlik de kişiliğine dönük olurdu. Hayatımda buna gülen bir erkek istemezdim demek istediğim bu aslında. İşten çıkmanızı istemesini anlıyorum. Başka bir işe de bir süre girmeyin en iyisi.

Eşiniz haklı ama evlilikle tehdit etmek biraz abartı.patronla laubali muhabbetleri hiç sevmem kadın olsun erkek olsun herkes mesafesini korumalı yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için.esiniz sadece patronun kelimesine değil sizin tepkinize de çok kızmış ki yerden göğe haklı.benim eşimin kadın patronu olsa yada mesai arkadaşı olsa aynı tepkiyi verse ben büyük olay çıkarırdım. Başka bir iş arayın ve sonra ayrılın yoksa eşinizin içi hiç rahat etmeyecek siz inat ettikçe de şüpheleri artacak.

Birincisi: esiniz ne hakla telefonunuzu karistiriyor?

Ikincisi: bu tarz hitaplar filan bana cok anormal gelmiyor. Benim babam da bu tarz guzelim, canim hitaplarini cok kullanir. Bu yuzden yanlis anlasildigi da cok olmustur ama uslubu bu yani adamin.

Eger esiniz iki guzelim lafindan patronun asildigini dusunuyorsa ya da sizden supheleniyorsa donsun bi kendi zihniyetine baksin.
Eğer konuşma sırasında güzelim denirse bence normal olabilir... ama mesaj yazarak güzelim demek kesinlikle bir artniyet karşıdakinin tepkisini ölçmektir bence..
Konu sahibinin eşine hakveriyorum bu durumda

Eğer konuşma sırasında güzelim denirse bence normal olabilir... ama mesaj yazarak güzelim demek kesinlikle bir artniyet karşıdakinin tepkisini ölçmektir bence..
Konu sahibinin eşine hakveriyorum bu durumda
Yani bu çok yoruma açık bir nokta. Konu sahibi kaç senedir orada çalışıyor, patronuyla iletişimi nasıl, kendisi bir art niyet seziyor mu.. Bunlar çok önemli. Benim ortağım, 10 yıldır beraber çalıştığım insan da bana bazen güzelim der. Sadece bir hitap şeklidir. Güzelim diye yazadabilir, art niyet aramam.

Ben art niyeti konu sahibinin eşinde ararım bu durumda. Çünkü en ufak boşlukta telefonu karıştırması, iki sene önceki konuşmalara gitmesi, iki tane lafı cımbızla seçip hadise çıkarması.. bence bu yaklaşım çok daha art niyetli.

Şimdi böyle konuşunca sanki laubali bir iletişimim varmış gibi anlaşılmasın iş hayatımda. Asla sınırlarımdan taviz vermem karşımdakine karşı. Erkek ağırlıklı bir sektörde çalışıyorum, böyle de olmak zorunda. Dediğim gibi ortağım istisnadır, abim babam gibidir. O sebeple üslubunda art niyet aramam.

valla çok abartıyosunuz gibi geldi bana. ben 4 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum anam babam ve erkek arkadaşımdan daha çok görüyorum patronumu . bende burada yüksek konumda olmama rağmen patronum özellikle kızacağı zaman sinirini bastırmak için güzelim ama neden onu öyle yaptın diye çıkışır :D asla bana sarktığını ettiğini düşünmedim ki zaten öyle bi durum yok olamaz da .
baktığınız pencerenin temizliği çok önemli yaaaa

Adam gayet yürümüş.
Hadi öyle olmasın, çok laubali.
Eşiniz haklı.
Ama şartları iyi bir iştir, insan kıyıp da çıkamaz, ona da hak veririm.

Back