Eşim her tartışmamızı ayrıntısıyla annesine anlatıyor...

Bi de böyle adamdan tüp bebek yapmışsın hayret birşey ya

Peki annesi ailenizin evini basıp bağırdığında eşiniz ne yaptı öylece susup annesini mi bekledi?

Madem ki bu kadar annecisin niye evleniyosun kafa kafaya verip oturun ananla ala ala ya sinir oluyorum soyle adamlara kocaman kadin git yavrum karina evine cocuga bak desen ne olur hayret ya cok zor bi durum bebegini dusun canm Allah yardimcin olsun Rabbim islah etsin ne diyim

Nisanliyken evlenince duzelir diye dusunmussun, evliyken cocuk olur diye dusunmussun, belki sonra da bunda olmadi ikinci cocukta duzelir diye dusunursun... Duzelmez canimmsinnn...ya kabulleneceksin ya alip basini kendi yoluna gideceksin.. yedisinde neyse yetmisinde o olur..

Bugün tv de bir psikiyatr vardı, konu aile, eş anlaşmazlıkları ,gelin-kayınvalide sorunu vs.

Psikiyat " bilmem kaç yıldır bu işi yapıyorum, erkeklerde ( anne taraftarı olan ) düzelme görmedim, çok
şaşırtıcı bişey ama alışkanlık veya huy, ama değişen hiç erkek görmedim " dedi.

Yani tatlım seninki de düzelmeyecek çocuk olsada olmasada...

İş arkdaşınmış, flört dönemi vs anneciliği belli olurdu aslında.

öfff daha konuyu okurken içim şişti
benim yeğen bile arkadaşlar arasında ne oldu ne yaptınız diye sorunca teyze arkadaşlarımla benim aramda diyor yaş 8
şu koskoca adamın yaptığına bak sınıfın en önünde oturan sevimsiz ispiyoncu kız gibi
anne bana silgi attılar
anne saçımı çektiler
büyüsünde gelsinler diyeceğim bu tip erkeklere yada büyüyüpte evlensinler

Selam kızlar, 1 yıldan fazla olmuş bu konuyu açalı.... Hamileliğimde çok kötü günler geçirmiştim gerçekten... yine o günlerden birinde artık böyle olmayacak deyip yaşadığım şehirde iyi bir avukat var mı diye araştırırken eşime yakalandım, anladı boşanmak istediğimi...

Karşıma aldım ve uzun uzun anlattım... Karnımdaki çocuğu uzun uğraşlar sonucunda elde etmemize rağmen, karnımdaki çocuğun hayati tehlikesini bile umursamadan bana yaşattıklarının acısını çekeceğini çünkü bu lütfun kıymetini anlayamadığını, maalesef ayrılmak zorunda olduğumuzu ve doğacak çocuğunun belki doğduğunu bile başkalarından öğreneceğini, ilk baba deyişine şahit olamayacağını, ilk adımlarını göremeyeceğini, hastalandığında başında bekleyenin kendisi olamayacağını, her canı istediğinde değil de, mahkemenin belirlediği günlerde görmek zorunda kalacağını güzel bir dille anlattım kendisine...

Veee... ne düşündü, nasıl idrak etti bilmiyorum ama herşey vallahi de düzeldi, billahi de düzeldi :) Şimdi 9 aylık bir kızımız var, tüm dünyası o oldu... Aramızda sorun olacak diye ödü kopuyo, asla karıştırmıyo ilişkimize kimseyi...

Kayınvalideme gelince, biraz saygısız biri oldum çıktım ona karşı... Eskiden büyüklerine karşı saygısız insanlara inanılmaz kızar ve arama mesafe koyardım ama bende onlardan biri oldum çıktım maalesef ama şartlar bunu gerektirdi işte... evime karışmaya kalksa tersledim, eşimle aramıza girmeye kalksa tersledim, emrivaki yaptığı şeyleri özellikle emrivaki yaptığı için yapmadığımı belirttim, beni kırdığında haftalarca görüşmedim, böyle davrandığı sürece de maalesef iki yabancı olarak kalacağımızı kendisine izah ettim vs. derken... İnanın onunda şimdi ağzı var dili yok... ağzını açmaya ödü kopuyor, evime beni aramadan gelmiyor, evime geldiğinde bir bardağın dahi yerini değiştiremiyor artık... Baktılar ben delirdim, deli deliyi gördü çomağını sakladı :)

Velhasıl, herşey yaşanıyor düzeliyor, ama sizden giden gidiyor tabi ki...

Tek düşündüğüm zaten o :)

Kocani o elindeki şekeri alıp, ıslak sopayla dovesim geldi yeminle..

çok zor..............

Öyle olur canım evlenince çoğu insan böyle oluyor maalesef. Kıymete biner ailesi onlar için de oğulları! Bırakın herkes yuvasında mutlu olsun ama olur mu herşeye burunlarını sokacaklar

böyle bi adama neden çocuk vermek için uğraştın tüp bebek yaptın
bascaktın tekmeyi git ananın evine diye
eşine herşeyi anasına anlattığı sürece kaynananla arana asla mesafe koyamazsın

Senin dedikodunu mu yapiyor annesiyle? Daha neler

yaş ve anne olma hakkı en geçerli sebep tabiki..

Kv cok cahilmis anladigim kadariyla. Okurken sanki benim eski esi anlatmissin gibime geldi. Cok zor bir durum anliyorum, allah kolaylik versin. Esinle konustunmu her kavganizi annesine soylemesinin yanlis oldugunu ?

Kv cok cahilmis anladigim kadariyla. Okurken sanki benim eski esi anlatmissin gibime geldi. Cok zor bir durum anliyorum, allah kolaylik versin. Esinle konustunmu her kavganizi annesine soylemesinin yanlis oldugunu ?

ne boş bogaz eşin varmış
sen bu adama hiçbişey anlatma ya
heleki kendi ailenle ilgili sırlarını sakın anlatma
mahalle karısı gibi
agzına bide sakız verelim tam olsun

Çok kötü bir durum gerçekten Allah sabır versin...

Peki annesi ailenizin evini basıp bağırdığında eşiniz ne yaptı öylece susup annesini mi bekledi?

deli deliyi görünce çomağını saklarmış
helal olsun valla canım

Esin zaten bir bebek 2 yasindaki cocuklar gibi gidip annesine anlatiyor her seyi Neyse karnindaki saglikli bir sekilde dunyaya gelsin bebegin de sen de biraz toparlanin, esin hala bebek gibi davranmaya devam ederse, biraz daha buyutmesi icin annesine geri iade edersin.

Bu durumda kv degil esinin davranislari hatali biraz buyumeli baba olacak bir de.

Canım, durumu güncelledim :) durum başka artık ...

Sizin adınıza sevindim, inşallah hep böyle devam eder. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bebeğinizi sağlıkla büyütün

nugge allah muhabbetınızı daha da arttırır ınsallah allah yuvanızı huzurunuzu bozmak ısteyenlerı sizden ve hepimizden uzaklastırır ınsallah cok sevındım valla okurken gozlerım doldu

Ben geçmişteki o yüzgöz durumlarından sonra görüşmezdim. Sen yine iyisin ki görüşmüşsün bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…