Çünkü o zamanlar etmiyordu.son bir yıldır ediyor ondan öncede etmezdi bana karşıAynı sevgililik döneminde sizin eşiniz gibi küfür eden hakaret eden biri vardı ayrıldım bile bile nasıl evlendiniz .Öyle iyi erkekler adamlar var ki bir saç teline kıyamıyor karısının
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim her şeye çok sinirleniyor.
- Konu Sahibi Berilluna
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #anlayışsızeş #evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Kasım 2020
- 973
- 1.695
- 63
Ne kadar üzücü ya bir imza attınız diye onun her şeyine katlanmak zorunda olduğunuzu zannediyor galiba .Umarım düzelir yoksa böyle hayat geçmez .Çünkü o zamanlar etmiyordu.son bir yıldır ediyor ondan öncede etmezdi bana karşı
- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 358
- 41
En azından hatanızın farkındasınız. Nasil olsa sakinlesiyor deyip aynı tavırlarına devam ediyor. Siz kum torbası değilsiniz, hayata karşı olan hıncını sizden çıkaramaz buna musade etmemelisiniz. Onun disinda iyi vakit geçiriyoruz diyerek kendinizi kandırıyorsunuz. Terapi alması şart ama önce bunu kendinin istemesi lazim. İsteyeceğini sanmıyorum çünkü siz ciddi bir tepki vermiyorsunuz, sizi kaybetmeyeginden cok eminDiyordum ki artık demiyorum. Dedim zamanında çok kötü küfürler de ettim ama artık yanlış olduğunu farkedip vazgeçtim. Ben ezdirmem lafımı da esirgemem. Ona göre susmuyorum onu suçluyorum sürekli ama yaptığım sadece kendimi savunmak. Evet çalışıyorum. Ama belki de fazla üstüne düştüm çünkü sonrasında bir şey olmamış gibi davranıp iyi oldum ona karşı.
İşte hazmedemediğim nokta bu bu bir yılda şehir değiştirdik önceden düzenli işi yoktu, yeni düzenli işe başladı adama bir haller olduNe kadar üzücü ya bir imza attınız diye onun her şeyine katlanmak zorunda olduğunuzu zannediyor galiba .Umarım düzelir yoksa böyle hayat geçmez .
Nasıl tepki vermemi önerirsiniz peki? Yani ne yapayım da kaybedeceğinin farkına varsın.En azından hatanızın farkındasınız. Nasil olsa sakinlesiyor deyip aynı tavırlarına devam ediyor. Siz kum torbası değilsiniz, hayata karşı olan hıncını sizden çıkaramaz buna musade etmemelisiniz. Onun disinda iyi vakit geçiriyoruz diyerek kendinizi kandırıyorsunuz. Terapi alması şart ama önce bunu kendinin istemesi lazim. İsteyeceğini sanmıyorum çünkü siz ciddi bir tepki vermiyorsunuz, sizi kaybetmeyeginden cok emin
- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 358
- 41
Afedersiniz ama tam bir ezik, şu yazdığınızdan sonra daha çok soğudum insanda biraz karakter olur yahuİşte hazmedemediğim nokta bu bu bir yılda şehir değiştirdik önceden düzenli işi yoktu, yeni düzenli işe başladı adama bir haller oldu
- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.837
- 108
- 28 Kasım 2020
- 973
- 1.695
- 63
Sanki bana milyarder olmuş dünyada ilk düzenli işe giren kendisi mi? Siz napıyorsunuz çalışıyor musunuz .Bence kendinize yatırım yapın özgüvenli olmaya onu umursamamaya çalışınca eminim ki değişmeye başlar pasif olduğunuzu görünce daha çok üzerinize gelirİşte hazmedemediğim nokta bu bu bir yılda şehir değiştirdik önceden düzenli işi yoktu, yeni düzenli işe başladı adama bir haller oldu
- 14 Haziran 2022
- 574
- 819
- 33
Benim babam da bu karakterde bir adam babasız büyüdüğü için. Emin olun çekilecek insan değiller. Özellikle dünyaya gelen çocuklarjniz açısından konuşuyorunMerhabalar, 4 yıllık evliyim. Eşimle ilk tanıştığımız sıralarda çok sakin ve beni idare eden yapısı vardı. Yani ben tavlayana kadar öyleymiş. Evlenince sinirli yapısı olduğunu öğrendim. Sevgiliyken de tartışırdık ama o hep susan taraf olurdu, yani beni alıştırdı. Şimdi hep o sinirli geliyor ve her şeye hemen sinirleniyor. Ben laf söylediğimde ya da kendimi savunduğum da tepki gösterip ya çekiliyor ya da daha çok sinirli oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok yoruldum. Duygularımı ifade edemiyorum. Bir şey desem hemen sinirleniyor. Konuyu uzatmak istemediğini söylüyor. Bu kez de içime attığım için bedenim tepki göstermeye başladı. Çok yoruldum çok ben bu adamı seviyorum boşanmakta istemiyorum, bu kolay yol olurdu.
