Eşim hastalık derecesinde kıskanç .

Bence tedavide duzeltmez artik
Canım hemcinsim yapma bunu kendine de çocuklarına da.
Bir kere atmışsın o adımı.Dönersen bunada alışacak kaybetme korkusu olmayacak. Yapma bunu kendine. Neden hapis hayatı yaşayasın akıp giden bir hayat varken?Neden çocukların bu şekilde büyüyüp asosyal,özgüvensiz,travmatik bireyler olsun?
Sen değerlisin. Kimsenin değerini çalmasına izin verme.

Siz kendinizden çok ödün vermişsiniz, biraz daha uğraştırın bence, size yaşam hakkı tanınmamış, nasıl evden çıkmadan idare ediyorsunuz?
Kendinize biraz daha aile evinde sahip çıkın derim ben, oradayken gezin tozun duysun alışsın normallestirsin biraz, hemen giderseniz değişmez
Aslında hiç gitmek istemiyorum biraz nefes almak istiyorum çocuklarımla bir sinemaya gitmek , bir yerlerde oturmak gezmek , tozmak korkmadan , tedirgin olmadan

Canım hemcinsim yapma bunu kendine de çocuklarına da.
Bir kere atmışsın o adımı.Dönersen bunada alışacak kaybetme korkusu olmayacak. Yapma bunu kendine. Neden hapis hayatı yaşayasın akıp giden bir hayat varken?Neden çocukların bu şekilde büyüyüp asosyal,özgüvensiz,travmatik bireyler olsun?
Sen değerlisin. Kimsenin değerini çalmasına izin verme.
Teşekkür ederim moral dolu mesajın için 😘

Yok aslında kararlıyım ama aciyorum sadece bazen
kusura bakmayin da, acinacak durumda olan sizsiniz, kendinize aciyin.
Hayatiniz mahvolmus; yaşamak nedir, ozgur bir birey olmak nedir bilmeden ömür tuketmissiniz.

Gerçekten katlanilcak bir durum değil, çocuklarınız da sorunlu olacak yetiskinliklerinde.
Kadina boyle davranılması gerektigini dusunup onlar da oyle davranacak.

keske cocuklarinizi dusunup cekmeseydiniz bu hayati.
Onlara bir seyler katabilseydiniz keşke.
Bir anne ve kadın olarak ornek aldiklari kişi, baskasinin boyundurlugu altina girmiş, müthiş bir travma.

Ben eşinizden korktum , kesinlikle böyle bir adam bir lafa hemen düzelmez keşke düzelse ama yaşadığı travmatik olay En çok çocuklara üzüldüm ekran bagimliligi olmuşlar . Ben belli bir süre iyileşmiş olur . Ama sonra eskisindende daha beter olacağını düşünüyorum . Bide böyle bir adam evlenmeden önce kendini belli etmesini

kusura bakmayin da, acinacak durumda olan sizsiniz, kendinize aciyin.
Hayatiniz mahvolmus; yaşamak nedir, ozgur bir birey olmak nedir bilmeden ömür tuketmissiniz.

Gerçekten katlanilcak bir durum değil, çocuklarınız da sorunlu olacak yetiskinliklerinde.
Kadina boyle davranılması gerektigini dusunup onlar da oyle davranacak.

keske cocuklarinizi dusunup cekmeseydiniz bu hayati.
Onlara bir seyler katabilseydiniz keşke.
Bir anne ve kadın olarak ornek aldiklari kişi, baskasinin boyundurlugu altina girmiş, müthiş bir travma.
Çocuklarım 9 ve 6 yaşında bende 30 yasindayim şuan artık bazı şeyleri çok daha iyi anladıklarını düşündüğüm için zaten boşanma davası açtım onlarda özgür olsunlar die . Çoğu şeyi onlara belli etmemeye calisdim ama çocuklar sanıldığından daha zeki

Aslında hiç gitmek istemiyorum biraz nefes almak istiyorum çocuklarımla bir sinemaya gitmek , bir yerlerde oturmak gezmek , tozmak korkmadan , tedirgin olmadan
Aynen, dönersiniz dönmezsiniz onu zaman gösterir ama siz lütfen bu dediklerinizi hazır uzakken bir kere olsa da yapmaya çalışın, hayat çok kısa...

