Eşim ile kavga ettik

essssssoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
6
7
1
25
6 aylık evliyim en son bayram ziyareti için memlekete gittik gelirken eltimde bizimle geldi eşim eltimin araba kapısını açtı bende daha sonrasında kendisine bunun hoşuma gitmediğini belirttim kendisi ise aşırı bı sinir gösterdi ben haksizmisim aklım yokmuş vs vs bı çok şey saydı şimdi de bunun için benimle kavgalı konuşmuyor ben nerede hata yaptım hoşuma gitmeyen şeyi söylediğim için bir niye suçlu oluyorum???

6 aylık evliyim en son bayram ziyareti için memlekete gittik gelirken eltimde bizimle geldi eşim eltimin araba kapısını açtı bende daha sonrasında kendisine bunun hoşuma gitmediğini belirttim kendisi ise aşırı bı sinir gösterdi ben haksizmisim aklım yokmuş vs vs bı çok şey saydı şimdi de bunun için benimle kavgalı konuşmuyor ben nerede hata yaptım hoşuma gitmeyen şeyi söylediğim için bir niye suçlu oluyorum???
Ne var kapısını actıysa? Aşk mı ilan ettı. Daha ne kadar sacmalık duyabilirim dedıkce level atlıyorsunuz.

Eltinin kapisini acmaya kizmak
Bunun icin eşe hakaret etmek.

Son zamanlarda gordugum en uyumlu cift, lutfen ayrılmayın

Gerçekten böyle adamları çok mu arıyorsunuz ya ? Dışarıda kadınlara kapı açmalar,evde eşine hakaret etmeler...
Ayrıca kapı açmakta bir şey yok konu sahibi. Siz fazla mı kıskanıyorsunuz eşinizi ? Tabii bu size ettiği hakareti haklı kılmıyor.

İma ettiğiniz şey herkesi sinirlendirir. Eltinizde gözü olduğunu düşündüğünüz bir insanla neden hala evli kalıyorsunuz, yok öyle düşünmüyorum diyorsanız neden ima edip adamı sinirlendiriyorsunuz?

Onun kapısını açıp sizin kapıyı açmadıysa sitem etmek, sinirlenmekte haklısınız. Ama sadece onun kapısını açtıysa çok normal. Abartılacak bir şey yok bunda diye düşünüyorum. Hatta bunu ben yaşamış olsam eşimin nazikliğiyle mutluluk duyarım.

Sizin kapınızı açmayıp eltinizin kapısını açtıysa haklısınız ben olsam bende kızardım. Gerçi ben her halükarda eltimin kapısını açtı diye kızardım

bunun hoşuma gitmediğini belirttim kendisi ise aşırı bı sinir gösterdi ben haksizmisim aklım yokmuş vs vs bı çok şey saydı

Hata üstüne hata olmuş. Siz abartılı tepki vermişsiniz. O da hakaret etmiş. Küçük, gereksiz bir mesele uzamış.

Arabanın kapısında problem yoksa gelsin benım kapımı açsın yengesinin eli yok mu nazikse önce bana nazik olsun da kocam kapımı açtı die ben gurur duyayım.

Eltiye kapı açtın die eşe sinirlenmek yersiz olmuş Ama akılsızsın die eşine hakaret etmesi normal değil hatta baya abartı yani . 6 aylık evlilikte böyle şeyler hiç hoş değil antin kuntin bi mesele

İma ettiğiniz şey herkesi sinirlendirir. Eltinizde gözü olduğunu düşündüğünüz bir insanla neden hala evli kalıyorsunuz, yok öyle düşünmüyorum diyorsanız neden ima edip adamı sinirlendiriyorsunuz?
İma ettiğim bişey yok ki tabii ki de açabilir ama bende varım herhangi bi neden yokken durduk yere olduğu için sadece bunu dile getirdim

Arabanın kapısında problem yoksa gelsin benım kapımı açsın yengesinin eli yok mu nazikse önce bana nazik olsun da kocam kapımı açtı die ben gurur duyayım.

Eltiye kapı açtın die eşe sinirlenmek yersiz olmuş Ama akılsızsın die eşine hakaret etmesi normal değil hatta baya abartı yani . 6 aylık evlilikte böyle şeyler hiç hoş değil antin kuntin bi mesele
Ay inanın ki sinirlenmedim sadece hoşuma gitmedi dedim fakat bambaşka boyuta taşındı iş. Hiç bir problem yok hiçbir neden yok kapıyı açması için bende ordayım bu yüzden zaten söyledim rahatsız olduğumu

İma ettiğim bişey yok ki tabii ki de açabilir ama bende varım herhangi bi neden yokken durduk yere olduğu için sadece bunu dile getirdim
Tabi ki açabilirse neden sorun çıkardınız? Sizin olmanız neyi değiştiriyor? Sizin olmadığınız ortamda mı kapı açmalıydı?

Tabi ki açabilirse neden sorun çıkardınız? Sizin olmanız neyi değiştiriyor? Sizin olmadığınız ortamda mı kapı açma

Tabi ki açabilirse neden sorun çıkardınız? Sizin olmanız neyi değiştiriyor? Sizin olmadığınız ortamda mı kapı açmalıydı?
Sorun çıkarmadım rahatsız oldum dedim uzatan kendisi oldu hoşuma gitmedi zorunda da değil. Kapı bozuktur açar eli doludur açar ama sırf kibarlık için açması beni rahatsız etti bu.

yaşi buyukse eltinizin hürmeten açmis olabilir.bazj gelenekci ailelerde yapar erkekler.siz kac yasindasiniz eltiniz kac yasinda

Ay inanın ki sinirlenmedim sadece hoşuma gitmedi dedim fakat bambaşka boyuta taşındı iş. Hiç bir problem yok hiçbir neden yok kapıyı açması için bende ordayım bu yüzden zaten söyledim rahatsız olduğumu
abisinin eşi o evin kızıdır centilmenlik yapabilir genelde şoför arkası kapı açması daha kolay geliyor yeni evli olduğunuz için siz azıcık birazcık duygusal ve kıskanç davranmış olabilirsiniz, eşinizin hakaret olayı abartı belki oda yengemle beni imada bulundu düşüncesine girmiş olabilir . Üslub çok önemli çoğu doğru kelimeyi öldürebilir haksız duruma düşürür insanı .

Sorun çıkarmadım rahatsız oldum dedim uzatan kendisi oldu hoşuma gitmedi zorunda da değil. Kapı bozuktur açar eli doludur açar ama sırf kibarlık için açması beni rahatsız etti bu.
O hoşuma gitmedinin altında çirkin bir ima var eşiniz ona sinirlenmiş işte. Bunu anlamak çok zor değil bence.

Back
X