Eşim hak ediyormu sizce arkadaşlar

çok haklısın canım

çok güzel yazmışsın canım çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız konulara ilğisiz kalmıyorsunuz allah razı olsun sizlerede hiçbir zaman yaşatmasın inşallah
"sen eşini çok seviyorsun " bu cümleni okuyunca gülümsedim bi an acaba gerçekten öylemi seviyorumda seviyorum demeyi gururumamı yediremiyorum yoksa diye düşündüm o an

Son düzenleme:
eşinin yaptığı seyi asla onaylamıyorum allah kimseye yaşatmasın zor seyler yaşamışsın ama çocukların için güçlü kalmayı başarmışsın ben eşime hep şunu derim "aldatan insan bir gün aldatılmaya mahkumdur " yani göz dagı veriyorum ama yaşamak bu acıyı başka bişey olsa gerek sen güçlü bir kadınsın çekip gitmeyi değil zor olanı bir sans daha vermeyi denemişsin sen mükemmel oldukca inan eşin acısından kıvranıcakdır ona en büyük ceza ama sen de süreklibunları düşünerek strese girme lütfen......

"sen mükemmel oldukca inan eşin acısından kıvranıcakdır" haklısın canım
çünkü ben ona güzel davrandıgımda bana çok daha güzel davranıyor heralde bna yaşattıklarından vicdanı rahatsız oluyor

esiniz,yasadigi vicdan azabini,pismanligini gostermelik yapmayip gercekten bunu size hissettiriyorsa bir sans daha vererek dogru bisey yapmissiniz derim.
yasadiginiz seyler,size hissetirilenler kolay olmasa gerek.dusuncesi bile geriyor.
hele arada cocuk da varsa karar vermek daha da guclesir.
gecmisi unutmaniz cok guc olur elbette ama hayatiniza tekrar yeni bir sayfa actiysaniz gecmisi en aza indirgemeye calisin.
umarim esiniz gercekten pismandir ve herseye yeniden mutlu bir sekilde devam edersiniz.

Eşiniz hak ediyor mu bilemiyorum ama siz mutluluğu hak ediyorsunuz.
..
Çok zor olsada bir şans verdiniz eşinize, bu süre zarfında çok canınız yandı.
Eşiniz bu şansını iyi değerlendirdi ve şuan mutlusunuz.
Yakmayın yüreğinizi, tekrar tekrar külleri canlandırmayın.
Elbetteki yadınıza düşecek ara sıra ama bunu geniş çapta düşünmeyin olur mu ?
...

İnşaallah mutluluğunuz ve huzurunuz artarak daim olur.

kendini affet diyen arkadaşa katılıyorum.
mutluluğu sen hak ediyorsun diyen arkadaşa katılıyorum.

bir insanın başına gelebilecek en zorlu sınava girmişsin. bir karar vermişsin. artık bu kararını sorgulamayı bırak.

şüphe bütün ilişkileri zehirler. sende kararından şüphe duyarak ilişkinizi zehirliyorsun.

temiz bir sayfa aç ailen için. şeytanın seni dürtüp geçmişi aklına getirmesine izin verme.

Allah Selam Cennetin deki huzuru herkese nasip etsin.

O kadar samimi yaziyorsunuz ki icimden bir seyler kopup gidiyor.
Diger konunuzu da biliyordum.
Hatalar maalesef ki biz insanlar icin, cok zordur cok cok zordur affetmek mutlaka kaldi ki ben okurken kahroluyorum ama pismanlik da bir o kadar yakicidir emin olun.
Ben hem esi tarafindan darp edilip hem aldatilmis hem kocasi hala piskin sinirli ve inatci ama hala katlanmaya calisan birini taniyorum. Esiniz en azindan bu adamdan daha cok hak ediyor belki de..
O da muhim degil siz ve cocuklariniz hak ediyorsunuz..
Rabbim bundan sonra cok huzurlu ve mutlu bir gelecek nasip etsin.

aminn canım amin çok acı çektim çok gözyaşları ödktüm eşimden bunu asla beklemezdim çok güveniyordum çünkü
katlanması çok zor oldu ( halada öylede gerçi) başarmaya çalışıyorum
madem pişman bunca sene emek verdiğim yuvamı çocuklarımı bir anda es geçemedim gelecek günleri deneyerek göreyimki sonra pişman olmayayım diye çok düşündüm gözümdeki yaş bitti desem yeri tarif edemediğim kadar acı oldu bu olay benim içimde
hamileydim çok zorbir durumla karşı karşıyaydım
hergün agladım agladım agladım
bu bir sınavmıydı bilmiyorum ama bu sınav çok agırdı
rabbim artık bana sabrımın karşılıgını vericek galiba inşallahta öyle olur
emeklerim çabam sabrım boşa gitmez çocuklarım mutlu bir aile ortamında büyür inşallah rabbim benide mutluluga layık görür inşallah
çok teşekkür ederim canım..

amin canım benim kalbimiz birmiş bende tam böyle dua ediyordum rabbim hepimizede huzur versin arkadaşlar

amin canım..
senin yazını okuyunca gözlerim doldu inanın ruhumla hissederek yazıyorum her satırımı
bende bu olayda hemileyken tokatını yedim karnımda bebegiyle dünyam durmuştu o an acıyı asla hissetmedim
ruhumun hissedikleri yanında bedenim asla acı duymuyordu şimdi gözlerimi zor tutuyorum dolu dolu oldu ama kızım görmesin kendimi tutacagım rabbim sizleri böyle sınavdan geçirmesin arkadaşım..

