Esim hamilelik sevincimi zehretti :(

Benim eşim de hayırlı olsun, kutlarım demekle kaldı ilk söyled Üzerinden 7 sene geçmiş. Erkekleri anlayabiliyorum artık, bizim ilk anda yaşadığımız, birebir vücudumuzda hissettiğimiz yeni bir yaşam heyecanını onlar bebek doğup, hatta bir3-4 aylık olup onlarla iletişim Kurana, agu bugu yapana kadar anlayamıyorlar. Empati yapabildikleri bir konu değil malesef. Şöyle ki ben de kendi çocuğum olmadan evvel, başkalarının bebekleri için heyecanlanmazdım. Küçük bebekleri pek sevmezdim, konuşmuyorlar, tepki vermiyorlar filan. Yanıma kendini sevdirmek için gelen bebeğe bön bön bakardım öyle. Ama anne olunca artık dünyadaki bütün bebekler ve anneleri için sevinir ve üzülür oldum.

Velhasıl, Eşimi anlıyorum ama 7 sene geçmesine rağmen hala affetmiyorum İnsan dediğin bu kadar odun olmaz. Anlayamayabilir hamileliği ama en azından eşin için çok önemli bir dönem başlamış, ikimizin çocuğu doğacak ve bütün hayatı ve vücudu değişecek. Kendisi hissetmese de hadi kutlayalım der, senin için sevinir. Ben eşimin işinde olan br gelişmeye bile sevindiğimi gösteriyorum ona, kutluyorum, bir kaç kez konusunu açıp tekrar anlattırıyorum, keyifle anlatmasını dinleyerek. Mutluluklar paylaştıkça çoğalıyor çünkü. Gıcıklar sağolsunlar ama artık kutlanmasını istediğim bir şeyi kendim kutluyorum, ona da zorla kutlatıyorum. Artık beklenti yok, icraat var yani ben de.çözümü bunda buldum.

Aynen size katiliyorum... Konu sahibi mesajiniza bilmeden ahkam kesmek demis ama siz olmayan bi seyi yazmamissiniz ki... Tam da konu sahibinin soyledigi seylerden yola cikarak dusuncelerinizi belirtmissiniz.. Cok da yerinde olmus.. İnsan oglu iste.. Dogrular degil, duymak istedigi seyler soylensin istiyo

Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Ya ben napayım.. Eşim benim hamile olduğuma öyle eminmiş ki.. sonucu görünce şaşırmadı bile. Ki sonucu maalesef kendi gördü. Erken geldi, bende uzanmıştım, kağıt yanımdaydı. direk ben kalkarken aldı eline baktı. negatif yazıyor ya, ee.. negatif yazıyor dedi. Güldüm, negatif küçük dedim. 5 haftalıkmış dedim. Neee.. kız biz evleneli beş hafta oldu mu dedi.. gülerek. :) Dedim onu son adet tarihine göre hesaplıyorlar. O kadar değil tabiki dedim. Sonra, ya ben sana sonra göstercektim dedim, ben biliyordum ki zaten dedi. onaylanmış oldu. :)))

Gerçekten çok mutlu oldum tatlıya bağlandığına, yavrunuzu da kucağınıza sağlıklı ve hayırlı bir şekilde almayı nasip etsin Rabbim.

Klasik istediği cevapları almamaya gelemeyen konu sahibi. İnsan farklı fikirlere açık değilse niye buraya konu açar ki. Son cümleniz özetlemiş.

biz 2,5 senedir çocuk çocuk diye ölüyoruz bi olsa eşim burdan memlekete kadar koşar sevincinden heralde:)))canım benim sen çok şanslısın aslında ne güzel bebeğin olcak olumlu taraflarından bak olaya bazen insanlar neye ne tepki vereceğini bilemiyor ki.ben bile bazen bişey oluyo yaptığım hareketlerden kullandığım sözlerden dolayı kendimi dövmek istiyorum.ki kadın olduğum halde senin karşında bi erkek var bizler gibi olmuyo işte.ama sen şimdi bunları düşünme stres yaparsan bebeğine bi zarar gelmesin biraz umursamaz olcaksın canım bu hayatta herşeyi kafamıza taka taka kafamızda boş yer kalmadı.belki bu yazdıklarıız seni ikna etmiyodur ama dışardan bakınca söylenecek bunlar.herşey gönlünce olsun inşallah

Klasik istediği cevapları almamaya gelemeyen konu sahibi. İnsan farklı fikirlere açık değilse niye buraya konu açar ki. Son cümleniz özetlemiş.
kızlar aslında kimseyi kırmak değil bence onun niyeti hem hamile hem beklediği tepkiyi görememiş ister istemez birilerine tepki gösteriyor.

canım kan verirken veya test yaparken yanında olması gerekmiyor ki zaten ama ondan sonrakı ilgisiz tavrı üzücü olmış tabi napcaksın bazı erkekler böyle seviniyodr tabi de sen bebeğine odaklan ve karnındaki mucizeye sevin

Benim eşim normalde çok ilgili bir adamdır. Boğazım şişse doktor doktor gezdirir. Bana karşı her konuda her zaman fazlasiyla duyarlı olmuştur. Çok istediği bebek için bu sekilde davranmasıni böyle algılamam çok normal tabiki. Adam eve filan gelmedi yanımda yatmadi daha ne olsun. Hepinizin yorumlarını dikkate alıyorum ve bu 'klasik istediği cevapları alamamak' tabirinize diyecek bir şey bulamıyorum. Adam bana iki tokat atıp istemiyorum filan demeli herhalde sizin için. Bu arada şehir dışında olduğu için eşim telefonda söylemek zorunda kaldım. Neyse tatlıya bağlandı sonuç olarak. Şimdi her şey gayet iyi :) Kimseyi kırmak üzmek sinir etmek hiç istemiyorum. Hayatımın en farklı iki gününü yaşadım sizler de ortak oldunuz. Teşekkür ederim.

Ne guzel ara ara sorun olur canim normaldir
Anormal olan sorunlarin hallolmamasidir zaten
Hayirli ugurlu olsun bebisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…