• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hiçbir konuda para harcamak istemiyor

Bebek olursa onun masrafları için de pazarlık yapabilir. Ben sadece 2 paket bez alırım gerisine karışmam mı diyecek? Biz buradan gıcık kaptık siz bu adamla yaşıyorsunuz üstelik tüp bebek diye kanlı gözyaşı döküyorsunuz. Adam sizden çocuk bile istemiyor, hadi hamile kaldınız yazık değil mi bebeğe? Böyle sevgisiz saygısız bir adamı niye çekiyorsunuz? Evlilik öncesi olan birikimini gizleyen, evi kiraya verip 4.500 TL'yi sizden gizleyen adama nasıl güvenebiliyorsunuz? Her şeyini garantiye alıyor adama bak, benim param dursun senin paranla tatile gidelim diyeni ilk kez duyuyorum.

Siz iyi misiniz ya, baba olmak bile istemeyen adama tüp bebek diye ağlayıp yalvarıyorsunuz?

Öyle diyeceğini biliyorum. Benim iki düşüğüm var. doğum planlarken devlette ol çok pahalı diyordu. Halbuki gelirimiz karşılar.
Hatırladım sizi görümceniz için tüp bebek parasını borç vermediniz diye vicdan yapmıştınız bi de. Kocanız da verseydin keşke demişti. Madem parası varmış kendi niye vermemiş ya da görümceniz ne diye ondan değil de sizden borç istiyor.
Her kadının anne olmak hakkı. Bebeği de onun için değil kendiniz için istiyorsunuz tahmin edebiliyorum. Fakat bu adam gerçekten baba olmayı hak etmiyor.

ikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa

Böyle adamları baba yapmayın gözünüzü seveyim ...

ikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa
Parasını söyledi diye annesine kızması, kiracı konusunda yalan söylemesi benim için boşanma sebebi olması için yeterdi sanırım.

Madem parası vardı kardeşi neden abisinden istemedi de sizden istedi sizdeki para bedava mı verilecekti
Bence kardeşi de geri ödemezdi
İyiki vermemişsiniz

Siz daha bide bu adama bebek mi vermek istiyorsunuz
Tüp bebek le felan uğraşmayın adam cimrinin teki
Ailesinden de para saklıyor ki. Kayinvalidemin tahmin ettiği miktar o. Daha fazla olabilir. Çünkü maaşı fena değil. Kirada ev var. Ayrıca yine kiraya verdiği büyük bir arazi var.Annesine maaşını yarım söylemiş kadın benden öğrendi gerçek maaşını.

Ailesinden de para saklıyor ki. Kayinvalidemin tahmin ettiği miktar o. Daha fazla olabilir. Çünkü maaşı fena değil. Kirada ev var. Ayrıca yine kiraya verdiği büyük bir arazi var.Annesine maaşını yarım söylemiş kadın benden öğrendi gerçek maaşını.
Tamam işte kız kardeşi neden sizden istedi de abisinden istemedi? Ve abisi de kendisi vermek yerine neden size keşke verseydin dedi?
Madem o kadar zengin çıkarıp atsaydı 20bini kardesine?

Tamam işte kız kardeşi neden sizden istedi de abisinden istemedi? Ve abisi de kendisi vermek yerine neden size keşke verseydin dedi?
Madem o kadar zengin çıkarıp atsaydı 20bini kardesine?
Vermez ki . bir yeğeninin doğumunda göz aydınlığı için 100 tl taktı. Bizde en aşağı çeyrek takılır. Parasını inkâr ediyor zaten.

Vermez ki . bir yeğeninin doğumunda göz aydınlığı için 100 tl taktı. Bizde en aşağı çeyrek takılır. Parasını inkâr ediyor zaten.
Bilemedim böyle adam insana nasıl güven verebilir?
En yakınından, eşinden de para saklarsa gitsin tek başına paraciklariyla yaşasın.

Siz bu adamla kendinizi evli hissediyormusunuz?:KK64:
Çocuk olayının birdaha düşünmende fayda var.

Son düzenleme:
Çocuğu onun için değil kendim için istiyorum. Çocuğu sevse yeter
Böyle bir adamın çocuğu seveceğinden, doğru düzgün babalık yapacağından nasıl emin olabiliyorsunuz? Mutsuz evliliğinize bir üye daha katıp onun da hayat kalitesini düşüreceğinize kendiniz bu evlilikten kurtulmaya bakın.

Çocuğu onun için değil kendim için istiyorum. Çocuğu sevse yeter

Sevmeyecek, sıkıntı orada.

Kendinize kıyarsınız da parayı kısarak çocuğa zarar vermeye başlayınca anne yüreği dayanamaz.

Yavrunuza yok özele gitme, devlet okuluna git, yok kötü kıyafet giyin, yok sana hediye almam git annenden iste dediğinde pişman olma şansınız yüksek.

Çocuk anne bir köşede, baba öbür köşede. Olacak iş değil.

Sizin bu durumdan bıkıp, yıllar sonra “çocuğuma kendim bakarım, en azından senin yüzünü görmez, boşanalım” deme şansınız yüksek.

Tamam bu forumda çok cimri koca gördük de kendi annesine bile yalan söyleyeni görmedik. İyi düşünün.

Adam baba olmayı o kadar istemiyor ki zorla tek denemeye razı oluyor. Olmasa ömür boyu çocuk olmasın diyecek. Mesele para harcamamak bile değil basitçe ilgisi yok.

Adil de değil, sonuçta o da evdeki elektriği suyu kullanıyor, yemeği yiyor. Cimri insan gider evdeki elektrikleri açtırmaz ama faturayı da öder.

İyi düşünün.

Cimrilik de hastalık bence sevmeyle sevmemeyle ilgili değil. İçi cız ediyordur bir yere para verirken, öyledir bu tipler. Para harcasa uykuları kaçar. Tedavi şart.

Valla ciddi sorunlarınız var sizin evliliğinizde.
Eşiniz, doğmamış bebeğinden para esirgiyor. Kendi vermediği yetmiyor gibi, az daha tüp bebek paranızı kardeşine hibe ettirecekti. Bu adamdan çocuk yapmayın, ya çocuk cimrilikten ötürü mutsuz olur ya da boşanırsınız babasının ilgisizliğinden+ cimriliğinden mutsuz olur. Sonra buraya yine konu açarsınız, eski eşim çocuğa para vermiyor diye.
Tam boşamalık bir adam. Ben olsam boşar, o 500 binin yarısını, evlerin de yarısını alırdım. Ohhhh! :KK50:

Back