- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.658
- 38
Benim eşim de hayırlı olsun, kutlarım demekle kaldı ilk söyled Üzerinden 7 sene geçmiş. Erkekleri anlayabiliyorum artık, bizim ilk anda yaşadığımız, birebir vücudumuzda hissettiğimiz yeni bir yaşam heyecanını onlar bebek doğup, hatta bir3-4 aylık olup onlarla iletişim Kurana, agu bugu yapana kadar anlayamıyorlar. Empati yapabildikleri bir konu değil malesef. Şöyle ki ben de kendi çocuğum olmadan evvel, başkalarının bebekleri için heyecanlanmazdım. Küçük bebekleri pek sevmezdim, konuşmuyorlar, tepki vermiyorlar filan. Yanıma kendini sevdirmek için gelen bebeğe bön bön bakardım öyle. Ama anne olunca artık dünyadaki bütün bebekler ve anneleri için sevinir ve üzülür oldum.
Velhasıl, Eşimi anlıyorum ama 7 sene geçmesine rağmen hala affetmiyorum İnsan dediğin bu kadar odun olmaz. Anlayamayabilir hamileliği ama en azından eşin için çok önemli bir dönem başlamış, ikimizin çocuğu doğacak ve bütün hayatı ve vücudu değişecek. Kendisi hissetmese de hadi kutlayalım der, senin için sevinir. Ben eşimin işinde olan br gelişmeye bile sevindiğimi gösteriyorum ona, kutluyorum, bir kaç kez konusunu açıp tekrar anlattırıyorum, keyifle anlatmasını dinleyerek. Mutluluklar paylaştıkça çoğalıyor çünkü. Gıcıklar sağolsunlar ama artık kutlanmasını istediğim bir şeyi kendim kutluyorum, ona da zorla kutlatıyorum. Artık beklenti yok, icraat var yani ben de.çözümü bunda buldum.
Velhasıl, Eşimi anlıyorum ama 7 sene geçmesine rağmen hala affetmiyorum İnsan dediğin bu kadar odun olmaz. Anlayamayabilir hamileliği ama en azından eşin için çok önemli bir dönem başlamış, ikimizin çocuğu doğacak ve bütün hayatı ve vücudu değişecek. Kendisi hissetmese de hadi kutlayalım der, senin için sevinir. Ben eşimin işinde olan br gelişmeye bile sevindiğimi gösteriyorum ona, kutluyorum, bir kaç kez konusunu açıp tekrar anlattırıyorum, keyifle anlatmasını dinleyerek. Mutluluklar paylaştıkça çoğalıyor çünkü. Gıcıklar sağolsunlar ama artık kutlanmasını istediğim bir şeyi kendim kutluyorum, ona da zorla kutlatıyorum. Artık beklenti yok, icraat var yani ben de.çözümü bunda buldum.