- 30 Aralık 2009
- 22.669
- 88.191
- 40
Dorleon son durum ne.Bende bilmiyorum ısrarla nerdeydin diyorum tekrar aradım çok mu önemli sana ne diyor ya yani ben ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten öyle üzgünüm kı ben bu adama ne yaptım ne evlat vericem ben bu adama ne yapayım ne diyeyim beni tersliyor bir de. Her şeyin bi sınırı var stresse heyecansa bende de var böyle mi yaşanır bu şeyler.. iki gündür şu akittigim göz yaşının hesabı yok ne yaptım ben bu kadar ne
Bu da normal değil ki...İki hamileliğimde de Kocamın ne bir gül aldı ne çiçek. Hatta ilkinde canım çilek çekmişti gidip almamıştida ben aldım. Zehir etti deyince bende kavga ettiniz sandım.erkekler böyle abartılacak bir sürüm yok bence
Tabiki çok sevınmıstır.ama bebek konusunda erkeklerın bızler gibi olması bıraz zor .annelik iç güdüselmiş ya Babalık bence bebeği kucağına Alınca ogrenılen bır sey.oyüzden kendini cok üzme.eger esının senının senle hastaneye gelmesini ilgilenmesini istıyorsN yanlız gitme Onuda götür randevularını Bırak o alsın.Yaşım geçiyor çocuk istiyorum diye günlerce dil döktü.. korunmayı bıraktık. Reglim gecikti. Test yaptım yanımda yoktu. Kan verdim yanımda yoktu. Sonuç almaya gittim,yoktu. Üstelik gurbetteyim kimsem yoktu. Bugün gebe olduğumu öğrendim. Sehir disindaydi, Telefonda söyledim. Akşam olsun gelsin diye bekledim. Elinde bir gülle geldi. Sarıldık,sevindik. Ama istediğim bu değildi.. Bana sormadi bile doktor ne dedi diye. Sonuçlarına bakayım demedi. Yarın kadın doguma randevu almıştım ne zaman demedi. Nasılsın bile demedi. Maç izledi. Geldim odaya oturdum. Gelip bana bakmadı bile. Ve kocam evlendiğimizden beri ilk defa bu gece yanımda yatmadi. Beni yapayalnız bıraktı. Sevincimi heyecanimi paylaşmadi. Onemsemedi. O kadar kırgınım ki.. bu bizim ilk bebegimizdi. Hamile olduğumu ilk bugün öğrendim. Bugünün tekrarı asla olmayacak telafisi asla olmayacak. Değerlerim biraz düşük cikmisti. Birbirimize destek oluruz sanmıştım. Yaşadığım tek şey hayal kırıklığı. Öyle üzgünüm ki ne yazsam az geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok üzgünüm,kırgınım.
Son durum ne? Konuştunuz mu eşinizle?Bende bilmiyorum ısrarla nerdeydin diyorum tekrar aradım çok mu önemli sana ne diyor ya yani ben ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten öyle üzgünüm kı ben bu adama ne yaptım ne evlat vericem ben bu adama ne yapayım ne diyeyim beni tersliyor bir de. Her şeyin bi sınırı var stresse heyecansa bende de var böyle mi yaşanır bu şeyler.. iki gündür şu akittigim göz yaşının hesabı yok ne yaptım ben bu kadar ne
Üzülüyorum böyle olan konulara. Hep aklında tutuyorsun merak ediyorsun soruyorsun tanımasan bile endişe duyuyorsun ama sonu hep açık kalıyor konuların çoğunun. İnşallah kötü bir şey yoktur.Oglen vakti gelip bakmisti konusuna konu sahibi..
Yazacak diye beklerken cikti..
Mecali mi yok acaba yazmaya..
Cok mu kotu kavga cikti acaba
Kotu bir sey olsa insan paylasip rahatlamak ister..
İyiye yorayim bari..
Bizi basindan atti