Eşim hergün ilişki istiyor ama ben 😔

Bilsem ne oldugunu yedirmicem zaten bu kadarıda fazla bence 🤦🏽‍♀️
Otogargara'da Demet Akbağ'ın (Hacer karakteri) kocası İlyas'a söylediği bir repliği hatırlattı bana bu durum.
"Elin oğlu hadiseyi bin bir gece masallarına çevirmiş, sen daha bir fıkra anlatırken uyu!"
Kusura bakmayın istemsizce gülüyorum:)))

Eşimde hep bunu örnek veriyo insanlar isteksizlikten şikayet ediyo diyo ama inanın hergün istekli davranamıyorum ve sonu gelmiyo ses çıkarmıyorum bu sefer hadi arabada yapalım diyo hadi gün içinde mesajlaşalım diyo bende elimden geldikçe yapıyorum ama yapmadığım zamanda surat asmasına tahamül edemiyorum
Yaa hayal ettigim hayatı yasiyosunuz 😂 ama sizde cok haklisiniz ne diyebilirim ki

Ben yazdım sanki bu mesajı o kadar ben 😀 bizim de öyle adam 10 günde ancak ister

Ben yazdım sanki bu mesajı o kadar ben 😀 bizim de öyle adam 10 günde ancak ister
10 gunde bir oldugunda mutlu oluyorum bizde rekor 4 ay. Bizimki cok cok uc bi nokta bence. Mesela iki aydir beraber olmadik suan. o istediginde ben reddettim her zaman ben reddedilecek değilim diye o da hemen ikna oldu kardes kardes yasiyoruz bakalim nereye kadar gidecek. En son carem hormon testine ikna ettim ondan da sonuc alamazsam yapacak hicbirseyim kalmiyo ben elimden geleni yaptim iliskim icin ama tek tarafli hicbisey hallolmuyo cok yoruldum genc yasimda bununla mucadele etmekten

10 gunde bir oldugunda mutlu oluyorum bizde rekor 4 ay. Bizimki cok cok uc bi nokta bence. Mesela iki aydir beraber olmadik suan. o istediginde ben reddettim her zaman ben reddedilecek değilim diye o da hemen ikna oldu kardes kardes yasiyoruz bakalim nereye kadar gidecek. En son carem hormon testine ikna ettim ondan da sonuc alamazsam yapacak hicbirseyim kalmiyo ben elimden geleni yaptim iliskim icin ama tek tarafli hicbisey hallolmuyo cok yoruldum genc yasimda bununla mucadele etmekten
Kaç yaşındasınız ikinizde

Bi çözümü olmalı. Mesela eşim istemeyince ben isteyince sexy kıyafetler giyiyorum
Yok her yolu denedim. Esimde varikosel var laf arasinda testislerinin kuculdugunu agzindan kacirdi sonrasinda reddetti. Hastaligindan kaynakli olduğunu düşünüyorum ama kabullenmiyor. En sonunda hormon testine ikna ettim şükür umitliyim suan icin inşallah guzel sonuclar aliriz. Kucuk biyerde oturuyorum istedigim tarihe randevu bulamadim onumuzdeki gunlerde randevu alacagim gerekirse yanında gidecegim

Sizde haklısınız bu konuda. iki kişinin anlaşması uyumu çok önemli çok uzun bi süre ara vermek araya soğukluk getirir çok sık olmasıda bıkkınlık getiriyo maalesef

erkek arkadaşımda böyle bıraksam günde dört beş kez yanaşacak ama ben zaten depresyondayım kafamda bin türlü dert var onu istemiyorum da değil halbuki olay ama sürekli sürekli kendimi veremiyorum diyorum yorgun olsa da uyusa 😂

Tam tersi bende cok fazla isteksizlik var eşim yanaştıkça ben uzaklaşıyorum hiç ilişkiye giresim yok ilişkiye ne zaman girsek canım cok acıyor bide hamilelik geçirdim hamilelik sürecinde hiç girmedim ilişkiye lohusa bittikten sonra girdik bir gün sonra yine istedi ben kaçtım bu sefer eşim Allah'tan anlayışlı istemiyorsan yapmayız diyor bende istemiyorum diyorum direk zaten bebegim kolik bebek cok aglıyor hata mı yapıyorum bilmiyorum ama eşimden uzaklaşıyorum sebebini bilmedigim bir sekilde.

Benim eşimde ilk evlendigimiz de öyleydi çok istekliydi yemek yerdik bazen beni elimden tutardi sofradan kaldırıp yatak odasına götürürdü cocukdan sonra pek fırsat bulamadı şimdi 3 günde bir falan oluyo

2 gunu anlarimda her gun nedir abi ya yeni evli hic iliski gormemisler gibi 😀😀 tavsanlar gibi fıkfıkfık hic mi bıkmaz insan
İnanın 2 gün bile çok geliyo artık kaç yıllık evliyiz çocuklar var bende tam çocuklar uyusada bi dinlensem bi kitap okusam kafa dinlesem diyorum ama bi bakıyorum fıkfıkfık 😁

X