Dipnot: ailesinde baba olmadığı için onun sözü geçiyor ve çok şımartılmış. Onlara sinirli gelince susup kabul ediyorlar. Otoritesini kabul etmişler. Yani ataerkil yapısı var. Ben de anaerkil aileden geliyorum. Ama ben evliliğimde sadece uyum sağlamak istiyorum. Eşim ise sözü geçsin istiyor bence, öyle demese de
- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 358
- 41
Onu en iyi siz tanıyorsunuz, onu en çok ne sinirlendirirse onu yapın, huyuna suyuna gitmeyin. Kafanızda onu bitirmiş gibi davranın, evliliğinizde umut kalmamış gibi. Sizinle konuşmaya çalışsın susun tepki vermeyin. Sonra siz onunla konuşun bu hareketlerinden soğudum ve kendini düzeltmezsen, terapiye gitmezsen ben devam etmek istemiyorum deyin. Ben olsam terapiye gitmezse, bu davranislarini devam ettirirse bu evliligi surdurmezdim çünkü devam etmek kendime saygısızlık olurduNasıl tepki vermemi önerirsiniz peki? Yani ne yapayım da kaybedeceğinin farkına varsın.
Evet ben de çalışıyorum. Deneyeceğimbakalım gerçekten değişim olacak mı.Sanki bana milyarder olmuş dünyada ilk düzenli işe giren kendisi mi? Siz napıyorsunuz çalışıyor musunuz .Bence kendinize yatırım yapın özgüvenli olmaya onu umursamamaya çalışınca eminim ki değişmeye başlar pasif olduğunuzu görünce daha çok üzerinize gelir
Teşekkür ederim bunu da yapayım. Zaten böyle giderse bir yerde bitecek ama nasıl bitecek. Tabiki devam etmesini istiyorum onun in mücadelemOnu en iyi siz tanıyorsunuz, onu en çok ne sinirlendirirse onu yapın, huyuna suyuna gitmeyin. Kafanızda onu bitirmiş gibi davranın, evliliğinizde umut kalmamış gibi. Sizinle konuşmaya çalışsın susun tepki vermeyin. Sonra siz onunla konuşun bu hareketlerinden soğudum ve kendini düzeltmezsen, terapiye gitmezsen ben devam etmek istemiyorum deyin. Ben olsam terapiye gitmezse, bu davranislarini devam ettirirse bu evliligi surdurmezdim çünkü devam etmek kendime saygısızlık olurdu
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.863
- 598
Kendi ailesine karşı aynı. Kardeşlerine karşı özellikle. Arkadaşlarına karşı da küfürlü konuşuyorlar aralarında ama sinirli olduğunu görmedim. Diğer tanımadığı insanlara karşı çok kibar ve sakin. Ki ilk başlarda bana karşıda öyleydi. Dereyi geçene kadarmış yaniEsiniz disarda insanlara nasil davraniyor?
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.863
- 598
Kendi ailesine karşı aynı. Kardeşlerine karşı özellikle. Arkadaşlarına karşı da küfürlü konuşuyorlar aralarında ama sinirli olduğunu görmedim. Diğer tanımadığı insanlara karşı çok kibar ve sakin. Ki ilk başlarda bana karşıda öyleydi. Dereyi geçene kadarmış yani
Yani kisacasi adamda kisilik bozuklugu yok. Herkese ayni sekilde agresif davransa, aha rahatsiz dersin. Ama baskalara karsi kibar ve sakin oluyorsa agresifligini hakimiyet kurmak icin kullandigini gösteriyor. Bu durumda sahsen o agresif tavirlarini da hic ciddiye almazdim, böyle de söylerdim. Disarda kedi olup, ailesine b* gibi davranan adamdan zaten pek.hayir gelmez.