Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim her şeye çok sinirleniyor.
- Konu Sahibi Berilluna
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #anlayışsızeş #evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2018
- 6.206
- 24.257
- 348
- 27
- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
Varsa bile sorun değil konu sahibine boşanmak kolay olur çünkü.Şiddet veya küfür/hakaret var mı?
Şiddet yok. Küfür de çok sinirlenince ediyor. Eskiden daha kötü küfürler ederdi. Söyledim rahatsızlığımı artık aptal maş vs diyor. Laftan anlamadığım zamanlarda kullanıyormuş. Yine tepki gösterdim bu duruma . Alışmış ağzı günlük hayatta ediyor.Şiddet veya küfür/hakaret var mı?
- 3 Şubat 2018
- 6.206
- 24.257
- 348
- 27
Pislik adam. Neden kendinizi ezdiriyosunuz, bu adam sizden yüz buldukça kendini bir şey zannediyor farkında mısınız?Şiddet yok. Küfür de çok sinirlenince ediyor. Eskiden daha kötü küfürler ederdi. Söyledim rahatsızlığımı artık aptal maş vs diyor. Laftan anlamadığım zamanlarda kullanıyormuş. Yine tepki gösterdim bu duruma . Alışmış ağzı günlük hayatta ediyor.
Boşanmak istesem buraya yazmazdım boşanırdımVarsa bile sorun değil konu sahibine boşanmak kolay olur çünkü.
Öyle mi diyorsunuz ne yapmamı önerirsiniz peki? Normal zamanlarda güzel zaman geçiriyoruz uyum sağlıyor banaPislik adam. Neden kendinizi ezdiriyosunuz, bu adam sizden yüz buldukça kendini bir şey zannediyor farkında mısınız?
- 16 Nisan 2021
- 1.813
- 1.934
- 83
- 26
Size nasıl aptal mal diyebilir? Siz eşisiniz onun asker arkadaşı değil. Buna müsade etmeyin lütfenŞiddet yok. Küfür de çok sinirlenince ediyor. Eskiden daha kötü küfürler ederdi. Söyledim rahatsızlığımı artık aptal maş vs diyor. Laftan anlamadığım zamanlarda kullanıyormuş. Yine tepki gösterdim bu duruma . Alışmış ağzı günlük hayatta ediyor.
Bunu teklif ettiğim de reddediyor. Ona göre deliler gidermiş. Ben terapi aldım başka konular için ama yeterli olmuyor tabikiIlla dovmesine gerek yok duygusal sidddet uyguluyor bir kk klasigi ve en iyisi "cift terapisi" almaniz lazim..aslinda tek o gitsede olurdu ama muhtemelen o da sizi hatali goruyor
Etmiyorum zaten. Tepkimi gösterdimSize nasıl aptal mal diyebilir? Siz eşisiniz onun asker arkadaşı değil. Buna müsade etmeyin lütfen
- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
Anlıyorum.Boşanmak istesem buraya yazmazdım boşanırdım
- 3 Şubat 2018
- 6.206
- 24.257
- 348
- 27
Açıkçası bana hakaret eden biriyle güzel zaman geçirmezdim, adamın geçirdiği zamanları burnundan getirirdim. Siz ona bir kere “salak, mal” diyin bakalım size şiddet uyguluyor mu yoksa bir köşede naifçe üzülüyor mu?Öyle mi diyorsunuz ne yapmamı önerirsiniz peki? Normal zamanlarda güzel zaman geçiriyoruz uyum sağlıyor bana
Kendinizi çok ezdiriyosunuz çok. Cıngar çıkartmanız lazımdı şimdiye.
Mesleğiniz var mı?
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Ya eşlerin birbirine hakaret etmesi bana çok çığ geliyor. Çok çirkin geliyor.
Madem ben aptal ve mal bi insanım. E benimle evlendiğinde göre sen de az aptal sayılmazsın. Bu durum çıkıyor ortaya.
Hiç sevmem böyle seviyesiz saygısız şeyleri.
Ne önerecegimi bilemedim ama bence hakaret ciddi bir sorun.
Madem ben aptal ve mal bi insanım. E benimle evlendiğinde göre sen de az aptal sayılmazsın. Bu durum çıkıyor ortaya.
Hiç sevmem böyle seviyesiz saygısız şeyleri.
Ne önerecegimi bilemedim ama bence hakaret ciddi bir sorun.
- 30 Kasım 2019
- 11.956
- 38.095
- 598
Böyle hakaret eden bir insanı sevmekte anormal zaten. Nasıl soğumuyorsunuz ? Tartışma adabı yok adamda. Yollayın anasının evine orada böğürsün otursun.Şiddet yok. Küfür de çok sinirlenince ediyor. Eskiden daha kötü küfürler ederdi. Söyledim rahatsızlığımı artık aptal maş vs diyor. Laftan anlamadığım zamanlarda kullanıyormuş. Yine tepki gösterdim bu duruma . Alışmış ağzı günlük hayatta ediyor.
Diyordum ki artık demiyorum. Dedim zamanında çok kötü küfürler de ettim ama artık yanlış olduğunu farkedip vazgeçtim. Ben ezdirmem lafımı da esirgemem. Ona göre susmuyorum onu suçluyorum sürekli ama yaptığım sadece kendimi savunmak. Evet çalışıyorum. Ama belki de fazla üstüne düştüm çünkü sonrasında bir şey olmamış gibi davranıp iyi oldum ona karşı.Açıkçası bana hakaret eden biriyle güzel zaman geçirmezdim, adamın geçirdiği zamanları burnundan getirirdim. Siz ona bir kere “salak, mal” diyin bakalım size şiddet uyguluyor mu yoksa bir köşede naifçe üzülüyor mu?
Kendinizi çok ezdiriyosunuz çok. Cıngar çıkartmanız lazımdı şimdiye.
Mesleğiniz var mı?
- 28 Kasım 2020
- 973
- 1.693
- 63