Merhaba kizlar ben yeni üye oldum çünkü fikir danışmak istiyorum sizlere . Biz eşimle on yil önce görücü usulü evlendik . İlk zmanalar bir problem yoktu. Ama sonra cookkk aşırı kıskanç olduğunu fark ettim. İlk olarak beni tesettüre soktu tamam pişman değilim ama kendi isteğimle olsun isterdim. Sonra çocuklarımız oldu iki oğlum var bu süre içinde kıskançlıkları giderek arttı.
Doğru düzgün dışarı çıkartmadı iki çocuğumu bir kez dahi parka goturmedim. Evden disari çıkmıyorum hiç komşum yok akrabam yok evime gelen giden yok. İlk eşi aldatmış ben ikinci esiyim benim ilk evliligim yalnız o yüzden dedim ki aldatılmış bu yüzden böyle. Zamanla düzelir . Bana guvendikce. Ama hiç duzelmedi. Balkona çıkartmaz mesela perde actirmaz doğru düzgün sadece anneme gidiyorum oda çoğu zman kavgayla sonuçlanıyor. Anneme köyde orda bile rahat bırakmıyor kapının önüne çıkma diyor bir yere gitme . Daha bir sürü şey ama sizlerin anlayacağını umuyorum bu kadardan bile . En son geçen gün tartismamizda çıldırdım boşanma davası açtım. Birde ağzı çok pis kavga anında herşeyi söylüyor. Şuan yalvarıp yakariyor ağlıyor. Araya herkesi sokuyor. Hicbirseyine karismayacagum ben hatamı anladım en ufak bir baskı yaparsam o zman ayrıl diyor. Bana tek bir şans ver ağzımdan bundan sonra küfür duyamayacaksin Diyor. O kadar kişi şans ver dedi ki birde sizlere sormak istedim . Herkesi öpüyorum . Cvplariniz için tesekkur ederim şimdiden. Dipnot: ev hanımıyım ve bu ayrılma sürecinde çocuklarımla annemin evindeyim. Herkes o yüzden ne kadar orda rahat edeceksin bir kaç ay sonra pişman olursun diyor.
Eşiniz olacak mağara adamından iğrendim. Bakış açısından midem bulandı. Bilinç altından öğürmem geldi. Kendi iç dünyasında ağır bir sapık olduğundan dışarıda ise sünepenin önde gideni olduğundan hiç şüphem yok.

Tanımadığım biri hakkında yargıda bulunmak istemem ama sizin eşiniz siz boşanma davasında ciddiyete giderseniz evinize gelip size şiddet uygulayacak hatta çocuklarınızla veya ailenizle tehdit edip geri dönmenizi sağlayacak gibi geldi. Dönmezseniz çok daha kötüsü. Umarım yanılıyorumdur eşiniz sadece küfür ediyordur. Umarım size birşey olmaz. Lütfen söyler misiniz eşiniz size hiç şiddet uyguladı mı ?

Sizi anlayamazdım ama pandemi sürecinde evde kaldık uzun süre, evden çıkamadık. Çekilecek dert değil. Ki biz arada çıkıyorduk markete falan.
Psikolojik destek alıp ilaç kullanıp neden düzelmiyor? Acaba kullanmıyor mu?

Tanımadığım biri hakkında yargıda bulunmak istemem ama sizin eşiniz siz boşanma davasında ciddiyete giderseniz evinize gelip size şiddet uygulayacak hatta çocuklarınızla veya ailenizle tehdit edip geri dönmenizi sağlayacak gibi geldi. Dönmezseniz çok daha kötüsü. Umarım yanılıyorumdur eşiniz sadece küfür ediyordur. Umarım size birşey olmaz. Lütfen söyler misiniz eşiniz size hiç şiddet uyguladı mı ?
Siddet uygulamadı sadece ağzı lağam çukuru gibi . İpten saptan konuşur .

Sizi anlayamazdım ama pandemi sürecinde evde kaldık uzun süre, evden çıkamadık. Çekilecek dert değil. Ki biz arada çıkıyorduk markete falan.
Psikolojik destek alıp ilaç kullanıp neden düzelmiyor? Acaba kullanmıyor mu?
Kullanıyor ama bir faydasıni görmedi ilaç hangi birini düzeltsin ki . Biraz torpuledi ama en ufak birşeyde o yönünü gösteriyor. Mesela balkonun karşında bir tekli koltuk var oraya oturdum TV izliyorum oda kapıyı açmış havalansin die bir kızdı bana kapı açık orda oturuyorsun bazı şeylere senin kafan çalışsın bilmem ne

Siddet uygulamadı sadece ağzı lağam çukuru gibi . İpten saptan konuşur .
Çok korkuyorum böyle konular görünce inanın. Birşey olacak diye ödüm kopuyor. Yine bir kadının canı yanacak diyorum. Boşanın. O çocuklar için boşanın. Bu tür bi baba tipiyle büyümeleri hiç doğru değil. Onlara her bireyin kendi hayatı olduğunu ve hiçbir kıza hatta insana karismamalari gerektigini öğretin. Empati yapmasını öğretin. Ama o babayla aynı evde bu çok zor..

Kullanıyor ama bir faydasıni görmedi ilaç hangi birini düzeltsin ki . Biraz torpuledi ama en ufak birşeyde o yönünü gösteriyor. Mesela balkonun karşında bir tekli koltuk var oraya oturdum TV izliyorum oda kapıyı açmış havalansin die bir kızdı bana kapı açık orda oturuyorsun bazı şeylere senin kafan çalışsın bilmem ne
Mesleği ne bu gulyabaninin

Çok korkuyorum böyle konular görünce inanın. Birşey olacak diye ödüm kopuyor. Yine bir kadının canı yanacak diyorum. Boşanın. O çocuklar için boşanın. Bu tür bi baba tipiyle büyümeleri hiç doğru değil. Onlara her bireyin kendi hayatı olduğunu ve hiçbir kıza hatta insana karismamalari gerektigini öğretin. Empati yapmasını öğretin. Ama o babayla aynı evde bu çok zor..
Evet haklısınız . Teşekkür ederim

X