Ağlattın beni. Amiinn inşaallah..

Bu güzel günlerde, özellikle Ramazan'ın son 10 gününde hep dua et kendine ve bundan sonra bu kadar geniş çaplı düşünme olur mu ?
...

Bu güzel günlerde, özellikle Ramazan'ın son 10 gününde hep dua et kendine ve bundan sonra bu kadar geniş çaplı düşünme olur mu ?
...

kızım şuanda gözlerime bakıyor kendimi nekadar zor tutuyorum bakın çocuk olunca herşey nekadar farklı gözyaşımıbile içime akıtıyorum bogazım düğüm düğüm

...

rabbime zaten hergün ama hergün dua ediyorum
"rabbim bu düşünceelri aklımdan sil bu duyguların düşüncelerin bana soguklugunu ver içime ki bukadar acı çekmeyeyim artık aklıma geldikçe" diye
gözümü kapattıgım an yaşananları düşünmemek için çaba gösteriyorum ve eşim o an bana laf veriyor biliyormusunuz içim yanarken ona gülümsüyorum içim acıya acıya
mesela hamile birini gördüğümde hele birde eşi onunla ilğileniyorsa muhakkak gözlerim dolar hamileliğim bu olayı çözmekle gece gündüz aglamakla geçti bunu asla unutmam
asla affetmem annelik duygularından uzak aldatılmaktan şüpelenen kendini bir cehenneme hapseden bir eştim sezeryana girerken bile aklımda acabalar vardı dogacak çocugum ve amalıyattan korkmak annelik heyecanını yaşamak bana okadar uzaktı ki ruh gibiydim

Son düzenleme:
Bence eşine bir şans daha vermekle doğrusunu yapmışsın canım. Bir müsibet bin nasihattan iyiymiş ya sizde de aynı durum olmuş.
Sen şans vermişsin, eşin bunu iyi değerlendirmiş, iki de yavrunuz var madem, bence unutmaya çalış geçmişi.
Elbette zordur, aklına kötü olaylar geldiğinde sen karşılığında güzellerini düşün.
Mutlu olacaksın bence çünkü eşin dersini almış.

anlatsam okdar çok şey var ki birini unutsam digeri geliyor aklıma ama hep dik durmaya çalışıyorum en azından eşim beni öyle görmeli ama ona hep ben sensizde yaparım
birdaha beni başkalaırna degiştiğin an hayatında beni birdaha asla göremezsin
sana dair herşeyi bitirir giderim ki zaten içimde bir çok şey öldü şavaşım diner çeker gider demişliğim çok var

Kıyamam sana kendine eziyet etme ne olur, herkesin acısı var düşünmek çare değil Öyle düşünüp düşünüp üzülmeyin artık geçti her şey yoluna girdi deyin yeter.Eşiniz haketse de haketmese de siz hakediyorsunuz güzel bir hayatı artık. Herkes hakettiğinin karşılığını elbette alacak zaten. Siz bu sınamayı çok çok başarılı bir şekilde geçmişsiniz binlerce şükür isyan etmemişsiniz..Çok büyük erdem Allah bundan sonra yüzünüzü hep güldürür inşallah burada da cennetinde de..

Canım Allah sabır versin, ama şunu da unutma sürekli böyle üzülerek de yaşayamazsın, ya tamamen unutacaksın ya da kangren olmuşsa bir kol keseceksin. Yıllar boyu hatırlayıp hayatı kendine zindan etmek mi yoksa bir kere üzülüp hayata mutlu bir şekilde devam etmek mi?Bence kendi içinde bu kararını netleştir,kendini de üzme artık.

"Bir müsibet bin nasihattan iyiymiş ya sizde de aynı durum olmuş." inşallah öyle olmuştur inşallah eskiye dönmez inşallah degişmez
çocuklarıma yazık etmez ..

amin canım çok teşekkür ediyorum güzel dualarınız için

canım zamanla daha iyiye gidiyorum haklısın ama innaa bana yaşadıkalrım bir anda bıçak gibi keislecek şeyler asla degildi içime göme göme aşmaya çabalıyorum zaman geçtikçe daha iyiye gidiyorum (tabi eşimin degiştiğini sevgisini saygısını gördükçe)
netkarar almak çok zor ama zorları başarmaya çalışyorum arkadaşım sağol canım

bi kere affetmişsin artık bunları düşünmenin bi faydası yok madem affettin

hakkettiği gibi davranacaksın yani unutacaksın affetmekle zaten o adama iyi davranmayı kabul etmiş ve bunu hakkettiğini kabullenmiş oluyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…