Esim hamilelik sevincimi zehretti :(

Ya hiç yapmadı böyle kesin bir şey oldu yok ulaşamıyorum aradigimda açardı allahım ya noldu bu adama yok ortada olucem meraktan artik

eşinizin belli ki bir sıkıntısı var, tamda bu döneme denk gelmiş olabilir sizin hamileliğiniz..
o gün iş seyahatinde olduğunu söylemişsiniz, işle ilgili bir sorun mu oldu acaba..?

bir şeylere kafasını çok takmış olabilir ve bu sizinle alakalı da olmayabilir..
bence konuşmak için geç bile kaldınız...

neler oluyor diye sorgulamanız çoktan gerekirdi..
yanınıza yatmadığı zaman , durup şaşırmak yerine...

konuyu takipteyim..
eşinizin bir açıklaması vardır diye düşünüyorum...
inşallah biran evvel gerekli konuşmayı yaparsınız...

Allah Allah. Ailesiyle falan aranız nasıl bi onlar arasa. Binbir çeşit şey geliyor insanın aklına

eğer Durum anlattığınız gibi ise gerçekten eşiniz çok saçmaladı...bende yeni bir hamile olarak ruh durumunu anlıyorum...ruh halini de...
gerçekten çok üzüldüm şu an...

Mahvoldum burda öldürmek istiyorum bu adamı beni kahretti ya kırk kere aradım öyle açtı noldu gelirim birazdan diyo bakar mısınız rahata ben ne hale geldim burda bu nasıl bir vicdansizlik insan düşmanına yapmaz ya yapmaz

Nerdesin diyorum söylemiyor nerde olduğunu bu nasıl şey neden yani neden ya

Nerdesin diyorum söylemiyor nerde olduğunu bu nasıl şey neden yani neden ya
Sakin olun. Eşiniz geldiğinde sakince konuşun galeyana gelmeyin. Siz nasıl hamilelik psikolojisindeyseniz erkekte bu hazırlık içinde. Birden hop oldu bitti sizde nasıl olmuyorsa erkektede olmuyor. Bu dönemde sizde nasıl saçma sapan hareketler oluyorsa erkektede olacak. Bunu bilerek farkında olarak bu hamilelik dönemini geçirmek işinizi kolaylaştıracak emin olun. Her saçma durumda birbirinize sarmak yerine çözüme odaklanmak daha akılcı olur bu yol Bebeğinizin stressiz yada en az stresli bir ortamda büyümesine olanak sağlar. Herşey size bağlı.

Cidden büyük rahatlık valla.
İnsan merak etme canım, şöyleydim de açamadım, haber veremedim falan der bari.

İyi bir dersi haketmiş de ne söker böylesine bilemedim.

Kesinlikle. Öncelikle sakin olun lütfen. Gerekiyorsa saatlerce konuşun ama çözüme kavuşturun. Siz direkmen gelir gelmez bağırıp çağırırsanız çözülecek bir problem varsa da çözülmez. sakin olun bebeğinizin sevincini yaşatmaya çalışın bu enerjiyi verin ona, ne oldu ne bitti öğrenin.

başı farklı başlamış, son sayfa başka yere gitmiş konu.. kocan nereye gitti anlamadım ben bir şey yaw.

Bende bilmiyorum ısrarla nerdeydin diyorum tekrar aradım çok mu önemli sana ne diyor ya yani ben ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten öyle üzgünüm kı ben bu adama ne yaptım ne evlat vericem ben bu adama ne yapayım ne diyeyim beni tersliyor bir de. Her şeyin bi sınırı var stresse heyecansa bende de var böyle mi yaşanır bu şeyler.. iki gündür şu akittigim göz yaşının hesabı yok ne yaptım ben bu kadar ne

Lütfen üzmeyin kendinizi böyle şeylerle belki onunda canı başka şeye sıkılmıştır size sevinciniz bölünmesin diye söylememiştir yada erkekler ne kadar baba olmak istese de olay gerçekleştiği zaman biraz korkabilirler derin düşüncelere dalmış olabilir. Olumsuz düşünmeyin erkekler kadınlar gibi herşeyi ince ince düşünüp yapmaz ona sorsan herşey normaldir. Sizde düşüncelerinizi ona açık açık söyleyin içinizde yaşamayın belki onunda sizinle paylaşmak istediği bişey vardır bu güzel durumu birlikte yaşayın üzmeyin kendinizi böyle şeylerle

Sen de git bu geceyi bi yakınında akrabanda geçir. O da seni arayıp neredesin dediğinde sen de sanane çok mu önemli de.

Sen de git bu geceyi bi yakınında akrabanda geçir. O da seni arayıp neredesin dediğinde sen de sanane çok mu önemli de.
Ah bu lanet gurbet gidecek yerim olsa bir dakika durmam zaten ama yok işte bu şehirde kimsem yok lanet olsun

Allah allah bu adam niye böyle yapıyo. Ki ben hamile kaldığımda eşimin arkadaşları eşimi acaip korkutmuşlardı. Yandın sen. Tüm sosyal hayatınız bitecek geceleri uyumuycak. Karın yemek yapcak vakit bile bulamıcak bırak seninle ilgilenmeyi. 3-5 sene yaşamayı unut falan demişler. Acaba eşinizin arkadaşlarıda böyle şeyler yaptılarda ondan mı strese girdi. Hayırdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…