- 20 Temmuz 2020
- 294
- 364
- 53
- Konu Sahibi Solukiklimler
İyi ki görümceye parayı vermemişsiniz. Madem abinin bu kadar birikimi var neden bunlar sizin paranızı yemek istiyor? Bence bu adamdan çocuk da yapmayın. Bir ömür geçmez bu ne yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güvenmeyin bence böyle insanlar genelde dolandiriliyorlar para hırsıyla.Vermez biliyorum. Ha öldüğünde 15 milyon civarı bir mal bırakır çocuk olursa. Onun dışında hayatteyken koklamaz koklatmaz da.
Para söz konusu olunca kimseyi sevmiyor ki. Annesi keskin bıçak istedi kadın kurbanda et kesemiyordu onu kadına almadı gittimb ben aldım.Bu adam sizi sevmiyor ki. Çıkarcı, bencil ve cimri. Niye çocuk yapmaya uğraşıyorsunuz?
Ailece hastalar sanırım. Halasının çocuğu olmadı. Bir gün gidasizliktan bayıldı yetersiz beslendiği için. Hastaneye kaldırdık. sadece yoğurt patates fasulye yiyordu. Onlari da kendisi ürettiği için. Öldüğü zaman evi bahçesi 270 adet cumhuriyet altını yeğenlerine kaldı.Biriktirip biriktirip ne yapıyor mezara mı götürecekmiş ?
Tüp bebeğe bile para harcamayan , çocuk isteyen sensin diyen adamı baba yapmazdım galiba
Başkasını bulup çocuk yapacak vaktim yok. Anne olmayı çok istiyorumİyi ki görümceye parayı vermemişsiniz. Madem abinin bu kadar birikimi var neden bunlar sizin paranızı yemek istiyor? Bence bu adamdan çocuk da yapmayın. Bir ömür geçmez bu ne yahu
Delirmiş bunlar yaAilece hastalar sanırım. Halasının çocuğu olmadı. Bir gün gidasizliktan bayıldı yetersiz beslendiği için. Hastaneye kaldırdık. sadece yoğurt patates fasulye yiyordu. Onlari da kendisi ürettiği için. Öldüğü zaman evi bahçesi 270 adet cumhuriyet altını yeğenlerine kaldı.
Sizce psikolojik olarak rahatsız mı? Tedavi olur mu?Ailece böylelerEşinizi tedavi ettirmeden çocuk yapmayın, ya da hiç uğraşmayıp direk boşanın
Yaşınız kaç?Başkasını bulup çocuk yapacak vaktim yok. Anne olmayı çok istiyorum
Nasıl bir düşünce bu,yazık değil mi o dünyaya gelecek çocuğa?Dünyada başka erkek mj yok?Neden ısrarla böyle bir adamı baba yapmak için uğraşıyorsunuz?Çocuğu onun için değil kendim için istiyorum. Çocuğu sevse yeter
Elinden gelse 2 hafta s.çmaz bu boşa gidecek yediğim yemekler diye, bi de çocuk mu yapmaya çalışıyorsunuz bu adamdan ?ikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa
Ben babasiz ve yoksul büyüdüm. Bu yüzden babası olmak çok güzel bir şey mi babasız olmak çok kötümü kıyaslayamıyorum .Nasıl bir düşünce bu,yazık değil mi o dünyaya gelecek çocuğa?Dünyada başka erkek mj yok?Neden ısrarla böyle bir adamı baba yapmak için uğraşıyorsunuz?
Ama bu adam o adam değil işte.Sizi gerçekten seven ve değer veren biri olmalı bu kişi.Ben babasiz ve yoksul büyüdüm. Bu yüzden babası olmak çok güzel bir şey mi babasız olmak çok kötümü kıyaslayamıyorum .
Zaten bir defa davete gittik. Orada pahalı yemekler vardı . Dönüşte yol tuttu. Köy yolundan geçiyorduk. inşallah kusmam yediğim boşa gidecek dediElinden gelse 2 hafta s.çmaz bu boşa gidecek yediğim yemekler diye, bi de çocuk mu yapmaya çalışıyorsunuz bu adamdan ?
Annesinden ailesinden de saklıyor. Maaşını annesine eksik söylemişgüven temeline dayanmayan ilişkilerde böyle parayı saklamak sakınmak çok görülüyor.
geleceğinizden emin değil eşiniz.
Eşimin bana yaptığı yanlışlar var bunları affedebilirim ama çocuklarıma yaptığı yanlışı asla. Benim kızım bir ayakkabı isteyecek, babası pintilikten almayacak kızımı üzecek o adama ne koca ne baba demem.Ben babasiz ve yoksul büyüdüm. Bu yüzden babası olmak çok güzel bir şey mi babasız olmak çok kötümü kıyaslayamıyorum .
İstediğiniz çocuk sevgisinin daha fazlasını komşu amca da verir, bu adama gerek yok ki çocuk olduktan sonra.Çocuğu onun için değil kendim için istiyorum. Çocuğu sevse yeter
Ahahahah çok iyi ya.Zaten bir defa davete gittik. Orada pahalı yemekler vardı . Dönüşte yol tuttu. Köy yolundan geçiyorduk. inşallah kusmam yediğim boşa gidecek dedi
Para dışında sıkıntı yok. Para istemezsem iyiSiz bu adamla kendinizi evli hissediyormusunuz?
Çocuk olayının birdaha düşünmende fayda var.