Aynen size katiliyorum... Konu sahibi mesajiniza bilmeden ahkam kesmek demis ama siz olmayan bi seyi yazmamissiniz ki... Tam da konu sahibinin soyledigi seylerden yola cikarak dusuncelerinizi belirtmissiniz.. Cok da yerinde olmus.. İnsan oglu iste.. Dogrular degil, duymak istedigi seyler soylensin istiyoFazla beklenti hayal kirikligi getirir. Insanlari, kendi kaliplariniza sokmadan, olduklari gibi kabul edin. Adamin zehir ettigi bir sey yokmus, gul getirmis, sarilmis, sevinmis. "Yok ben boyle degil, soyle tepki istiyordum" diye soylenip, sonra "beni sasirttin" diye guzel bir gunu zehir eden sizsiniz. Konu basligina bakinca ortada karisina hamile diye kizan, bu cocugu istemedigini soyleyen bir adam okuyacagim sandim. Sizinki sadece fazla beklenti, baska bir sey degil.
Klasik istediği cevapları almamaya gelemeyen konu sahibi. İnsan farklı fikirlere açık değilse niye buraya konu açar ki. Son cümleniz özetlemiş.Aynen size katiliyorum... Konu sahibi mesajiniza bilmeden ahkam kesmek demis ama siz olmayan bi seyi yazmamissiniz ki... Tam da konu sahibinin soyledigi seylerden yola cikarak dusuncelerinizi belirtmissiniz.. Cok da yerinde olmus.. İnsan oglu iste.. Dogrular degil, duymak istedigi seyler soylensin istiyo
kızlar aslında kimseyi kırmak değil bence onun niyeti hem hamile hem beklediği tepkiyi görememiş ister istemez birilerine tepki gösteriyor.Klasik istediği cevapları almamaya gelemeyen konu sahibi. İnsan farklı fikirlere açık değilse niye buraya konu açar ki. Son cümleniz özetlemiş.
Ne guzelBenim eşim normalde çok ilgili bir adamdır. Boğazım şişse doktor doktor gezdirir. Bana karşı her konuda her zaman fazlasiyla duyarlı olmuştur. Çok istediği bebek için bu sekilde davranmasıni böyle algılamam çok normal tabiki. Adam eve filan gelmedi yanımda yatmadi daha ne olsun. Hepinizin yorumlarını dikkate alıyorum ve bu 'klasik istediği cevapları alamamak' tabirinize diyecek bir şey bulamıyorum. Adam bana iki tokat atıp istemiyorum filan demeli herhalde sizin için. Bu arada şehir dışında olduğu için eşim telefonda söylemek zorunda kaldım. Neyse tatlıya bağlandı sonuç olarak. Şimdi her şey gayet iyi :) Kimseyi kırmak üzmek sinir etmek hiç istemiyorum. Hayatımın en farklı iki gününü yaşadım sizler de ortak oldunuz. Teşekkür ederim.