Esim hamilelik sevincimi zehretti :(

Üzülüyorum böyle olan konulara. Hep aklında tutuyorsun merak ediyorsun soruyorsun tanımasan bile endişe duyuyorsun ama sonu hep açık kalıyor konuların çoğunun. İnşallah kötü bir şey yoktur.
Demek ki tatliya bağlandi.
Ama yine de yazar insan dünden beri aklim konu sahibinde kalmişti.

Yahu merak merak merak icindeyim suan, umarim neticeyi yazarsin konu sahibesi

Belki şoka girmiştir nasıl davranacağını bilememiştir. Beklenti içinde olma sen hamileliğin tadını çıkar oh ne güzel darısı bize.

Eşinin yanında yatmaması klasik hamile eşe dikkatli davranan erkek sendromundan kaynaklanan bir şeydir diye düşünüyorum. Erkekler bu dönemlerde uzak durmaya çalışıyorlar ve başarıyorlar da.

Böyle bir şey de telefonda söylenmez ki arkadaşım. İlk anda ki tepkisini merak etmedin mi?

Son durum nedir? Insallah hersey normale donmustur.

Arkadaşlar Merhaba iyi akşamlar. Yazamadım çok özür dilerim. Eşim dün gece arkadasiyla bulusmus annesini ziyaret etmiş biraz kafa dağıtmis anlayacağınız. Eve geldiğinde ben artık çığırımdan çıkmıştım malumunuz. Ağlamaktan içim tükenmisti. Ama burada yazdıklariniz yol gösterici oldu emin olun. Sakince bagirmadan konuştum. Duygularımı anlattım onunkileri sordum. Eşim de benim bu hamileligi onemsemedigimi düşünmüş. Biraz da ne yapacağını şaşırmış. Konuştuk ve tatlıya bağladık. Çok şükür artık esim de soku atlatti ve bebek sevinci yaşamaya başladık. Herkese yürekten teşekkür ederim. Beni yalnız bırakmadiniz. Eşiniz bile olsa erkekleri anlamak gerçekten zor hatta bazen imkansiz. Sevinçleri de uzuntuleri de bazen olağanüstü olabiliyor. Umarım böyle bir deneyim yasamazsiniz sizler de. Herkese tekrar teşekkür ediyorum.

Fazla beklenti hayal kirikligi getirir. Insanlari, kendi kaliplariniza sokmadan, olduklari gibi kabul edin. Adamin zehir ettigi bir sey yokmus, gul getirmis, sarilmis, sevinmis. "Yok ben boyle degil, soyle tepki istiyordum" diye soylenip, sonra "beni sasirttin" diye guzel bir gunu zehir eden sizsiniz. Konu basligina bakinca ortada karisina hamile diye kizan, bu cocugu istemedigini soyleyen bir adam okuyacagim sandim. Sizinki sadece fazla beklenti, baska bir sey degil.

Siz yanlış anlamissiniz herhalde ya da ben tam anlatamamisim suçlamak ve uzaktan ahkam kesmek herkes için gerçekten en kolayı. Bazen bir bakış ifade bile çok şey anlatır. Siz sadece okuyarak bunu anlayamamis olabilirsiniz. Siz de bir beklentiyle konuyu okumussunuz anlaşılan
Beklediginiz felaket tablosu olmayınca da hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Bence fazla büyük konuşmamakta fayda var. Yorum icin teşekkür ederim. Konu beklentinizi karsilayamadiysa da kusura bakmayın. Hikaye anlatmadim. İnsani duygularimdan söz ettim. Hoscakalin.

Neyse ki tatlıya bağlanmış. Bundan sonra sizde fevri davranmayın önce sakince konuşmaya çalışın.
Erkekler çocuk gibi maalesef.
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

bana kayıtsız kalmış gibi gelmedi
hemen yarın doktora gideceğinizi bilemez diye düşnüüyorum sonucta evlenmeden bir erkek ablası fılan yoksa kac kısının hamılelıgıne yakınen sahıt oluyor ki? esımın ılk hamıle gordugu ınsan benım mesela :)

Allah böyle düşünen arkadaşlardan korusun bizi düşünsene derdini anlatıyorsun böyle yorumlar yapıyor derdine dert katıyor insanın psikolejisi alt üst olur yaaa nerden aklına geldiyse tövbe tövbe

tatlıya bağlanmasına sevindim,ilginç bir tecrübe aktardınız bize,devamı gelmez inşallah.

Abuk sabuk yorum yazanın kafa yapısınıda az çok tahmin edebılıyoruzonların yorumlarını lütfen kendılerıne saklasınlar

şaşırıp ne yapacağını bilememiş olabilir benim eşimde hiç tepki vermemişti gül de almamıstı sarılmamıstıda ama şuan benden çok ilgileniyor oynuyor parka götürüyor neredeyse işe bile yanında götürecek hatta bazen götürüyor o yuzden kırılmayın oda ilk kez bu duyguyu yaşıyor size zarar veririm korkusuyla bile ayrı yatmış olabilir

Konu sahibi merhaba tatlıya bağlandığına sevindim bnde ilk telefonda sölemek zorunda kalmıştım görevdeydi eşim ve gelmesine daha 10 gün vardı görüntülü konuşurken bnde bi anda testi göstermiştim ve tepkisi "anaaaa sen hamilemisin afferim sana " dedi ordaki afferin de biraz bekletti bebek bizi o yüzden afferin sana yaptık başardık anlamındaydı sonra telefonu suratıma kapattı sonra tekrar aradı falan ama baba olacağını 3 aylıkken ultrasonra bebek döndü elini falan gösterdiğinde anladı ve bnm beklediğim tepkileri o zaman verdi bende dedim ki kalp atışını duyduğumuzda neden sevinmemiştin? oda ne bilim karnından gelen ses sanmıştım ne bilim bn çocuğun kalbinin öle attığını dedi bnde güller falan bekliyordum ama saolsun eşim kuru kuru karnımı sevmekle yetiniyor üzülme erkekler her şeyi geç anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…