Sevindi herhalde şaşırdı ciddı misin filan dedi. 5 haftalikmis filan dedim heMen söylediler mi dedi evet filan dedim. Böyle yani işte.Canım telefonda ilk söylediğin zaman tepkisi ne oldu?
Amin inşallah. İnşallah siz de tekrar güzel haberler alırsınız.Uzuldum senin adina. En azindan gul getirip sarilmis, bunu yapmayan kocalarda var tatlim. Benim esim gulu sarilmayi birak, tum gece tartisti benimle hamileligim uzerine. Bir hafta sonrada Allah verdigi gibide aldi.
Guclu dur, kocanin keyfini ve sevincini kursaginda birakmasina izin verme. Rabbimin bir lutfu bu, hayirla saglikla kavus bebegine insallah.
Ara bi sor bence, muhakkak onunda bi problemi var başka bir şey getirme aklınaGül alıp eve gelip sarılan adam neden sonrasında böyle davrandı buna anlam veremiyorum. Bu saat oldu ne eve geldi ne de aradı. İlk kez böyle bir şey yaşıyoruz. On dakika geç kalsa arayan adamdı benim eşim. Beni merak eder normal zamanda arardi. Şimdi hem ortada yok hem de hiç aramadi. Onu kıracak ne yaptım diye düşünüyorum. Yok bulamıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.
Aramadim. Aramam da. Yanıma yatmaya eve gelmeyen adamı ben mi arayayım? Bunun gururunu yapmak da istemiyorum ama nasıl olsa o beni arar yargısı da olussun ve bu tür şeyler tekrarlansin da istemiyorum. Offf dört duvar arasına sıkıştım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum yaE eşini aramadın mı saat 10u geçti, sonuçta ciddi bi kavga bir şey yok diyorsun bi arasan nerdesin desen olmaz mı
Canım benim ya inan çok üzüldüm ve şaşırdım. eşini sen daha iyi bilirsin, sıkıntısı olunca kafayı bir şeye takınca içine mi kapanır? Korkmuştur belki, istiyordur ama tam hazır değildir baba olmaya. Sen bir arasaydın, merak ettim nerde kaldın, iyi misin diye. Bence gönlünü ferah tut, kötü bir şey yoktur.Sevindi herhalde şaşırdı ciddı misin filan dedi. 5 haftalikmis filan dedim heMen söylediler mi dedi evet filan dedim. Böyle yani işte.
Canım bunun gururla ne ilgisi var belki başına bir kaza geldi. eşi değil misin ara, sor. Eve gelince adamakıllı karşına al sor, neden böyle yapıyorsun bir sıkıntın mı var diye. Böyle ortada olay yokken saçma bir kavga olacak aranızda.Aramadim. Aramam da. Yanıma yatmaya eve gelmeyen adamı ben mi arayayım? Bunun gururunu yapmak da istemiyorum ama nasıl olsa o beni arar yargısı da olussun ve bu tür şeyler tekrarlansin da istemiyorum. Offf dört duvar arasına sıkıştım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum ya
Bende çok üzgün ve saskinim. Ama arayıp da merak ettim demek istemiyorum ya kimin kimi merak etmesi gerek bu durumda? Ben ona ne yaptım ki? Of gelmesin bu saatten sonra almayacağım evé filan lanet olsun ya reva mi bu banaCanım benim ya inan çok üzüldüm ve şaşırdım. eşini sen daha iyi bilirsin, sıkıntısı olunca kafayı bir şeye takınca içine mi kapanır? Korkmuştur belki, istiyordur ama tam hazır değildir baba olmaya. Sen bir arasaydın, merak ettim nerde kaldın, iyi misin diye. Bence gönlünü ferah tut, kötü bir şey yoktur.
Başına bir şey gelse duyardim herhalde. Geldiyse de yarın öğrenir tutarım yasimi. İnsan hamile karısına bunu yapar mı? Sanki başkasından yaptım Cocugu mitoz bölündüm sanki ya çok kizginim çokCanım bunun gururla ne ilgisi var belki başına bir kaza geldi. eşi değil misin ara, sor. Eve gelince adamakıllı karşına al sor, neden böyle yapıyorsun bir sıkıntın mı var diye. Böyle ortada olay yokken saçma bir kavga olacak aranızda.
Tabi ki yanlış tahmin. Kendimden nasıl Eminsem eşimden de eminim.Baska biri var gibi geldi bana ama umarim yanlış tahmindir.
Dur bakalım o zaman, nasılsa eve gelecek, öğrenirsin. Sen bebeğini düşün, sinirlerini yıpratma.Başına bir şey gelse duyardim herhalde. Geldiyse de yarın öğrenir tutarım yasimi. İnsan hamile karısına bunu yapar mı? Sanki başkasından yaptım Cocugu mitoz bölündüm sanki ya çok kizginim çok
Aramadim. Aramam da. Yanıma yatmaya eve gelmeyen adamı ben mi arayayım? Bunun gururunu yapmak da istemiyorum ama nasıl olsa o beni arar yargısı da olussun ve bu tür şeyler tekrarlansin da istemiyorum. Offf dört duvar arasına sıkıştım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum ya