Demek ki tatliya bağlandi.Üzülüyorum böyle olan konulara. Hep aklında tutuyorsun merak ediyorsun soruyorsun tanımasan bile endişe duyuyorsun ama sonu hep açık kalıyor konuların çoğunun. İnşallah kötü bir şey yoktur.
AynenDemek ki tatliya bağlandi.
Ama yine de yazar insan dünden beri aklim konu sahibinde kalmişti.
Son durum nedir? Insallah hersey normale donmustur.Bende bilmiyorum ısrarla nerdeydin diyorum tekrar aradım çok mu önemli sana ne diyor ya yani ben ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten öyle üzgünüm kı ben bu adama ne yaptım ne evlat vericem ben bu adama ne yapayım ne diyeyim beni tersliyor bir de. Her şeyin bi sınırı var stresse heyecansa bende de var böyle mi yaşanır bu şeyler.. iki gündür şu akittigim göz yaşının hesabı yok ne yaptım ben bu kadar ne
Siz yanlış anlamissiniz herhalde ya da ben tam anlatamamisim suçlamak ve uzaktan ahkam kesmek herkes için gerçekten en kolayı. Bazen bir bakış ifade bile çok şey anlatır. Siz sadece okuyarak bunu anlayamamis olabilirsiniz. Siz de bir beklentiyle konuyu okumussunuz anlaşılanFazla beklenti hayal kirikligi getirir. Insanlari, kendi kaliplariniza sokmadan, olduklari gibi kabul edin. Adamin zehir ettigi bir sey yokmus, gul getirmis, sarilmis, sevinmis. "Yok ben boyle degil, soyle tepki istiyordum" diye soylenip, sonra "beni sasirttin" diye guzel bir gunu zehir eden sizsiniz. Konu basligina bakinca ortada karisina hamile diye kizan, bu cocugu istemedigini soyleyen bir adam okuyacagim sandim. Sizinki sadece fazla beklenti, baska bir sey degil.
Neyse ki tatlıya bağlanmış. Bundan sonra sizde fevri davranmayın önce sakince konuşmaya çalışın.Arkadaşlar Merhaba iyi akşamlar. Yazamadım çok özür dilerim. Eşim dün gece arkadasiyla bulusmus annesini ziyaret etmiş biraz kafa dağıtmis anlayacağınız. Eve geldiğinde ben artık çığırımdan çıkmıştım malumunuz. Ağlamaktan içim tükenmisti. Ama burada yazdıklariniz yol gösterici oldu emin olun. Sakince bagirmadan konuştum. Duygularımı anlattım onunkileri sordum. Eşim de benim bu hamileligi onemsemedigimi düşünmüş. Biraz da ne yapacağını şaşırmış. Konuştuk ve tatlıya bağladık. Çok şükür artık esim de soku atlatti ve bebek sevinci yaşamaya başladık. Herkese yürekten teşekkür ederim. Beni yalnız bırakmadiniz. Eşiniz bile olsa erkekleri anlamak gerçekten zor hatta bazen imkansiz. Sevinçleri de uzuntuleri de bazen olağanüstü olabiliyor. Umarım böyle bir deneyim yasamazsiniz sizler de. Herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Allah böyle düşünen arkadaşlardan korusun bizi düşünsene derdini anlatıyorsun böyle yorumlar yapıyor derdine dert katıyor insanın psikolejisi alt üst olur yaaa nerden aklına geldiyse tövbe tövbeBenim şuan takıldıgım tek nokta bi arkadaşın yorumu oldu. Sık sık şehir dışına çıkıyorsa çocuğun kendinden olmadığından endişe edip yanında yatmamış olabilir yazmiskonudan koptum bunu okuyunca