- 23 Ağustos 2012
- 50.210
- 1
- 233.096
- 898
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Sevsin yeter yazmıştı önceki mesajlarında
Konu sahibi parça parça anlatıyor ama yazdıkça durumunu daha iyi anlamaya başlıyorum. Sanki çocuğu sığınak olarak görüyor, onunla birlikte dertlerinin azalacağını düşünüyor.
Çocuğu onun için değil kendim için istiyorum. Çocuğu sevse yeter
Herkes aynı şeyleri yazdı ama bazıları için ne desen boş oluyorValla onu alıntılayacaktım ama bulamadım. Konu sahibesinin bu kadar sevgşye aç olması üzücü, insan eve getirdiği kedi yavrusu için bile söylemez bunu. Valla köpeğimi getirdiğim zamanlarda anneme hep köpeğimi gezdirceksin, oynatıcaksın güzel şeyler söyliceksin diyorum. Konu sahibesi o kadar değersiz görüyor ki kendini ve müstakbel çocuğunu, eh işte biraz sevse bile yeter diyor. Kim ki bu adam yani Brad Pitt mi Allah aşkına sevse yeter ne demekBerbat babayla büyümenin kendi üstünde hiçbirrrrrr etkisi olmadığını iddia etmiş bir de. Bir silah alıp vurun ebi gerçekten ölüp gideyim artık.
Yanlış tabi ama çocuk onun limanı, yoksa eşinin doğru kişi olmadığını o da biliyor ama yaşı da ilerlediği için başka seçenek görmüyor. Toplum baskısından dolayı 2.evlilik olduğu için tekrar evlenebilme şansını da düşük görüyor galiba.Doğacak çocuğa yazık anca dert ortağı olmaya , çile çekmeye geliyor dünyaya
Klavye delikanlığı yapmanın anlamı yok. Eleştirinin de bir üslubu olur. Benim muhatabım konu sahibi ve benim ona sorduğum soru ve seviyesi ile sizin bana yazdığınızın alakası yok. Kimsenin hayatının efendisi değilsiniz. Size mesaj yazanlara cevap verin lütfen.Forumun bir başka değerindne gelen bir inci de burdasiz de saygısız bir ayının peşinden tüp bebek diye koşmuyor muydunuz? bu üyeye laf edecek son kişi sizsiniz zannımca , akıl bakımından birbirinizden hiçbir farkınız yok
Herkes kadar bencilim. Kimse yapmasin çocuk
Peki bu adamdan ille de cocuk yapmak niyeHer konuda cimri .insanlikta da ahlakta da. Bugün bir kez daha nefret ettim.
Ağlarken kan geliyorsa demekBu arada kanlı gözyaşı ne alaka onu anlamadım.
Doğacak çocuğa yazık anca dert ortağı olmaya , çile çekmeye geliyor dünyaya
Tutuculuk: Ben ne alaka?Adamın tutuculuğunu anlıyorum ama biraz abartmış. Çocuğunada ilerde bir harcama yapmaz tipten
Para tutuculukTutuculuk: Ben ne alaka?
Tutuculuk: Ben ne alaka?
Tercüme ediyorum tutumluluğunu diyor. Gerçi niye tutumlu diyor ki adam düpedüz cimri işte.Tutuculuk: Ben ne alaka?
Dediğin gibi tutumlu bile değil ki.Tercüme ediyorum tutumluluğunu diyor. Gerçi niye tutumlu diyor ki adam düpedüz cimri işte.
İyi sizden kira istemiyorKendimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?