• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim hatami affetmiyor

Ben özür dilemezdim açıkçası.Kendini iyice haklı görmüş.Ama inan bana değil. Kendini çek artık sende.O nasıl yaklaşırım diye düşünsün.

Evet gelişmeleri merak ediyorum:)
Eşin %100 haksız, yenge ile senin aranda gecen sürtüşmeye karışmamalıydı, yenge zaten edepsiz ve hadsiz bir kadınmış, özür dilemezdim ben olsam .

Koca hala aynı tırt koca konu sahbinin pekde değişen bişeyi yok sadece bebekleri olmuş ☺

Bayagi zaman gecmis yeniden okudum. Cogu seyi hafizamdan silmisim. Ve hakikaten bebekten haric hic bisey degismemis. Esim ayni hödük kalmis.

Sonuc mu? İyi ki bu kavga olmus aradan biraz zaman gectikten sonra daha da konusulmadi yengesiyle görüsünce o da ben de aramiza mesafe koyduk ve bir daha laf attigini duymadim. Zaten bu arada kocasi kanser olup öldü, oglu da gelinini fena aldatiyor. Allah kimselere göstermesin.

He kızım kesin çocuk doğurunca her şey çözülecek... Kocana göklerden nurlar inecek, yengenin arkasında kanatlar belirecek ve siz kırlarda el ele güle oynaya sevinçle koşacaksınız...

Back