• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam her şeye küsüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

asudese

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2024
25
-38
1
25
Selamlar:
Öncelikle 5 aylık nişanlıyım . Düğün hazırlıklarımız devam ediyor yaza evlilik düşünüyoruz ancak eşimin annesi ve babası da öyle sürekli en ufak konulara takılıp küsüyorlar . Geçen de bizlere misafirliğe gelmişlerdi o sırada bizim de evimize akrabalarımızdan birileri habersiz geldi oturmaya ama şans işte biz çağırmadık yada haberimiz yoktu . Neyse oturup kalktılar bu sorun olmuş neymiş biz misafir üstüne misafir çağırıyormuşuz kendi tarafımızı topluyormuşuz amacımız neymiş...
Bu kadın nişanda bile tabağı bahane edip küsen bir kadın . Eşimde çok yoruldu artık bunlardan bende . Kadın tanıştığımızdan beri İllallah çektirdi . Küsüyor sonra birşey olmamış gibi yazıyor bazen engelliyor falan saçma sapan şeyleri var kayınbaba da aynı .
Eşimde sürekli arada kalıyorum diyor . Kadın şimdi düğün mekanı tutulcak ortada yok . Sürekli bizi aksatıyor böyle napcağımı şaşırdım

Selamlar:
Öncelikle 5 aylık nişanlıyım . Düğün hazırlıklarımız devam ediyor yaza evlilik düşünüyoruz ancak eşimin annesi ve babası da öyle sürekli en ufak konulara takılıp küsüyorlar . Geçen de bizlere misafirliğe gelmişlerdi o sırada bizim de evimize akrabalarımızdan birileri habersiz geldi oturmaya ama şans işte biz çağırmadık yada haberimiz yoktu . Neyse oturup kalktılar bu sorun olmuş neymiş biz misafir üstüne misafir çağırıyormuşuz kendi tarafımızı topluyormuşuz amacımız neymiş...
Bu kadın nişanda bile tabağı bahane edip küsen bir kadın . Eşimde çok yoruldu artık bunlardan bende . Kadın tanıştığımızdan beri İllallah çektirdi . Küsüyor sonra birşey olmamış gibi yazıyor bazen engelliyor falan saçma sapan şeyleri var kayınbaba da aynı .
Eşimde sürekli arada kalıyorum diyor . Kadın şimdi düğün mekanı tutulcak ortada yok . Sürekli bizi aksatıyor böyle napcağımı şaşırdım
Ekimde nasıl evleneceğim ben diye konu açtın , şu an nasıl beş aylık nişanlı oluyorsun?

Koca koca insanların ergen gibi küsmesi engellemesi ne kadar komik ya. Bu arada şimdi nasıllarsa evlenince azalmayacak artacak. Haberin olsun.

hayır . Bir arkadaşımın konusu derdini bana anlattı bende kendi hesabımdan yazdım . Yasak olan nedir burada ? Bir derdini sormak istedi hanımlar bende yazdım . Yazık bu ne düşmanlık ..
Dusmanlikla ne alakası var bunun, seni uyarıyor sadece yasak, hesabın banlanir, yoksa arkadaşa ne bır kişi kullan beş kişi kullan bize ne, sen demogoji yapıyorsun sadece.

Dusmanlikla ne alakası var bunun, seni uyarıyor sadece yasak, hesabın banlanir, yoksa arkadaşa ne bır kişi kullan beş kişi kullan bize ne, sen demogoji yapıyorsun sadece.
AVUKATIMISIN. BAMLANSIN ARKADAŞLAR ...
SADECE KONUYA YORUM YAPMAK İSTEYENLER YAPSIN DİĞER YORUMLARI CİDDİYE ALMIYORUM ..

Konu hakkında yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim ama görüyorum ki kadınının kadına desteğinden çok saldırma ve düşürme peşindesiniz . Kimsenin önceden açtığı konu kimseyi ilgilendirmez ki herkes yorum yapabilme hakkına sahip olduğu gibi yapmama hakkına da sahip . Beğenmediyseniz geçersiniz olur biter . Sonra cevap verince üsluba bak oluyor.
Yargılıcak insanlar neden burada onu da anlamıyorum . Konu hakkında daha fazla yorum almıyorum herkese iyi akşamlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X