• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hiçbir konuda para harcamak istemiyor

Bazı kadınlar göz göre göre kendini ateşe atıyor.
Bu evliliğe çocuk eklemek o çocuğu da sıkıntıya ortak etmek demek.
Adam cimri değil psikolojik olarak biriktirme hastası.
Onun odağında sadece para var.
Bir ömür para kavgası yaparım, sinir sistemim güçlü benim derseniz devam edin.

Bebek sahibi olmak istemeni çok iyi anlıyorum ama bu adamdan olmasi için bir de kanlı gözyaşı dökmek mi? Herkesin bir kusuru var işte. Adam cimri bencil varyemez. Birikimini neden sakliyor sizden hiç düşündünüz mü? Çok onur kırıcı

Çocuğu onun için değil kendim için istiyorum. Çocuğu sevse yeter
Ya sevmezse çocuğu? Kendin istedin kendin doğurdun ben niye masrafını karşılıyorum derse, paranın varlığın içinde yokluk yaşatırsa, babalık yapmazsa, elinden tutup okula parka götürmezse...

Ne hakkınız var bencillik yapmaya? Sevginin saygının olmadığı bir ortamda yetişecek yazık değil mi günahsız yavruya? Çocuk sevgi mi dilenecek babasından, sev yeter mi diyeceksiniz adama da?

Bugün parasını gizleyen yarın başka şeyler de gizler diye düşünmüyor musunuz endişe etmiyor musunuz? Evine karısına pintiliğin cimriliğin dibine vuranlar başka şeylere para harcamayı çok güzel bilirler haberiniz olsun. Bu adam mı bunları almış bu harcamaları yapmış der şok geçirirsiniz.
Adam sizinle maddi manevi bir bağ olsun istemiyor anlamıyor musunuz?

ikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa
Durumunuzu çok üzüldüm. Eşiniz sizinle evlenip hayatı paylaşmaya karar vermiş ama parasını paylaşmıyor bu nasıl çelişki :( Özellikle maddi konularda sizden bir şeyler gizleyip yalan söylüyorsa daha önemli konularda güvenmek de çok zor olur.

Siz çalışıyor musunuz? Eğer çalışmıyorsanız lütfen bir yerden baslayın böyle birine ekonomik açıdan bağlı kalmak çok tehlikeli olur.
Kendinizi üzmeyin ağlamak çözüm değil, kendinizi yıpratırsınız. :( Bence eşinizle ciddi bir şekilde konusun, kendinizi hissettiklerinizi anlatıp çözüm bulmaya çalışın karşılıklı. Eğer çözüme yanaşmazsa zaten hiç çocuk gibi bir hata yapmayın derim.

ikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa
Eşinizi tedavi ettirmeden çocuk yapmayın, ya da hiç uğraşmayıp direk boşanın 🤷‍♀️

SIRILSIKLAM CİMRİ BU ADAM AYOOOLLHH amaaan varken yemedikten sonra ahirette mi yiyeceğim sanki. ne yapayım onca parayı mal gibi yaşadıktan sonra....

yanlış anlamayın ama çok bencilce bir istek. Çocuğunuz baba konusunda hep yaralı olacak.Siz sanıyor musunuz babasının parayı kendinden daha çok sevdiğini farketmeyecek , anlamayacak? Başka babalarının evladları için yaptıklarını görüp iki kuruş paranın lafını yapan bir babayla yaşadığı için üzülmeyecek ? Büyüdüğünde bile bu çocukluk yaraları geçmeyecek.
Belki size dramatize ediyorum gibi gelebilir ama çocuklar bizim gibi değil. Çok hassaslar ve her şeyin farkındalar. O çocuğa yeteceğinizi düşünmeniz babasına karşı bunları hissetmeyeceği anlamına gelmiyor.
Lütfen iyi düşünün

Sadece çocuğu sevmekle babalık olmuyor. Bu maddiyat aileyi yeri gelir travma oluşturacak kadar ciddi olaylara sürükler. Kendi ailemden biliyorum. Sırf evlat hasreti çekiyorsunuz diye doğmamış yavrunun günahına girmeyin.

Çocuk sevmek kuru kuru olmuyor malesef. Yarın belki bu çocugun özel okula, özel derse ihtiyaconolacak, binbir çeşit kurs var onlara gitmek isteyecek, ayakkabısı kırtasiyesi bitmez ki.

Çocuk sevmek kuru kuru olmuyor malesef. Yarın belki bu çocugun özel okula, özel derse ihtiyaconolacak, binbir çeşit kurs var onlara gitmek isteyecek, ayakkabısı kırtasiyesi bitmez ki.
Vermez biliyorum. Ha öldüğünde 15 milyon civarı bir mal bırakır çocuk olursa. Onun dışında hayatteyken koklamaz koklatmaz da.

Bazı kadınlar göz göre göre kendini ateşe atıyor.
Bu evliliğe çocuk eklemek o çocuğu da sıkıntıya ortak etmek demek.
Adam cimri değil psikolojik olarak biriktirme hastası.
Onun odağında sadece para var.
Bir ömür para kavgası yaparım, sinir sistemim güçlü benim derseniz devam edin.
Görün bakın parayida katar o adamdan çocukta yapar.ceker bu tipler bu insnaalri bizim dedigimizde bir kulagundan girer digerind n cikar

Back