- Konu Sahibi MaraDespina
Sadece bahane belli ki biriktirmiş birşeyleri ondan bukadar aşırı tepki veriyor eşiniz.
Üstüne gidip sürekli barışma çabalarınız şımartmış beyefendiyi kendisini çok haklı görüyor.
Yoksa öyle abartılacak bir hatada bulunmamışsınız
Dahada yaklaşmayın sesiz kalın bakalım asıl derdi neymiş
anası değil babası değil bacısı değil...ne diye tirip yapıyor eşin anlamadım
rezil olan sensin ona ne oluyor....özür diledin ister affetsin ister affetmesin hiç üsteleme ve keyfine bakkkkk
bende katiliyorum yazdiklariniza.. cok abartmiss esi...
birde saygisizlik yapmis diye ustune gidiliyor konu sahibinin ama buyuk ithimalle zaten yengenin de o ortamda olmasi onu germistir yine bi laf sokucak ya da canimi sikicak diye huzursuz olmustur zaten yani kendimi yerine koyuyorum aman yine yuzunu gorucem meymenetsizin diye kendimi sikintiya sokuyorum boyle durumlarda ve 1 degil 2 degil yenge surekli ugrasiyormus... konu sahibi de surekli icine atinca herkesin icinde azari da yiyince nerden dustugunu sasirip ne dedigine dikkat etmemis o anki sinirle...
ayni seyi bende soyleyip daha sonra pisman olabilirdim boyle birsey basima gelse... dusunsenize onca insanin icinde biri size bagiriyo bardaklari topla! anam misin babam misin kadin menepozda misin nedir noluyo yani
ve aslinda en buyuk suc kayinvalide ve kocada neden gelinini ya da esini savunmuyorlar konu sahibi patlayana kadar? nereye kadar icine atip susabilir bi insan kayinvalide kizin ortaligi karistiriyor dediginde utanmiyor musun gelinimin dedikodusunu yapmaya diye neden susturmuyor kadini... cunku el kizi. haketmisler k. bakmayin kizmayin da ama haketmisler er ya da gec patlayacakti zaten sabir tasi degil ya.
Son düzenleme: