Esim hamilelik sevincimi zehretti :(

Bu durum hayra alamet değil hadi ilk tepkisini beyin göçü diye adlandirabiliriz ikinci olayı akla mantığa sigmiyor ya hayatında biri var ya da başında ciddi bir sıkıntısı var ya da hamile kalmanizdan hoşnut değil her ne kadar bu çocuğu istemiş olsada fikri değişmiş olabilir..Düşününce başka birşey gelmiyor insanın aklına

Heyecansa da biraz duzgun yasasin heyecanini..
Hic normal degil bu ne boyle.

adam gül almis gelmis kutlamis
benim esime söyledigimde hadi ya demisti
bu kadar yani
ayrica erkeklerin hepsi bir degil
hem o tv deki diziler dizi yani
gercek hayat baska
adam birazda sok olmustur
gecer zaman icinde

Dorleon son durum ne.
İnan merak ettik.
Bizi bilgilendir lutfen

Bu da normal değil ki...

Konuyu merak ettim takipteym..

Son düzenleme:
Tabiki çok sevınmıstır.ama bebek konusunda erkeklerın bızler gibi olması bıraz zor .annelik iç güdüselmiş ya Babalık bence bebeği kucağına Alınca ogrenılen bır sey.oyüzden kendini cok üzme.eger esının senının senle hastaneye gelmesini ilgilenmesini istıyorsN yanlız gitme Onuda götür randevularını Bırak o alsın.

Valla benimde ilk bebeğim eşimi aradım hamileyim dedim. GÖZÜN AYDIN dedi :))) Hamile olmamdan çok bu lafına şaşırmıştım. Ama bu bebeği istememesi anlamına gelmez mesela 2 ay önce doğum yaptım eşim canından çok seviyor bebeğimizi , erkekler bizim kadar incr düşünceli olamıyor ( genellikle ).. Stres yapıp bebişinizi ve kendinizi üzmeyin ♡

Ayrıca , hamileliğimizde erkekler bizim kadar her konuda meraklı randevuları soran me zaman diye merak eden cinsler değiller... Doğumdan sonra gör sen nasıl sever bebişini..

Son durum ne? Konuştunuz mu eşinizle?

Oglen vakti gelip bakmisti konusuna konu sahibi..
Yazacak diye beklerken cikti..
Mecali mi yok acaba yazmaya..
Cok mu kotu kavga cikti acaba
Kotu bir sey olsa insan paylasip rahatlamak ister..

İyiye yorayim bari..
Bizi basindan atti

Oglen vakti gelip bakmisti konusuna konu sahibi..
Yazacak diye beklerken cikti..
Mecali mi yok acaba yazmaya..
Cok mu kotu kavga cikti acaba
Kotu bir sey olsa insan paylasip rahatlamak ister..

İyiye yorayim bari..
Bizi basindan atti
Üzülüyorum böyle olan konulara. Hep aklında tutuyorsun merak ediyorsun soruyorsun tanımasan bile endişe duyuyorsun ama sonu hep açık kalıyor konuların çoğunun. İnşallah kötü bir şey yoktur.

Erkekler olaylara biz kadinlar gibi tepki vermiyorlar ' aa hamilemisin iyi tamam ' der rutine devam ederler bence

Boyle konuyu acip sonrasinda cevap yazmayinca genelde fake cikiyor.
İnsallah buda oyle cikmaz. :l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…