Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de.erkeklerin de gelecek kaygısı yaşama, eşimin sevgisi bölünecek düşüncesi, nasıl bakarım endişesi ve daha bir sürü duyguyu yaşama hakkı yok mu? adam çocuk istemiş tamam da psikolojik olarak hazır değildir belki, önceden hazırım sanıyordur. Bence iletişim ama konu sahibesi aramam diyor.Başka biri değil bu bence. Öyle olsa bi şekilde belli olurdu. Depresyon gibi bunalım gibi bi tavır bu.
Benim şuan takıldıgım tek nokta bi arkadaşın yorumu oldu. Sık sık şehir dışına çıkıyorsa çocuğun kendinden olmadığından endişe edip yanında yatmamış olabilir yazmis konudan koptum bunu okuyunca
Fazla film izlemiş arkadaş bosverAynen bende o 2. maddeye takıldım zira benimde eşim uzakta çalışıyor ve hamile olduğumu kameradan göstermiştim. Kadının aklına gelen, şeytanın aklına gelmez yeminle
erkekler baba olmadan babalık duygusunu bilemez yani zamanla gelişecek bi duygu onlarınkiYaşım geçiyor çocuk istiyorum diye günlerce dil döktü.. korunmayı bıraktık. Reglim gecikti. Test yaptım yanımda yoktu. Kan verdim yanımda yoktu. Sonuç almaya gittim,yoktu. Üstelik gurbetteyim kimsem yoktu. Bugün gebe olduğumu öğrendim. Sehir disindaydi, Telefonda söyledim. Akşam olsun gelsin diye bekledim. Elinde bir gülle geldi. Sarıldık,sevindik. Ama istediğim bu değildi.. Bana sormadi bile doktor ne dedi diye. Sonuçlarına bakayım demedi. Yarın kadın doguma randevu almıştım ne zaman demedi. Nasılsın bile demedi. Maç izledi. Geldim odaya oturdum. Gelip bana bakmadı bile. Ve kocam evlendiğimizden beri ilk defa bu gece yanımda yatmadi. Beni yapayalnız bıraktı. Sevincimi heyecanimi paylaşmadi. Onemsemedi. O kadar kırgınım ki.. bu bizim ilk bebegimizdi. Hamile olduğumu ilk bugün öğrendim. Bugünün tekrarı asla olmayacak telafisi asla olmayacak. Değerlerim biraz düşük cikmisti. Birbirimize destek oluruz sanmıştım. Yaşadığım tek şey hayal kırıklığı. Öyle üzgünüm ki ne yazsam az geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok üzgünüm,kırgınım.
ay çok üzüldüm ben. tüm yorumları okudum.Biraz daha bekleyeceğim. Belki arkadaşlarıyla buluşup kafa dağıtmak istemiştir. Biraz daha bekleyip ararım. Ya deliriyorum meraktan böyle kayıtsız konuştuğuma bakmayın Cidden çok kötüyüm şu an aslında :'(
İyi kötü tüm yorumlarınızı okudum. Herkese teşekkür ederim öncelikle. Henüz 11 aylık evliyim. Korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım bu birincisi. Bir diğeri eşim şehir dışına haftada bir kaç kez günübirlik gidip geliyor. Tahlili alacağımı zaten biliyordu telefonda söylemeye neden takıldıniz bende onu anlamadım. O da merak içindeydi aradım güzel haberi verdim. Üçüncüsü elbette otursun da karnımı oksasin istemedim ama en azından doktor ne dedi gibi bir ayrıntı isteyebilirdi. Evet kayıtsız kalmasına kızdım ama kavga çıkarmadım. Sadece beni çok şaşırttın dedim ve odaya çekildim. Bagirip cagirmadim. Dün duygularım çok yoğundu ve yazarak paylaşarak rahatlamak istedim. Bugüne gelince sabah işe gittim -ki mutlaka beni götürür haftasonu- ben çıkana kadar kımıldamadı. 9.55te doktor randevum vardı. Gelmedi. Ben de gitmedim. Bu deneyimi en azından yalnız yaşamak istemedim. Gittim mi ne oldu diye tabi ki aramadi. Öğlen eve geldim. Saat şu an 10a geliyor en gec 5te işten çıkan adam ne eve geldi ne de beni aradı. Bende aramadim dolayisiyla Ha bu arada çocuk tabiki eşimden. Aramızda böyle bir güven problemi yok. Eşim daha çok istedi evet ama ben de istemiyorum demedim hiçbir zaman. Eşimi kötülemek de değil isteğim. Sadece anlam veremiyorum. Ne kavga ettik ne de laf dalaşı. Şaşkın olabilir evet ama benim de ilk hamileliğim bende saskinim. Ve yanımda bunu paylaşacağım kimse yok. Böyle yani işte dün yatağa gelmedi bugün de eve. Bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak. Ben de anlam veremeden ne olduğunu anlamaya çalışarak bekliyorum...
Eşimin de ilk cocEşiniz size kirildi büyük ihtimalle.
5 haftalik hamilelikte doktor çok fazla detay veremez zaten eşinizin sormak aklina gelmemiştir.
Elinde çiçekle eve gelen adami beni şasırttın diyip yalniz birakmaniz olmamiş bence.
Ben olsam eşimin sormasina firsat vermeden anlatirdim herşeyi öperdim koklardim paylaşirdim sevinvimi.
Eşimin de ilk çocuğu 5 haftalik olunca ne kadar bilgi verilir pek bildiğini sanmıyorum. Durduk yere beni şasırttın demedim gerçekten şaşırdım. Kirilması gereken kim bilmiyorum. Sizin düşünceniz tabı saygı duyuyorum teşekkürlerEşiniz size kirildi büyük ihtimalle.
5 haftalik hamilelikte doktor çok fazla detay veremez zaten eşinizin sormak aklina gelmemiştir.
Elinde çiçekle eve gelen adami beni şasırttın diyip yalniz birakmaniz olmamiş bence.
Ben olsam eşimin sormasina firsat vermeden anlatirdim herşeyi öperdim koklardim paylaşirdim sevinvimi.
Arayabileceğiniz başka kimse yok mu?Açmıyor. Bildiğiniz açmıyor ya 2 kere aradım ard arda sonuna kadar caldirdim açmıyor yok. Delirtecek beni iyice ne yapıyor bu adam yaa
Mesaj atin blöf yapin kötü olduğunuzu falan yazin gelsin evine sonra sakince konuşun kavga etmeyin derdi neymiş öğrenin.Açmıyor. Bildiğiniz açmıyor ya 2 kere aradım ard arda sonuna kadar caldirdim açmıyor yok. Delirtecek beni iyice ne yapıyor bu adam yaa