- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.700
- 548
- 51
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
+AynenAynen ,çocuğa birşey lazım olsa,kendi parandan al diyecek kadar basiretsiz bir adam.
Ya sevmezse çocuğu? Kendin istedin kendin doğurdun ben niye masrafını karşılıyorum derse, paranın varlığın içinde yokluk yaşatırsa, babalık yapmazsa, elinden tutup okula parka götürmezse...Çocuğu onun için değil kendim için istiyorum. Çocuğu sevse yeter
Durumunuzu çok üzüldüm. Eşiniz sizinle evlenip hayatı paylaşmaya karar vermiş ama parasını paylaşmıyor bu nasıl çelişkiikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa
Eşinizi tedavi ettirmeden çocuk yapmayın, ya da hiç uğraşmayıp direk boşanınikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa
yanlış anlamayın ama çok bencilce bir istek. Çocuğunuz baba konusunda hep yaralı olacak.Siz sanıyor musunuz babasının parayı kendinden daha çok sevdiğini farketmeyecek , anlamayacak? Başka babalarının evladları için yaptıklarını görüp iki kuruş paranın lafını yapan bir babayla yaşadığı için üzülmeyecek ? Büyüdüğünde bile bu çocukluk yaraları geçmeyecek.Çocuğu onun için değil kendim için istiyorum. Çocuğu sevse yeter
Çocuğu onun için değil kendim için istiyorum. Çocuğu sevse yeter
Çocuk sevmek kuru kuru olmuyor malesef. Yarın belki bu çocugun özel okula, özel derse ihtiyaconolacak, binbir çeşit kurs var onlara gitmek isteyecek, ayakkabısı kırtasiyesi bitmez ki.Çocuğu onun için değil kendim için istiyorum. Çocuğu sevse yeter
Vermez biliyorum. Ha öldüğünde 15 milyon civarı bir mal bırakır çocuk olursa. Onun dışında hayatteyken koklamaz koklatmaz da.Çocuk sevmek kuru kuru olmuyor malesef. Yarın belki bu çocugun özel okula, özel derse ihtiyaconolacak, binbir çeşit kurs var onlara gitmek isteyecek, ayakkabısı kırtasiyesi bitmez ki.
Görün bakın parayida katar o adamdan çocukta yapar.ceker bu tipler bu insnaalri bizim dedigimizde bir kulagundan girer digerind n cikarBazı kadınlar göz göre göre kendini ateşe atıyor.
Bu evliliğe çocuk eklemek o çocuğu da sıkıntıya ortak etmek demek.
Adam cimri değil psikolojik olarak biriktirme hastası.
Onun odağında sadece para var.
Bir ömür para kavgası yaparım, sinir sistemim güçlü benim derseniz devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?